Izmisums saistībā ar locekli.

Aizsāka AnonymousBuddy 

Izmisums saistībā ar locekli.
07.07.2017 05:25
Atvainojos, ja rakstu šo nepareizajā sadaļā. Esmu 14 gadus vecs. Problēma sekojoša. Miera stāvoklī ādiņu loceklim varu atvilkt mierīgi, bet kad loceklis ir erekcijas stāvoklī izdarīt es to nevaru. Ar vecākiem par šo problēmu nevēlos runāt. Paldies jau iepriekš!
Re: Izmisums saistībā ar locekli.
07.07.2017 09:24
Būs jāsaņemas un jārunā, jo jāiet pie urologa.
pilite
Re: Izmisums saistībā ar locekli.
09.07.2017 01:33
Kad mazgajies silta udeni tad staipi adinu. Izstiepsies un paliks valigaka. Protams neparspile. Nelauj adinu apgraizit. Visdrizalais varesi iztikt ar staipisanu. Urologs var ieteikt staipisanu ar gredzeniem-tuneliem zem adinas
Re: Izmisums saistībā ar locekli.
11.07.2017 05:30
Tagad ir tā. Kad ādiņu varu dabūt nost, bet locekļa galviņu ar ādiņu nosegt nevaru. Varu, bet ar piepūli. Jo ādiņa ir tieši zem galviņas - augšā to var dabūt tikai, ja ar pirkstu palīdzību uzvelk to atpakaļ augšā uz galviņas.



Edited 1 time(s). Last edit at 11.07.2017 05:31 by AnonymousBuddy.
Re: Izmisums saistībā ar locekli.
11.07.2017 10:22
Nevajag pārāk pārcensties un uztraukties.Varbūt vēl par agru.Jo līdz zināmam laikam priekšādiņu nevar atvilkt tīri fizioloģiski.
Vecākiem jāsaka ka sāp urinējot vai oliņas un ka ir teikts, ka jāiet pie urologa. Līdz 18 tas ir gandrīz bez maksas. Urologs tavus noslēpumus vecākiem pret tavu gribu neizpaudīs.Toties tu saņemsi profesionāļa slēdzienu un padomus.
Galvenais ir nekad neatstāt ādiņu neatvilktu atpakaļ.Vienmēr apmazgāt dz. locekļa galviņu pēc katras urinācijas. Ne obligāti ar ziepēm bet siltu ūdeni.Jo tauku kārtiņa un slīdviela (smegma) sekmēs slīdamību.
Lai saprāts un miers.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 23?
Ziņa: