Liepājā anonīmas pārbaudes uz STS kur iespējamas?

Aizsāka fliksis 

Kur Liepājā var anonīmi pārbaudīties uz STS? T.i. uztriepes no dzimumlocekļa un asinis. Vai uztriepes pats varu no mājām atnest (tik kur ir iespējams tos kociņus dabūt?)? Zinu ka FLotes ielā ir iespējamas kādas pārbaudes, bet tur nekad neesmu bijis, nezinu kāda tur kārtība un iespējas.

Lieta tāda, ka loceklī kanāla ir dīvaina niezēšana. Izdalījumu nekādu nav, bija orālais sekss bez aizsargāšanās. Pie dermo-veneraloga ir ļoti ilga gaidīšana.

Pie veneraloga, pie kā esmu agrāk bijis (dr. Plavokas) ņemt uztriepes kaut kā vairs īsti negribās, jo viņai māsiņa ir krieviete, veca veča un toreiz man kaut ko pārmeta. Tad nebija saslimšana, bet vienkārši toreiz vēlējos pārbaudīties. Vairāk nevēlos viņas pārmetumus klausīties.
Papildināšu - niezēšana ir kādu laiku, nebija iespējams pie ārsta tikt - RINDA gara.
Orālais bija kādus 2 mēnešus atpakaļ, kādu pusotru mēnesi atpakaļ parādījās niezēšana, kad dažreiz pāriet un dažreiz atkal parādās. Ir varianti, kas tas varētu būt?
un neviens neko par Liepāju nezina?
Re: Liepājā anonīmas pārbaudes uz STS kur iespējamas?
26.09.2017 10:18
Jāiet pie dermatovenerologa. Ģimenes ārsts to nedarīs. Kociņš ir padomju laika palieka. Neliela prostatas masāža un piliens uz stikliņa. To zem mikroskopa un viss ir skaidrs. Vēl anamnēze, limfmezgli, vakara t*.Protams apskate. Asins analīzes arī.
Neesmu liepājnieks.Var aiziet pie urologa.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 10?
Ziņa: