tonsilits streptokoks

Aizsāka daigi 

daigi
tonsilits streptokoks
07.09.2017 13:35
Vai tonsilīts un streptokoks ir viens un tas pats?
mana
Re: tonsilits streptokoks
07.09.2017 15:55
No streptokoku infekcijas rodas tonsilīts. Tonsilīts=iekaisušas mandeles, streptokoka gadījumā visbiežāk ar baltu aplikumu, sāpēm, paaugstinātu ķermeņa temperatūru.
Bet tonsilīts var būt arī virālas izcelsmes, piemēram.
daigi
Re: tonsilits streptokoks
07.09.2017 21:29
Varetu but, ka man ir streptokoks, bet nav tonsilits, ja man ir baltie graudini kakla, bet nesap kakls un nav temperatura?. Bet tie balti dzeltenie graudini man jau ir n-tos gadus. Ta ari nesapratu no arstes cik tas ir nopietni un vai vajag operet.
Re: tonsilits streptokoks
08.09.2017 16:06
Jāuzticas savam LORAM! Jāveic uzsējums un antibiotiku jūtību. Jo nereti tonsilīta ainu dod vīrusi. Tos ar a/b neārstē. Stiprināsim imunitāti. Skalosim kaklu ar maigiem šķīdumiem (zilie graudiņi,kliņģerīšu tinktūras vai novārījumu šķīdumi). Propolisa šķīdumi,kumelītes. Slimo zobu ārstēšana.
Sistemātiska LORa kontrole un ģimenes ārsta apskates. Jo jāskatās arī asins analīzes. Leikocīt, formula, grimšana.Speciālas zobu pastas.
Kad būs noteikta a/b jūtība, jāiziet a/b kurss.
Lai veiksme un saprāts.
33
Re: tonsilits streptokoks
08.09.2017 17:41
Baltie graudiņi AIZ mandelēm vai pie to pamatnes nav vis strptokoka infekcija – un loģiski, ja jums nav sūdzību – bet gan tonsilolīti (mandeļu korķi:)). Vaļā no tiem nekādi nevar tikt, tik pats patīrīt ar vates kociņu, skalot rīkli. tie veidojas, aizmandeļu telpā un krokās uzkrājoties dažādiem materiāliem –ēdiena paliekām, noārdītam epitēlijam utt, protams, arī baktērijām, kas var radīt nelāgu elpu.
Operēt nevajag, ko jūs!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 6?
Ziņa: