Kas par vainu?

Aizsāka 123123 

123123
Kas par vainu?
28.10.2017 12:42
Pirms pusotras nedēļas saķēru vīrusu, sākums kā gripai, daudz lietoju šķidruma, apetītes nav,medus ingvers, citrons. Temperatūras mazināšanai paracetamols. Bet jautājums, kāpēc tik ilgi nekrīt temperatūra? Izdzēru pat antibiotiku kursu lai novērstu komplikācijas(pēc konsultācijas ar ģimenes ārstu). Ārsts saka vajag analīzes, bet ar temperatūru nav spēka vispār kur doties,mājās tikai līdz tualetei un atpakaļ. Tā nu gaidu kad kritīs temperatūra. bet no rīta tā jau ir 37,7, vakaros pie 38,6.
Kaut kāds ilgstošais vīruss vai ar manu organismu kaut kas nav labi? Līdz šim slimošana izpaudās ar trīd dienu temperatūru un pēc tam dažas dienas lai atjēgtos.
Šausmīgi negribas gulēt slimnīcā.
Re: Kas par vainu?
29.10.2017 12:54
Jādara, kā saka ārsts- analīzes, t. sk. urīna, plaušu rtg ir pats minimums. Ja tik traki, ka nav spēka kustēties, tad tiešām labāk uz stacionāru.
Re: Kas par vainu?
31.10.2017 21:44
Pievienojos.
Augsta,ilgstoša t* var novest pie virsnieru izsīkuma un nāves.
rīkoties enerģiski. Konsultēties ar ģimenes ārstu. Zvanīt uz Infekcijas slimnīcu. Izsaukt taksi. Uzlikt mutes masku un prom uz uzņemšanu.

Lai veiksme.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 19?
Ziņa: