Ģīboņi?

Aizsāka Toms 

Toms
Ģīboņi?
14.11.2017 19:18
Sveiki,

Jau kādu laiku esmu novērjis, ka agri no rītiem vai naktīs, ejot uz tualeti, lai čurātu, jūtu, ka sirds sāk strauji un spēcīgi sisties, tad pēc kāda laiciņa pāriet. Visbiežāk biju to novērojis, tieši tajā pašā naktī vai nākamajā rītā pēc alkohola lietošanas, tāpēc to vienmēr norakstīju kā paģiras izpausmi. Pēdējā reize bija kautkas jauns. Vakara gaitā biju izdzēris 4 aliņus (kas principā priekš 24 gadīga čaļa nav nekas daudz, pat nebiju īsti ierēbis un biju kārtīgi paēdis) un aizgāju gulēt. Nakts vidū piecēlos, lai aizietu uz tualeti. Čurājot atkal sāka sisties sirds, tikai šoreiz daudz stiprāk un straujāk nekā citas reizes. Sākās džingstoņa ausīs un rēgojās zvaigznītes gar acīm, kā arī palika grūti nostāvēt taisni. Pēc iespējas ātrāk pabeidzu savas darīšanas, jo bija sajūta, ka tulīt noģībšu. Taustoties gar sienu knapi aizvilkos atpakaļ uz gultu , kur arī paguļot uz muguras, viss pārgāja 30 sekunžu laikā. Cik noprotu pēc interneta resursiem, tas laikam varētu būt Micturition syncope ( https://en.wikipedia.org/wiki/Micturition_syncope). Ir doma, ka laikam vajadzētu aiziet pie ārsta, tikai neizinu pie kā tieši vērsties. Kardiologa? neirologa? urologa?
Kādam ir bijusi līdzīga situācija, kas varētu ieteikt ko darīt, lai varētu izvairīties no šādiem jautrajiem pasākumiem? (Būtu riktīgi forši kādreiz kārtīgi izrubīties kautkur ārpus mājas ar krānu rokās :D)
Paldies.
iii
Re: Ģīboņi?
14.11.2017 20:05
Hemoglobīnu vispirms..
Re: Ģīboņi?
16.11.2017 09:44
Ķam 4 aliņi nav nekas, kam organisma saindēšanās.
Jāsamazina alkohola devas.
Urīn izvades traucējumi- urologs.
Pie viņa jāiet jau ar asins un urīna analīzēm.Jāpārbauda asins spiediens un jāveic EKG (Elektrokardiografija).
Sevišķi neiesaku tumšo alu. Tur daudz dedzināta (karamelizēta ) cukura.
Arī konservanti.Tāpēc svīšana, vājums un citas parādības.
Lai saprāts
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 7?
Ziņa: