Bērnam bieža žagošanās

Aizsāka Lira 

Meitenei 8. gadi - katru dienu 3-5 reizes dienā stipri žagojas. Nav saistīts ar ēšanu. Vai ir kādas zāles, vai doma par iemeslu. Elpu aizturēšanu un ūdeni pielieto tagad. Vai var līdzēt magneb6? Paldies jau iepriekš.
Anna_T
Re: Bērnam bieža žagošanās
06.09.2017 15:51
Gāzētus dzērienus nesadzeras? Manam arī 8 gadi, pēdējo reizi stipri žagojās, kad bija iepirkta 2 l kokakolas pudele par godu 1. septembrim.
Bet nu ja katru dienu, tad jāaiziet vismaz līdz ģimenes ārstam. MagneB nomierina nervu sistēmu, neesmu dzirdējusi par magnija saistību tieši ar žagošanās (parasti nogurums, krampji kājās), bet var jau pamēģināt.
Re: Bērnam bieža žagošanās
06.09.2017 18:20
Ja grib bērnam nomierināt nervus, tad jājautā, kas ir noticis, kas viņu satrauc. Daudziem mācību gada sākums nāk komplektā ar visādiem brīnumiem. Vajadzētu vispirms izrunāties, vai viss kārtībā. Tāpat mājas atmosfēra arī var ietekmēt.

Tātad jārunā vispirms ar bērnu, jo psiholoģiskais iemesls var būt ļoti iespējams. Ja nekas nelīdz, tad pie ārsta. Domāju, ka uz savu galvu nekas nav jādzer, magneb6 jau nav nekādas brīnumlīdzeklis.
Paldies par atbildi.Mēs tikpat kā vispār nekādus gāzētos dzērienus nelietojam. Par magneb6 prasīju, jo līdzīgi bija ap 1. Gadu vecumu, tad ieteica šos vitamīnus un pārgāja. Bērns nav nervozs, bet emocionāla gan labā nozīmē. Tas sākās pag. gadu septembrī. Tad viņa dabūja brilles un lietoja acu pilienu acu zīlīšu paplašināšanai, pēc tam arī sākās žagošanās.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 20?
Ziņa: