Vēdera sāpes

Aizsāka Cece muša 

Cece muša
Vēdera sāpes
12.12.2017 01:54
Kādu laiku sāp vēders lejasdaļā. Sākumā domāju, ka kaut kas ar ginekoloģiju, taču ginekologs saka, ka tur viss ok. Tad es vēl padomāju, ka ir tomēr mainījusies vēdera izeja. Man viņa tāpat parasti ir bijusi pašķidra, bet tagad ir tā kā šautu, it kā satura nav daudz, bet ar troksni nāk ārā un vispār kaut kā vairāk gāzes ir. Un pastāvīgi ir tāda velkoša sāpe kā pie mēnešreižu pirmajās dienās. Nu it kā nav briesmīgi stipra tā sāpe, bet nu tāda nepatīkama. Un nav tā, ka kādā sānā sāpētu, tā kā pa vidu. Un brīžiem ir tāda asāka sāpe kā pie caurejas saķer, bet tad arī vajag uz tualeti un atkal izšaujot kādu pirciju gāzu nomierinās. Cik internetā palasīju kaut kādu kairināto zarnu sindromu. Vai tas var pāriet pats no sevis? Kādus mēnešus 3 jau tas ilgst. Varbūt kaut kāda diēta vajadzīga? Man kauns iet pie ģimenes ārsta un stāstīt par savām gāzēm.
Cece muša
Re: Vēdera sāpes
12.12.2017 08:52
Un vēl skaļš tas vēders man ir. Visu laiku kurkst, cilvēki domā, ka es neesmu ēdusi. Pirms 2 gadiem taisīja to kobru, sakarā ar to ka tāda jocīga garša mutē bija, tur konstatēja, ka kardija nepilnīgi slēdzas, bet barības vada un kuņģa gļotādas bija bez bojājumiem. Pašā kuņģi viss bija labi. Esmu palikusi zem gultas galvgaļa 15 cm koka klucīšus. Dēļ tās kardijas drīzāk atvilnim būtu jābūt, bet man nav. Es pat neatceros, kad pēdējo reizi būtu atraugājusies.
iii
Re: Vēdera sāpes
13.12.2017 14:02
Jā, nu ir vajadzīga diēta bet ar to vien būs pa maz. Cik var saprast tad ir vēdera problēmas un kardijas nepietiekamība?
Re: Vēdera sāpes
14.12.2017 17:01
Jāiet pie gastroenterologa un jārunā. Te nav minēšanas salons. Tur var būt desmitiem iemeslu.
Neminēsim- rīkosimies.
Cieņā.
Re: Vēdera sāpes
02.04.2018 04:19
Sveicināti! Arī ir problēmas ar vēderu. Pa retam uznāk sāpes vēdera lejas daļā un parādās vēlme uzreiz apmeklēt tualeti...vēdera izeja ir mīksta, bet, nokārtojoties, rodas caururbjošas sāpes un gribās vēl spiest un spiest, kamēr zarnas līdz pēdējam iztukšojušās, un saturs, kas izspiests,tiešām ir liels...pēc tam pamazām sāpes pāriet. Nesen arī pamanīju nabā mazu bumbulīti, izskatās tā, it kā nabiņa augtu ciet. Man ir 36 gadi, svars- 65 kg, augums- 1,64 .Piebildīšu, ka mammai ir bijis kolīts un vēlāk nomira ar zarnu vēzi.
Re: Vēdera sāpes
02.04.2018 08:55
Brinišķīgi, pie ārsta veikt kolonoskopiju, sono vēderam un analīzes.
Re: Vēdera sāpes
02.04.2018 14:38
Es par to kolonoskopiju arī aizdomājos, tik nevaru vēl saņemties aiziet pieteikties. Sāpes uznāk reti, bet tas viss sākās kādus 2 gadus atpakaļ. Sākumā nepievērsu tam īpašu uzmanību.
Re: Vēdera sāpes
03.04.2018 19:45
Pagaidām izslegt visu asu,kūpinātu Marinādes.
Colas,
Čipsus.. Arī kafiju meklēt 1 vai 2 grauzd;ējuma pakāpi. Vai līdz apstākļu noskaidrošanai tikai tējas. Zaļo,. kumelīšu
Lai veicas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 19?
Ziņa: