diagnozes noteikšana slimnīcā?

Aizsāka nezinu kā lētāk 

Ir ļoti daudz sūdzības par veselību,sāpes mugurā,vēnu problēmas,asinspiediens,urīna nesaturēšana,sirds,galvā nepātraukts smagums,redzes halucinācijas un vel šis tas.Saprotu,ka nepavilkšu dārgās izmeklēšanas procedūras un vizītes pie speciālistiem.
Man jautājums-vai ir iespēja tikt slimnīcā uz pilnu izmeklēšanu un vai tas sanāktu lētak?
Re: diagnozes noteikšana slimnīcā?
23.09.2017 13:49
Uz "slimnīcu"-nē. Uz dienas stacionāru-jā. Ir dienas stacionāri praktiski jebkurā poliklīnikā, Stradiņos, Gaiļos, Bikur holimā utt. Ja gribat lēti-jāņem nosūtījums no ģimenes ārsta, jāzvana un jāstājās rindā (pa kvotām būs ilgi jāgaida).
Anna_T
Re: diagnozes noteikšana slimnīcā?
24.09.2017 13:56
Nu nezinu... Es pavasarī biju Stradiņu dienas stacionārā, man ārstēja tikai simptomus, nemērīja ne asinsspiedienu, nekādas analīzes neņēma. Neko tā ārstēšana nedeva. Izrakstoties no slimnīcas ieteica veikt magnētisko rezonansi un "dopleru", ko es arī veicu kā maksas pakalpojumu. Tāpēc mans viedoklis kā pacientam - netērēs stacionārs (pat ne dienas) piešķirto naudu, lai veiktu pacientam dārgus izmeklējumus.
Re: diagnozes noteikšana slimnīcā?
24.09.2017 15:40
Atklāšu milzu noslēpumu-ir dažādi dienas stacionāri:terapeitiskie,endokrinoloģiskie, neiroloģiskie. Jāgriežas tur, kur attiecīgā patoloģija tiek izmeklēta\ārstēta.
Anna_T
Re: diagnozes noteikšana slimnīcā?
24.09.2017 16:28
Tak es jau arī biju ari neiroloģiskajā.
Re: diagnozes noteikšana slimnīcā?
24.09.2017 17:40
Dienas stacionāros primāri izmeklē, ne ārstē.
moljers
Re: diagnozes noteikšana slimnīcā?
24.09.2017 18:11
likumā ir ierakstīts - dienas stacionārs ir medicīnas iestāde, kurā veic izmeklēšanu VAI ārstēšanu
Veselības inspekcija tieši tā arī traktē - VAI
zinu med. iestādes, kas ir sodītas par to, ka vienu pacientu ir gan izmeklē'jušas gan ārstējušas ! no otras puses nvd saka, ka neapmaksās rēķinu dienas stacionārā, ja slimais ir tikai izmeklēts, jo to varot darīt arī ambulatori !!
nu vispār, kā vienmer putra augstākā mērogā !
Anna_T
Re: diagnozes noteikšana slimnīcā?
24.09.2017 19:19
Aj, es nezinu, ko te Sabzira runā, mani Gaiļezera dienas stacionārā pagājušajā gadā operēja plānveida operācijā, visi izmeklējumi bija jāveic ambulatori, uz dienas stacionāru es atpeldēju ar papīru kaudzi. Nu rindā vēl stāvēju uz operāciju, kvotas tāpēc ka.
Bet lai jau tēmas autorei veicas, vainu daudz, ja viņu tagad izmeklēs uz visiem aparātiem, būs varen jauki un paveiksies. Neticas tikai kaut kā. Ko tad poliklīnikas pilnas ar sirgstošajiem rindās stāvētājiem un kvotu tērētājiem, kuras jau tagad sen kā beigušās. Tā jau visi būtu gudri - ierodies uz stacionāru un par velti tevi izmeklē. Vai nav jauki. Ne naudu tērēt, ne laiku.
Bet nu ar ārstniecības personām nestrīdēšos.
moljers
Re: diagnozes noteikšana slimnīcā?
24.09.2017 21:09
sāp mugura, asinsspiediens, vēnas, urīna nesaturēšana
uzdošu dažus no mazdaktera jautājumiem :)
vecums, augums , svars ?
Re: diagnozes noteikšana slimnīcā?
25.09.2017 10:17
Ķirurģijas dienas stacionāros TIKAI operē.
55 gadi,augums 165,svars 85,sieviete.Tas viss ir sakrājies pa laiku kamēr dzīvoju Londonā,tur pie ārstiem tik vienkārši nevar tikt,mazpilsētās gan neesot problēmas.Bija gadījums,kad asinspiediens pēkšņi ap 200,aizbraucu uz hospitāli,bet tur neko nevar izdarīt jo viņiem vispar nav injekcijas,kad teicu lai iespricē tā kā kad Lv izsauc ātro palīdzību,iespricē un viss ok,tad viņi smejas,saka-ko izdomājat,mēs nespricējam nekad nevienam,jāiet pie GP(ģimenes ārsta)tas ieraugot Latvijas zāles,ko man sūtīja no Lv,tās vispār aizliedz lietot,kad neredzēju citu izeju izņēmu no somas tableti ,corinfar,to ieraugot teica lai metu ārā un vinš rakstīšot savas Anglijas zāles un būšot jālieto tikai tās.Atmetu ar roku,paliku zem mēles corinfar un turpināju saņemt no Lv sūtīto ,Enap,
Pat nevaru iedomāties kā tur varētu tikt galā ar visām citām kaitēm,ja pat pie ģim ārsta pieraksts jāgaida mēnesi uz priekšu,ja izdodas saņemt nosūtījumu kautvai uz analīzēm tad jāgaida kad pēc mēneša atsutīs mājās nozīmējumus uz analīzēm un tel nr kur jāpazvana un jāpierakstā mēnesi uz priekšu.Ar tām analīzēm atkal jāiet pie ģim ārsta,atkal mēnesis u t t .Tur ir bezmaksas medicīna,bet jēga maza.Tagad dzīvoju Latvijā nesen un beidzot gribētu sakārtot veselību pēc iespējas ātrāk.Vainas ir daudz,būs vajadzīgi daudz izmeklējumi tapēc interesējos kā to visu ātrāk un lētāk paveikt.
moljers
Re: diagnozes noteikšana slimnīcā?
26.09.2017 12:35
nepieklājīgs piedāvājums
vispirms nometiet 25 kg un tad taisiet megnētus, meklējiet speciālistus u.t.t.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 13?
Ziņa: