dedzinoša sajūta vēnā

Aizsāka pavārs 

Ko tas nozīmē? Bija sajūta,ka uz kājas uzlīst karsts ūdens,tāda dedzinoša sajūta un tikai vienā vietā radiusā ap 5 cm.un atkartojās vismaz 10x dienā.Pagājis ap gadu kopš tas sākās,bet nodomāju,ka sīkums un negāju pie ārsta.Tagad tas pats sākās rokā un arī tikai vienā vietā,bet tā,ka traucē darbam,ir karstuma sajūta zem ādas un ik pa laikam vēnas gabaliņš ap 4 cm it kā izšaujas uz āru tumši zilā krāsā un sāp.Strādāju par pavāru un tas sāk traucēt darbam,pie katras asākas rokas kustības iesāpas un karstuma sajūta.Atvaļinājumā bija labi,bet nu jau nedēļu strādāju un atkal tas pats.Vai būtu jāiet pie vēnu ārsta?
Re: dedzinoša sajūta vēnā
21.08.2017 23:06
Te ir jāiet pie ģimenes ārsta vispirms.Tas apskatīs un izlems. Neirologs ,vetebrologs vai vēnu dakteris.
Lai saprāts.
pavārs
Re: dedzinoša sajūta vēnā
22.08.2017 05:16
Paldies par atbildi.Googlē neatrodu ,,vetebrologs,,ir tikai vertebrologs(mugurkaula specialists)Vai domajāt šo ārstru? Vai rokai varētu būt saistība ar muguru? Nu gan nobijos jo ir bijis tā,ka ļoti sāp mugura.Vakar zvanīju ģimenes ārstei un viņa uzreiz teica,ka atstās man reģistratūrā nozīmējumu pie flebologa(bez apskates),bet viena vizīte maksā 20 eiro,dārgi.Vai būtu vērts iet pārbaudīt vēnas vai labak vispirms paprasīt nozīmējumu pie neirologa?
Re: dedzinoša sajūta vēnā
22.08.2017 09:22
Grūti ko ieteikt neredzot. Sevišķi nezinot dzimumu,vecumu,augumu un svaru. Nezinot vai ir bijušas problēmas ar mugurkaulu un kakla skriemeļiem.
Flebīts- vēnu iekaisums ir gandrīz pastāvīga parādība. Sāpes, ""striķis"" pa vēnas ceļu, apsārtums. Ja 'šauj' un ir epizodiska parādība, tad drīzāk jāatrādās neirologam.
Lai saprāts un veselība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 15?
Ziņa: