urīna nogāde uz laboratoriju

Aizsāka Alise20 

Alise20
urīna nogāde uz laboratoriju
03.10.2017 12:42
Labdien!
Sakiet, lūdzu, ja urīns tika nogādāts uz laboratoriju pēc 1 stundas un 20 minūtēm, lai veiktu analīzi ar stripu un mikroskopiju tas nav par vēlu? Rezultātam var ticēt? Analīzes paņēma uzreiz manā klātbūtnē un taisīja, bet tāpat 1 stunda un 20-25 min pagāja. Atbildē bija viss normas robežās vai tam var ticēt vai arī pēc tik ilga laika tur viss izzuda. Mani vairāk interesē leikocīti un baktērijas. Ja baktēriju atbildē nebija, var tam ticēt vai viņas varēja pazust, jo ilgi notika urīna piegāde? Kā ir ar leikocītiem, tur bija normā varbūt arī pazuda?
Re: urīna nogāde uz laboratoriju
04.10.2017 22:14
Domāju, ka nekas pazust nevar.Nav jau tīrs ūdens.
Kāpēc tādi uztraukumi?
Vai bija sūdzības.
Tomēr vajag minēt dzimumu, vecumu augumu un svaru. Pie viena, ja nav liels noslēpums arī urīn aanalīzes nodošanas iemesls.
Mīļie cilvēki. Gudri jautāt nav kauns.
Nevaru minēt , jo neesmu ekstrasens.
Re: urīna nogāde uz laboratoriju
04.10.2017 22:28
Vai tas bija uzsējums uz baktērijām, lai noskaidrotu, kādas Tev tur aug, staigā līdzi? Tak analīzi aizved uz laboratoriju, uztaisa uzsējumu un gaida pāris dienas, kamēr tā baktērija uzsējumā izaug vai neizaug.

Reiz nododot es speciāli pajautāju māsiņai, cik ilgi ir derīga analīze? Man atbildēja, ka, atkarībā no analīzes veida (no kā un uz ko taisa) var būt pat tā, ka paņem provi no rīta, ieliek ledusskapī un vakarā nogādā laboratorijā- viss būšot kārtībā! Dažam- pusdiena, dažām- ilgāks derīguma termiņš.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.10.2017 22:29 by kachenite.
Alise20
Re: urīna nogāde uz laboratoriju
05.10.2017 08:20
Man bija parasta urīna analīze. Bieži skraidu uz toleti, daktere nosūtīja un pateica, ja tur būs baktērijas jādzer būs antibiotika. analīze atnāca laba, teica neko nevajagot, tikai tējas padzert. Tāpēc es domāju varbūt ilgi vedu vairāk par stundu somā, tāpēc viss nosprāga un baktērijas arī? Vajag vēlreiz nodot vai nē. Man nekas ledusskapī nebija.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 1?
Ziņa: