Pārbaudīt dzimumzīmes

Aizsāka nezinu? 

nezinu?
Pārbaudīt dzimumzīmes
11.05.2017 12:16
Radies jautājums, lūdzu! Kā ir jēgpilnāk darīt? Ja vēlas pārbaudīt nesmukas, strauji uzradušās daudzas dzimumzīmes (palielinājušās) un visādus nesmukus plankumus, izaugumus, ļoti dažādus. Daži veci, daži jauni klāt nākuši... Vai vispirms jāiet pie ādas ārsta, lai izseko, kuras ir ''parastās'' (nekaitīgās), bet ''sliktajām'' raksta nosūtījumu. Vai uzreiz var iet pie onkologa? :( Līdzekļi ir ļoti ierobežoti, tāpēc jāsaprot, kā labāk darīt.
Re: Pārbaudīt dzimumzīmes
11.05.2017 14:12
Nemaz tā neraksta pie onkologa bez nosùtìjuma.tā.ka sākumā pie dermatologa.ja bùs vajadzìba.tad tălāk nosūtīs...man vsm tā bij
Re: Pārbaudīt dzimumzīmes
11.05.2017 16:04
Pie onkologa privāti var iet bez norīkojuma.

Arī valsts iestādē "labās" ņems ārā tikai par maksu.

Un es nepaļautos uz dermatologa vērtējumu. "Slikta" dzimumzīme tomēr ir ļoti nopietna onkoloģija, nevis dermatoloģija vai -- vēl trakāk -- estētiskā dermatoloģija. Bulšits.

Onkologs apskatīs visu caur kompi un kārtīgi izskaidros. Iepriekš mājās sevi vajag kārtīgi nopētīt kā no mātes miesām pie spoguļa un aizdomīgākās parādīt ārstam, lai apskata ar savu speciālo verķi.

Iesaku Dr. Derjabo, pats arī izņems, bet kopumā sevišķi lēti nav, jo pirmajā reizē tāpat negriezīs, viņiem jāieplāno laiks, pieņem šeit: http://www.panaceapro.lv/index.php/lv/par-mums/specialisti

Noteikti var pajautāt arī ģimenes ārstam, kāds ir process, ja mēģina tikt par valsts naudu vismaz uz konsultāciju, kaut kāds ietaupījums naudas ziņā tomēr būs. Tad droši vien jāiet uz onkocentru, bet tur brauc visa Latvija, rindas garas, pieņemšanas īsas... Privātpraksēs tikai ar apdrošināšanas polisi vai samaksa skaidrā naudā.



Edited 1 time(s). Last edit at 11.05.2017 16:14 by Runcene.
nezinu?
Re: Pārbaudīt dzimumzīmes
12.05.2017 12:53
Paldies! Doma bija iet ''pa taisno'' pie onkologa, uz maksas vizīti uzreiz. Tikai sabijos, ka nesakaitināšu dakteri. Jo paziņa stāstīja, ka gāja, bet ārste dusmojās, ka iet pie viņas, jo ir bijušas papilomas un cita veida vecuma dzimumzīmes, un ko meklējot pie viņas. Tā neesot viņas kompetence.
Apskatījusi sevi esmu, un nobijusies stipri. Manuprāt, izskatās gauži nelāgi un daudz..., dažas ļoti lielas un ļoti daudz tādas, kas nekad nav bijušas. Un pat veidi ir kādi četri... Kas agrāk nekad nav bijuši. Tad jau tomēr labāk riskēšu uzreiz pierakstīties... Cik dzirdēju, tieši tas Dr. Derjabo mēdzot noskaisties un dzīt prom, ja pacients skaidri nezina, kuras ir sliktas, kuras nav. Labāk vispirms tad aiziešu Valmierā uz vietas pie onkoloģes... , uz maksas pierakstu....
Re: Pārbaudīt dzimumzīmes
13.05.2017 09:41
Derjabo ir gan valsts pieņemšana, gan maksas. Par maksu Tu vari pētīt, ko gribi. Valsts iestādē ir ļoti daudz onkoloģisko, ārsti pārslogoti. Tāpēc attieksmes dažādas. Tā nevajadzētu būt, bet kā ir, tā ir.

Nestreso, pirms kas noticis. Dzimumzīmju var būt daudz, bet visas labas.

Un Tev nav jēgas iet pie onkologa un izmest naudu, ja viņam nav iespēju veikt dermatoskopiju!!! Vispirms noskaidro! Tā ir speciāla datorizēta izmeklēšana, ar ko var pamatīgi palielināt visas aizdomīgās.



Edited 1 time(s). Last edit at 13.05.2017 09:44 by Runcene.
nezinu?
Re: Pārbaudīt dzimumzīmes
24.05.2017 15:41
Paldies! Ir jau pa vēlu. Biju pie ārsta. Kabinetā pavadīju ļoti īsu laiku. Īsti neredzēju, bet man šķita, ka apskate notika tikai ar acīm. Jo tas kas bija redzams, pagaidām nav aiztiekams. Daļa- parastas vecuma lietas esot. Ir jāpiesargājas tehniski, lai nav mehānisks kairinājums un ķīmisks. Domāju, vai var pietikt ar tādu ātru acu skatu. Un kā tad zināt, kad vairs nav labi ar konkrētajām dzimumzīmēm. Viss notika tik ātri, ka aizmirsu pateikt, ka lielākās ir palielinājušās izmēros, lai gan pašas par sevi pāris jau sen bija kā parastas dzimumzīmes.
Re: Pārbaudīt dzimumzīmes
25.05.2017 21:06
Nujā, tagad grūti teikt, bet es vairāk paļautos uz aparatūru, tā jau tā pati skatīšanās vien ir, tikai milzīgā palielinājumā.

Nu bet tagad nauda droši vien jākrāj no jauna... :(
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 14?
Ziņa: