Galvas sāpes un pulsēšana

Aizsāka Sinchix 

Galvas sāpes un pulsēšana
08.07.2017 22:50
Labdien
Mani nomoka viena problēma. Es jau vairāk nekā 3 mēnešus cīnos ar galvas problēmām. Biju pie ģim. ā. izrakstīja Piracetamin tabletes. Kursu izdzēru. Galva pārstāja sāpēt (asas sāpes visā galvas rajonā) bet tas nomainījās uz pulsējošu galvu, kas dzirdams ausīs. Aizgāju pie nwirologa. Izrakstīja tabletes, kuras jālieto, ja sāp. Izdzēru visu tāfelīti pa 2 nedēļām. Tāpat turpina pulsēt. Neiroligs teica, ka uespējams ir trīszaru nerva iekaisums, bet viņa izrakstītās tabletes man nepalīdzēja. Pie fiziskas slodzes galvā tāda skaņa, ka ar āmuru naglu sistu. Miera stāvoklī galva pulsē sirds ritmā, esmu to novērojusi. Sevišķi vakaros pirms miega. Galva man nav sāpējuai pēc Piracetamin tablešu lietošanas. Jāpiemin, ka galva toreiz sāpēja no rītiem tikai. Ja neiedzēru ibumetīnu tad nepārgāja.
Es tiešām nezinu, kas man ir. Ārstu tabletes man arī nepalīdz.
Jāpiemin, ka esmu ļoti emocionāla, un stresaina. Pat ļoti. Esmu bijusi pie psihologa ar šo problēmu. Pati sev radu lieku stresu ar visādām domām. Jau vairālus gadus tā...iedomājos, ka varbūt tas ir pulsēšanas cēlonis. Esmu sieviete, 19 gadi, 61 kg, 167 cm augums. Man ir iedzimta virslūpas šķelte..ja tas ko maina.
Paldies visiem! Ceru uz jūsu atsaucību.
Re: Galvas sāpes un pulsēšana
08.07.2017 22:52
Atvainojos par kļūdām, man telefonam bojāts ekrāns..
Lai saaktu diskusiju un viedoklju apmainju,vajadzeetu saprast galveno-kaads ir juusu jautaajums un ko juus veelaties noskaidrot?to ko juus esat uzrakstijusu,taadu pashu staastu ir simtiem un tukstosiem...
Anna_T
Re: Galvas sāpes un pulsēšana
09.07.2017 13:11
Autore, kā visi, grib zināt, vai kādam ir līdzīgi un ko darīja. Mans, kā personas, kura ir reizes 2 vecāka par autori, viedoklis ir - ka jāizslēdz ļaunākais jeb ar izmeklējumiem audzējs un tad jāskatās. Domāju, ka nekāda audzēja autorei nav, izmeklējumi magnētiskajai rezonansei un citiem izmeklējumiem būs ap 300 eiro, ja par savu naudu. Šaubos, ka ģ. ā vai neirologs sūtīs uz valsts apmaksātajiem pakalpojumiem.
Es domāju, ka jāmācās stresu kontrolēt. Iesaku jogu. Sākumā tā būs vienkārši vingrošana, pēc tam nomierināsies prāts. Vēl masāžas, iespējams, ka kaut kas ar mugurkaulu. Bet tur tāpat masāžas un vingrošana.
Var padzert tādus uztura bagātinātājus ka Tanakan, Tone, Aktovegin, tie gan ir padārgi.
Spiediens normāls?
Vārdu sakot, vingrot un sadzīvot. Un nedomāt par to.
Re: Galvas sāpes un pulsēšana
09.07.2017 13:19
Jāmeklē "visādo domu" saknes.

Psihoterapeits, un pamatīgi.
AnnaT ljausim autorei pashai atbildeet...un ne vienmeer un ne visi ienaak juusu aprakstiito motivu vadiiti,citrreiz kaaads vienkaarshi grib pabarot savu upura lomu,kaadam uzmanibas deficiits utt...variantu daudz...
ieteikums nedomaat un sadziivot ar to 19 gadigai meitenei ir naivs un rupji sakot debiils...
piekriitu Runcenes teiktajam.
Anna_T
Re: Galvas sāpes un pulsēšana
09.07.2017 15:53
Nu ja mans padoms debils, tad 19 gados lai sāk skraidīt pa psihoterapeitiem. Viņa jau bija pie psihologa ar savu problēmu, kur rezultāts? Nekur. Naudu tikai izliksiet, tas ir dārgs pasākums, kam neredz gala. Gadiem skraidīsiet,ja būs nauda Kā minimums 50 eiro mēnesī un pat dārgāk un gadiem. Varat jau skraidīt pa ārstiem tādiem un šitādiem, tabletes dzert. Tas pats psihoterapeits neko citu kā AD neizrakstīs. Jūs sēžat forums un problēmas nerisinās, bet ārstu kabinetos jau var dzīvesvietu deklarēt.
Es savos 46 gados ar visām dzīves likstām nekad neapmeklēju ārstu kabinetus vairāk kā vienu reizi. Biju. Izslēdzu pašu ļaunāko ar magnētisko rezonansi un kādiem citie izmeklējumiem, dzīvoju tālāk un nodarbojos ar fizkultūru. Nāk citi sūdi, vecie aizmirstas. Vienu brīdi pasāp tas, otru šitas. Vienu periodu bezmiegs, citu miegainība. Tā arī dzīvojam uz priekšu. Es labāk iedvesmojos no tādiem cilvēkiem kā Ziņģīte, kas visu izvingro un izmasē un tur prātu tīru, nekā no dārgiem ārstiem- runātājiem.
Re: Galvas sāpes un pulsēšana
09.07.2017 17:25
Man nav pieredzes, ka psihoterapeiti rakstītu AD, to dara tikai daži, kam ir arī psihiatra sertifikāts, turklāt ļoti negribīgi.

Psihoterapeits nav ārsts klasiskā izpratnē, un nav salīdzināms ar psihologu, kurš vairāk ir īstermiņa krīzes konsultants.

Un priekš kam "padzert" dārgus uztura bagātinātājus, ja nav zināma to jēga? Joga arī visiem neder. Dažiem ir ok, dažiem paliek vēl sliktāk.

Cilvēkam jātiek skaidrībā, kāds viņš ir, un tad jau pats zinās, kas viņu uztur pie labas pašsajūtas.
Nevajag skraidiit,bet gan atrast vienu ,kas pashai skjiet piemeerots un meerkjtiecigi saakt straadaat ar sevi,jaa tas ir daargs ,ljoti daargs pasaakums,bet tikai taa var tikt liidz probleemas patiesajai saknei...par ad,taa ir dezinformacija no juusu puses...Jaa un kur tad ir pazudusi topika autore?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 4?
Ziņa: