Krēpas/deguns

Aizsāka Si! 

Krēpas/deguns
25.05.2017 17:29
Sveiki atsaucīgie domu biedri!
Mani piemeklējusi tāda problēma - Jau trešo mēnesi cīnos ar krēpām kaklā, tās mani nomoka pilnīgi katru dienu, staigāju apkārt ar salvetīti, lai ir kur izspļaut. Klepus nav, krēpas krājas kaklā. Esmu pārbaudījusi kunģi un plaušu rentgenu. Devos pie plaušu daktera, tas uztaisīja elptestu un analīzes krēpām. Krēpās palielināts leikocītu daudzums, bet neko darīt nevajagot. Braucu uz Stradiņiem pie Lora, izskatīja, uztaisīja CT un konstatēja, ka šķiba deguna starpsiena un adenoīdi, tagad gaidu operāciju, bet nomoka mani viena vienīga lieta - kā var būt saistīta deguna starpsiena ar dzeltenām biezām krēpām kaklā? Kuras parādijās pekšņi! Vēl jāpiemin, ka līdz ar krēpām parādījās dīvains simptoms - sāpes kreisajā sānā ribu galos! Nezinu vai tas kā saistās kopā, bet fakts.
Varbūt kāds ir ar ko tādu saskāries?

Sieviete 26 gadi, svars 52 kg, augums 157cm
Re: Krēpas/deguns
25.05.2017 21:03
Skābes atvilnis Tev nav? Dedzināšana?

Sāni var sāpēt no starpribu neiralģijas/nervozēšanas.
Re: Krēpas/deguns
26.05.2017 00:12
Kā jau minēju kunģis ir pārbaudīts, tur viss kārtībā. Vēl liekas dīvaini, ka pulmonologs apgalvo, ka krēpas no plaušām varot nākt tikai kopā ar klepu, ka pašas līdz kaklam netiktu, taču Lors apgalvo pretējo. Kam nu lai tic?
mana
Re: Krēpas/deguns
26.05.2017 11:17
Tas, ko Tu sauc pr krēpām varbūt ir gļotas no deguna blakusdobumiem - zemacu vai pieres, kuras pa aizdeguni pil lejup un visu laiki gribas kraukāties kā vecam dzērājam un spļaut. Iemesli var būt dažādi - no iekaisuma līdz alerģijai. Pamēģini paskalot blakusdobumus ar sālsūdeni un nevis ar apriekas sprejiem un pilieniem, bet gan pēc ajūrvēdas vai tml metodes - ielejot sālsūdeni pa vienu nāsi, otra aizspiesta, aizspiež arī otru un galvu patur uz sāniem, atpakaļ utt, tad ļauj iztecēt, un atkārto. Trauciņš kādreiz bija biobodēs dabūjams. Palasi internetā, saucas neti pot. Sālsūdens jātaisa 1 tējk ar kaudzi sāls uz 0,5l novārīta ūdens. Var pielikt arī pili tējaskoka eļļas. Procedūra ķēpīga, bet piešaujas!
Re: Krēpas/deguns
30.05.2017 10:05
Sašaurināts deguna starpsiena var izsaukt dažādas parādības.Ja RTG plaušām ir norma ,.tad vaina ir deguna blakus dobumos ,atvilnis,alerģija u.t.t.
Lai veselība un pacietība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 4?
Ziņa: