Rozācija

Aizsāka Riekstēns 

Rozācija
05.07.2017 23:19
Pagājušā gada decembrī parādījās neforšais ciemiņš - rozācija. Pasauca līdzi arī sejas ērcīti. Plus cīnos ar akni .. jau mūžību. No janvāra līdz martam tika iziets IPL 3 reižu kurss, beigto asinsvadu likvidācijai. Esmu šokā, ka jau tagad sārtā seja ir atpakaļ! Tas ir normāli, ka efekts ir vien daži mēneši? (burtiski ~ 3 mēneši) Zinu, ka rozāciju nevar izārstēt, bet apārstēt, bet to, ka lāzera efekts būs tik īss .. Zinu arī to, ka lāzers ir uz mūžu, bet tas neatspēko šoku.
Pilnīgi nelūgto ērcīti konstatēja tikai aprīlī un joprojām/atkal ir! Pirmajā reizē smērēju Wolf Basic krēmu ar metronidazolu un šo pašu ķīmiju arī lietoju iekšķīgi. Šoreiz nekas nav jāsmērē, bet jālieto Sumamed antibiotikas.

Jautājums - vai tiešām man visu mūžu būs jādzer antibiotikas pret sejas ērcīti? (jautāju, jo lasīts, ka ērcītei ļoti patīk paplašinātie asinsvadi)

Otrs jautājums - Šobrīd dzeru Klacid SR antibiotikas pret streptokoku un pēc tam lietošu Sumamed. Cik ilga pauze ir jāietur starp šīm AB?

Trešais jautājums - ērcītei ne tikai patīk rozācija, bet ļoti mīl taukainu ādu. Varbūt kāds var ieteikt produktu/procedūru, kas efektīvi samazina sebuma izdalīšanos?

Kā saprotu, nepieciešami dati, bet vai tas ko diži pasaka? Sieviete, gandrīz 28 gadi, 50 kg.

Priecāšos par atbildēm un padomiem!
Re: Rozācija
06.07.2017 11:19
Novēroju,ka šokolāde pastiprina ādas problēmas.
ārstēt vajag kompleksi. Endokrinologs, dermatologs, dietologs . Visi ar pieredzi.
Palasiet lūdzu iepriekš teikto. Jo negribas desmitiem reižu teikt vienu un to pašu.Pēc antibiotikām noteikti jāpieņem visi mēri negatīvo seku likvidēšanai. Pienskābie produkti ,B grupas vitamīni.
Regulāra dzīvokļa mitrā uzkope. Putekļu sūcējs ar ūdens filtru. Gultas piederumu mazgāšana, apstarošana ar sauli. Spilvenu dezinfekcija un dezinsekcija.
Viens no sejas asins vadu paplašināšanas iemesliem var būt alkohola ilgstoša lietošana. Jo tas iznīcina B grupas vitamīnu ražošanu. Tie atbild par nervu signālu darbību. Jāmeklē zarnu floras nogalināšanas iemesli.
Lai cerība un veselība.
Re: Rozācija
06.07.2017 18:46
Alkoholu nelietoju jau ļoti ilgi.

Hmm .. izbrīnu radīja, ka jāmeklē zarnu floras nogalināšanas iemesli. Kādā kontekstā tas ir?
Re: Rozācija
11.07.2017 10:37
Zarnu flora atbild par daudzu B gr. vitamīnu ražošanu. B gr . vitamīni atbild apr nervu darbību. tieši nervi dod komandu paplašināties vai sašaurināties asins vadiem. Ja nervi ir paralizēti, tad tas uz visu laiku .Praktiski.
mana
Re: Rozācija
11.07.2017 17:57
Nu, lūdzu, beidziet, Mazdakteri1!
Rozācija var būt iedzimta, bacillus oleronius izraisīta, H Pylori, kā arī kathelidicīna radīta.
Yo nevar izārstēt, tikai apkarot simptomus. Tā var parādīties, ilgt un atkal pati nomierināties uz kādu laiku.
Re: Rozācija
12.07.2017 19:36
Mana .Paldies par papildinājumu. ES jau neesmu dermatologs. Zinu ,ka tā ir alkoholiķiem, un uz visu mūžu:).
Vēlreiz paldies.
mana
Re: Rozācija
12.07.2017 20:26
Es arī neesmu dermato, taču pastarpināti esmu saskārusies, kā arī ir kompetents avots, kam noprasīt. Manis pieminētajā gadījumā tikām galā, izcīnot iesākumā bezcerīgu cīņu ar ērcīti.
Cheers!
Re: Rozācija
12.07.2017 21:52
Mana, kā tikāt galā ar ērcīti? Pavisam nesen lietoju AB un nu atkal lietoju. Pašreizējā dermatoloģe teica, ka smērēm nav jēga. Nu nevar taču mūžīgi lietot AB! Tās ir drausmas, cik daudz lietots ..

Man ir kombinēta āda. Seja ļoti stipri svīst. Pēc pāris stundām jau spīd. Par dienas vidu nemaz nerunājot. Ērcītei ļoooti patīk rozācija un taukaina āda.
Re: Rozācija
13.07.2017 19:01
Īstā, melnā šokolāde arī var pastiprināt akni?
Re: Rozācija
15.07.2017 16:23
Šokolāde tie ir tauki un kairinoša viela. Uzmanīgi jāpavēro reakcija.
Man vienam paziņam šokolāde izsauc ādas problēmas vienmēr.
Re: Rozācija
15.07.2017 21:52
Interesanti .. kas ir tā kairinošā viela? Īsta šokolāde sastāv tikai no dažām sastāvdaļām.
Ārī es vairākus gadus cīnoš ar rozāciju, pēdējā laikā esmu atradusi savu brīnumlīdzekli, kas ļoti ātri un efektīvi spēj sadziedēt ādu. Tas ir Bephanten Anti-Exem krēms. Āda vairs neniez, apsārtums pazūd jau otrajā lietošanas dienā.. Var nopirkt aptiekās, bet var nākties pameklēt, jo visās nav. Neviens cits no Bephanten produktiem nelīdzēs, jau pārbaudīju, tāpēc iesaku tikai Anti-Exem krēmu..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 11?
Ziņa: