pēkšņi-apsārtums,tirpst,lauž,dedzina

Aizsāka marita .kl 

Viss bija labi,bet vakar pēkšņi BEZ IEMESLA sāka sāpēt apkšstilbā ap 10 cm diametrā un ir ādas apsātrums.Trauma nav bijusi,gāju vnk pa ielu un pēksņi ļoti lauzošas sāpes(ja būtu pakritusi tad domatu,ka salauzta kāja)Šodien staigājot sāp vel vairak,ir jāklibo,apsātrums ir palielinājies un šodien parādījies mazs zilumiņš ap 2 cm,āda taja vietā karsta.Sēdot nesāp,bet ik pa laikam ir tā it kā pa vēnām tai vietā un zemāk izskrietu karstums.Šodien jūtu,ka mazliet TIRPST pēda,un sāpes iet uz augšu,gandrīz jau līdz celim.Un kāja ejot jūtas tāda ka ļengana.Saprotu,ka jāiet pie ģim.ārsta pēc nozīmējuma uz rentgenu,bet tas iespējams tikai nākošnedēļ.Vai vajadzētu braukt uz traumpunktu?

Sieviete,55 gadi,augums 165,svars 85,darbs fiziski smags(pavāre,dienā jasagatavo ap 200 kg un jāparcilā konteineros),bet kāju darbā traumējusi neesmu.

Bija trauma kāja tieši šajā vietā pirms četriem gadiem- baseinā paslīdēju uz asas malas un pēkšņi bija zila svītra no ceļa līdz apakštilbam.Tikai vēlāk sapratu,ka bija plīsusi vēna.Ārstēts netika jo pēc traumas uzreiz bija jābrauc atpakaļ uz Angliju.Prgāja pāris mēnešu laijkā bez arstēšanas.VAI šīs varētu būt SEKAS?

Kamēr rakstīju pēda tirpst arvien vairāk.Ko lai daru tagat momentā? Uz darbu arī jāiet rīt,bet nezinu vai varēšu vispār paiet.
Re: pēkšņi-apsārtums,tirpst,lauž,dedzina
21.09.2017 20:16
iespējams, ka vēnā iemeties trombs un radies iekaisums, tad tā vieta ir apsārtusi un sāpīga. To sauc par tromboflebītu- un tas ir bīstami, jo trombs var atrauties un aizitet tālāk uz plaušām. Kāju kustināt nevar, jālieto īpašas zāles trombu šķīdināšanai. Principā būtu jāsauc ātrie un uz slimnīcu
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 24?
Ziņa: