Parasomnia

Aizsāka Tēvs 

Parasomnia
06.09.2017 01:35
Bērnam 10 gadi un katru nakti bez izņēmumiem murgo. Parasti ap 1 stundu pēc aizmigšanas. Klaigā, trako, staigā, tā kā guļ tā kā kaut ko saprot. Tas paliek par smagu. Nu jau kādas 2 nedēļas. Tas drošvien iedzimts no manis jo bērnībā esot bijis līdzīgi ar mani.
Kā saprotu tad medicīniski to sauc par parasomnia. Bet kā ārstēt vai ko darīt lai mierīgi guļ un citi ģimenē varētu gulēt? Nav normāli!
Re: Parasomnia
06.09.2017 02:00
Jāved pie bērnu ārsta. Jo var būt arī citi iemesli.
Cieņā.
Re: Parasomnia
06.09.2017 11:05
+ jādomā, kas notiek mājās un skolā. Tās var būt dienas pārdzīvojumu izpausmes. Vecākiem sev godīgi jāpajautā, vai mājās viss ir labi, jāpainteresējas par skolu. Ja problēmas ir un paši galā netiek, var palīdzēt ģimenes psihoterapija. Bērnam pediatrs, neirologs. Sakārtojot dzīvi, tas viss ļoti bieži pāriet pats no sevis vai arī ir vajadzīgs tikai īslaicīgs medikamentu kurss.

Protams, var būt arī nopietnākas lietas, bet tad jau ārsts skatīsies.
Re: Parasomnia
06.09.2017 21:24
Bija incidents kur viens neadekvāts tips draudēja un pār iedēja sievu ar berniem kad viņa devās uz veikalu. Tad arī sākās šie murgi. Nu esam uz smilšu terapiju pierakstījušies un pie neiraloga nosūtījums plus zāles izrakstīja (tagad nav pie rokas).
Re: Parasomnia
07.09.2017 11:42
Tam visam vajadzētu palīdzēt. Labi ir arī tādus incidentus mājās izrunāt. Kas tas par cilvēku, ka tādi diemžēl ir, ka tas bija stulbi, bet ka bērns pie Jums ir drošībā utt.

Veiksmes!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 7?
Ziņa: