Diska protrūzija

Aizsāka Sanijafff 

Diska protrūzija
20.12.2017 19:30
Sveiki! Man ir 16 gadu, un es mokos ar muguras sāpēm. Nezinu ko darīt. Septembrī biju pie ķirurga BKUS Torņakalnā. Nosūtīja mani pie reimatologa un uz magnētisko rezonansi. Reimatologs neko jaunu nepateica- jānodarbojas ar fizioterapiju. Tas man nebija nekas jauns, jo jau biju to darījusi iepriekš. Izmaiņas- nekādas. Arī pati nodarbojos 3 gadus ar dažādiem sportiem... Tautas dejas, jaunsardze. Tagad esmu paņēmusi pauzi no šiem sporta veidiem, jo tā ieteica ķirurgs. Esmu saņēmusi jau slēdzienu no magnētiskās rezonanses. Slēdziens- L5-S1 diska protrūzija ar nelielu ietekmi uz durālo maisu. Ko tas nozīmē?
Mani vēl bez tā moka dīvainas sāpes mugurā. Muguru nenormāli savelk, saņem ciet tā, ka nevaru pat paiet, no gultas piecelties. Kāpēc tā notiek?
Ar cieņ. Sanija. :)
Re: Diska protrūzija
22.12.2017 12:30
Tagad vajadzētu konsultēties ar neirologu.
Re: Diska protrūzija
22.12.2017 17:17
Pievienojos.
Neirologs.
Balstoša josta. Izslēgt smagumus. Nūjošana. Pārbaudīt kaulu blīvumu.
Piens, biezpiens,ķirbji,siers. Veidot jostas muskuļa korseti. Kaut gan meitenēm tas ir ļoti grūti.
Lai veicas.
Re: Diska protrūzija
26.12.2017 23:25
Man arī ir protūzija. Sāpes tādas, ka nervs tās "atdeva" uz vienu no kājām.
Ārstnieciskā vingrošana, fizioterapija, procedūras, b vitamīna, necelt neko smagāku par 3kg, skriešanai - nē. Peldēt - jā. Jāstiprina iekšējie muskuļi korsetei (prese un muguras). Stiprinot iekšējo korseti, izveidojušos bumbuli var " iespiest" atpakal lai nespiež uz nervu. Būtībā jādomā pie tā, ko un kā cel smagumus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 23?
Ziņa: