Un sākas viss no gala

Aizsāka Lindraciņš 

Lindraciņš
Un sākas viss no gala
31.10.2017 13:00
Sveiki,
es ļoti centīšos īsāk, ceru arī, ka sanāks:
1)Sieviete, 36, 172, svars.. hmm 86 (zinu, zinu, par daudz, bet, kā saka "smagi kauli").
2)Pagājušajā gadā "izslimota" depresija, kas mijās ar uzmācīgām domām par dažādām kaitēm. Dzēru ad 6 mēnešus+xanax pēc vajadzības sākumā, viss pārgāja, tajā skaitā, iedomātās sāpes u.c.fīčas.
3) Nesen-laikus jutu, ka briest atkal.. Aizgāju pie ģā pēc ad+xanax+konkor un labi, ka tā... devos darba darīšanās ar lidmašīnu uz 7 dienām un man sākās tāāāda panika, ka tik turies. Normalizējās viss daudz maz desmit dienu laikā ar visu zāļu palīdzību, bet:
4) Jau kādu laiku ievēroju, ka man viena kakla puse ir tāda lielāka, kā uztūkusi. Kakls arī velkošs.Izskatās, ka uztūcis tas muskulis - angļu val. - Sternocleidomastoid muscle vai, ka uz tā ir tāda kā tauku picka un es nesaprotu - tie ir tauki vai kas cits.. un te nu sākas mana apsēstība ar sevis pētīšanu/spaidīšanu/interneta lasīšanu.
5)Vēl - atgriežoties no ārzemēm, kur bija stipri siltāks, "aizgāja" ciet balss, periodiski vairāk, tad mazāk. Sāpēt kakls nesāp, tikai tajā pašā pusē stipri palielināta mandele ar tādiem kā izsvīdumiem?, bet tas tikai pēdējās dažas dienas..(tas kakla puses "uztūkums" toč ilgāk, to jau (ie)vēroju kādas nedēļas. Un, godīgi nezinu- varbūt man tāds kakls nesimetrisks bijis visu laiku, bet savā apsēstībā ievēroju tagad... lai gan pēkšņi man nepatīk nekas, kas skaras kaklam tajā pusē..

Lūdzu, dodiet man kādu domu.. es pat nezinu, ko.. kā jau apsēstais, kurš tomēr cenšas sevi kontrolēt.. jau salasījos par vdz vēzi.
Re: Un sākas viss no gala
31.10.2017 15:30
Pa vadiem hipohondriju no slimības bieži nevar diferencēt. Ejiet vien rādiet dakterim, it sevišķi, ja tas ir pamanīts nupat. Stulbi ir ar tām hipohondrijām bet ārsti jau ir pieraduši, un hipohondriķi tomēr mēdz arī slimot ar īstām slimībām.
Lindraciņš
Re: Un sākas viss no gala
31.10.2017 16:25
Runcene, paldies! Savā psihozē aizdragāju pie ģ.ā un parādīju savu it kā uztūkušo kakla daļu. Dr neko nesaskatīja un nesataustīja, tātad atliek domāt, ka tas mans kukū. Nav sliktākais variants.

Nu, aizsmakušo balsi neminēju, jo reizēm to just/dzirdēt nevar..cerams, ka tas no straujām klimata maiņām, ko piedzīvoju...
Re: Un sākas viss no gala
31.10.2017 16:37
Labi, tad dzīvojam tālāk. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 19?
Ziņa: