Nesaprotamas sajūtas

Aizsāka tutu 

Nesaprotamas sajūtas
05.08.2017 17:59
Sveiki, esmu sieviete, man ir 48 gadi ar normālu svaru. Jau ceturto dienu ir nesaprotamas izjūtas. Dziļu elpu brīżiem nevar ievilkt, sāk dauzīties sirds un vēl jocīgs klepus (neesmu saaukstējusies), tāds rejošs. Gribas krekšķēt. No rīta guļot sajutu tādu starp krūtīm tādu kā sīkšanu. Pie lielākām kustībām, aizelsos.
Dur labajā muguras pusē kur ribas.
Iespējams ka tā izpaužas veğetatīvā distonija. Bet vairākas dienas, nezinu.
Padomāsiet ka esmu traka, ko tik es nejūtu. Bet mani tas satrauc. Varbūt ir jums kas līdzīgs bijis.
Nezinu pie kāda ārsta doties. Rengens plaušām bija martā, analīzes normas robežās, izņemot dzelzi, bet dzeru regulāri to.



Edited 1 time(s). Last edit at 05.08.2017 18:03 by tutu.
Anna_T
Re: Nesaprotamas sajūtas
05.08.2017 19:56
Kaut kādi hormonālo izmaiņu radīti gļuki? Varbūt tiešām uz nervu pamata. Var aiziet parunāt pie ģimenes ārsta, var pie maksas terapeita. Man līdzīgs vecums, drusku mazāk, pagaidu dažas dienas, reizēm pāriet pats no sevis. Nu ja nepāriet, es eju pie terapeita uz ARS-u.
Re: Nesaprotamas sajūtas
06.08.2017 13:03
VD var izpausties ļoti dažādi un ļoti ilgi, tā var sagādāt lielas mokas, un tas nav nekas smieklīgs.

Ja tā ir šī sērga, tad bieži cilvēks zina (ja tā kārtīgi un godīgi padomā), no kā tas varētu būt -- ilgstošs, riebīgs kreņķis, grūti risināmas vai it kā neatrisināmas problēmas, pēc lieliem uztraukumiem, pēc zaudējumiem u. tml.

Ja galīgi nevar saprast, kur tam visam sakne, tad jāizmeklējas, lai vai kā tas pašam šķistu. Medicīnā neviens par Tevi nesmiesies, jo katrs ārsts to ir redzējis, un šīs lietas ir jādiferencē.

Ja tā ir VD, pats netiek galā vai parastas sarunas ar ārstu nelīdz, tad vislabāk psihoterapeits.

Ar šādām sūdzībām var domāt arī par starpribu neiralģiju. Tāpat var būt pārejas vecuma tuvošanās, katrai sievietei tas ir citādi, bet šis process var provocēt arī VD.

Vai distonija jau kādreiz ir mocījusi?
Re: Nesaprotamas sajūtas
06.08.2017 15:07
Piekrītu Runcenei pilnīgi. Neiralģija, Astmatisks stāvoklis vai VD. Varbūt kopā at atvilni. Jāiet pie ģimenes ārsta lai iztausta, izklausa.
Ja sāpes pie ieelpas, kustībām, tad neiralģija. Ja ieelpas grūtības tad VD vai astmatisks stāvoklis.
Lai cerība, spēks un miers.
Re: Nesaprotamas sajūtas
06.08.2017 20:14
Jā, ir, tādas īstas panikas lēkmes nav bijušas, bet bet sirds klapēšana, elpas trūkšana, vienu dienu viena vieta jūtīga, citu dienu cita ķermeņa vieta.
Pati esmu nonākusi pie secinājuma, ka tā ir VD, citreiz , kad esmu aizņemta, tad it kā viss aizmirstas un ir labi.
Sirdi pirms gada pārbaudīju EHO, gan kardiogrammu- bija viss labi. Par plaušām arī esmu piesardzīga, jo trīs gadus atpakaļ bija spontāns pneimotoraks. Tagd rengenu revulāri taisu, martā viss bija labi.%
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 1?
Ziņa: