Norauts gabals ādas no pirksta

Aizsāka noraizējies pacients 

Norauts gabals ādas no pirksta
25.08.2017 22:13
No pirksta (tieši virs kauliņa) pirms 2 dienām norauts gabals ādas, apm. 1/2 cm platumā un 1 cm garumā. Brūce šķiet sausa (tika pabērts Baneocin un Streptocīda pulveris). Kā veicināt dzīšanu (ziede, plāksteris, ...)? Lasu, ka brūču dzīšanai vajadzīga mitra vide.
Re: Norauts gabals ādas no pirksta
25.08.2017 22:38
Princips ir mitro ar mitro, sauso ar sauso.
Kamēr sulo jālieto mitri žūstoši pārsēji. Furaslol , furacilīna tipa šķīdumi..Pēc tam var pāriet uz ziedēm .Streptocīda-cinka, ja ārstē ar atklāto metodi.
Uz nakti pārsējs. No rīta vai nu zilo graudiņu vanniņas, lai noņemtu piekaltušu, vai 3% ūdeņražpārskābes šķīdumu, ja gribas ātrāk.
Lai veiksme.
Re: Norauts gabals ādas no pirksta
31.08.2017 09:52
Man reiz ar karstu parafīnu norāva 1 x 1.5cm ādas no pirksta, nekas traks, šķiet, ka mēneša laikā sadzija un tagad pēc 10 gadiem ir tikai tāda mazliet gaišāka plankumaināka āda tajā vietā, negrib nosauļoties, bet citādi viss normāli. Smērēju laikam tikai ar streptocīda ziedi un centos, lai apsēji būtu ļoti plāni, elpojoši.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 11?
Ziņa: