Vecās metodes

Aizsāka Nsss 

Vecās metodes
17.05.2017 13:59
Sveiki..kā īsti ir.cik labas vai kaitīgas ir ārstēśana pēc padomju laika metodēm..zeļonka.zilie graudiñi...man Anglijā teica.lai beidzam vienreiz lietot to ķìmiju...bet tas tak ir organisks?! Arī ūdeñradi neizmanto pie brūcēm.jo apdedzina un veido rētas...bet ja godīgi.cik bijis apstrādāts bērnībā.nekas slikts nav noticis.pat ne rētas palikušas. Ok.saprotu.ka jaunăkās paaudzes p/o lietojamās zāles ir ar mazākām blaknēm.bet kā ar śiem visiem iepriekšminētajiem?! Atšķirās tikai cenas:)
Re: Vecās metodes
17.05.2017 14:16
Ok.sāpju faktora dēļ bērniem brūces apstrādāju ar Bephanten.joda šķìdumu vai vnk ar tīru ūdeni un pārsēju.plāksteri.
Re: Vecās metodes
18.05.2017 17:18
3% ūdeņraža pārskābe glāba daudzus. Rietumi nelieto, jo lēta bet kon centrētā veidā ārkārtīgi bīstama.Tas pats pae"zilajiem graudiņiem".
Jodu un briljantzaļo uz brūcēm likt nedrīkst. Tikai apkārt. Cita lieta uz pūtītēm kuras nav atvērušās. Nezinu neko labāku par briljantzaļo panarīcija profilaksei.
Re: Vecās metodes
18.05.2017 20:25
Jā.panarìciju abăm kājām īkšķiem māsicai 9 gadi..izārstēju.kad man bij 15?..izmērcēju sālsùdenī.nogriezu nagus un briljantzaļo...:D
Tagad sīkajiem pieskarties nevar.năk ar skrambinju un raud tā.ka visa skola skan.
Re: Vecās metodes
18.05.2017 20:27
Tāpat omei nerādīju.slēpu.jo biju ielīdusi kur nedriikst un iedùrās nagla pēdas velvē..brrr...izvilku naglu un arii ar to pašu zaljo:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 16?
Ziņa: