Problēmas ar plaušām?

Aizsāka Anonimsss 

Sveiki, man ir 20 gadi, 190 -75 esmu slaids, iespējams tās ir manas iedomas, bet pēdējā pusgada laikā esmu ievērojis ka kreisās puses ribas tuvāk vēdera vidum izspiežas uz ārpusi un preses aukšejais, kreisais muskulis ir nedaudz uz ribas, ja sasprindzina tad diezgan izteikti , šī muskuļa tuvumā ari apakšējā riba ir sataustāma itkā tā būtu nedaudz izliekta(tuvak vedera vidum) Esmu arī smēķētās pēdējā laikā kad smēkēju ir aizsmakums un ik palaikam jaklepo, jo nak nedaudz krēpas, kad dažas dienas nesmēķēju tad aizsmakums un klepus, protams, pāriet, tapēc cenšos attureties no pīpēšanas. Sen atpakļ(kādi 12gadi), kā jau daudziem gara auguma cilvēkiem, bija nelielas problēmas ar muguru(sāpēja kāja), bet arsts toreiz teica, ka tikai jātrene mugura, japeld utt un viss būs kārtībā, to arī reizēm daru. Jautājums vai ir iespējams, ka tas ir kāds veidojums plaušās kas var nedaudz paspiest muskuļus uz ribu, tapēc ir tada neliela asimetrija jeb drīzāk tā ir muguras problēma kas progresē un jāsāk aktīvāk sportot? Kādus speciālistus man vajadzētu apmeklēt?
Piemirsu piebilst, ja ievelk dziļi vēderu, tā, lai izspiestos ribas, tad ir redzams, ka kreisās puses ribas ir tākā ļoti neduadz vairāk uz āru un nedaudz uz kreiso pusi.
Re: Problēmas ar plaušām?
21.10.2017 08:51
Kaut kāda krūškurvja deformācija.
Re: Problēmas ar plaušām?
21.10.2017 22:01
Dīīzāk mugurkaula- skriemeļu problēmas. Caur ģimenes ārstu pie vetebrologa. Jo vajag vismaz asins analīzes un rentgena uzņēmumu.
Lai veiksme.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 7?
Ziņa: