Spermas ejakulācijas spiediens?

Aizsāka Latvju puika 

Latvju puika
Spermas ejakulācijas spiediens?
09.05.2017 08:46
Pat nezinu, kā lai paskaidro - piemēram, cik ir redzēts porno video, kur vīrietis beidz sievietei virsū, visiem viņiem sperma normāli iztek, nu, augstākas centimetrus 10 uz priekšu no locekļa un forši notek pa sievietes krūtīm. Bet kad es beidzu, tad mana sperma orgasma konvulsiju laikā šļācas kā no ūdenspistoles - es neesmu mērījis protams, bet nu man liekas ka taisnā virzienā nepārspīlēju metrus divus/trīs aizšļāktos mierīgi - tas spiediens nav pat salīdzināms ar filmās redzēto. Tas ir normāli? Man nav kaut kāds urīnkanāla vai spermas kanālu sašaurinājums?? Es jautāju tapēc, ka man nepatīk, ka ar draudzeni mīlējoties man negribas viņai ne beigt uz sejas ne virsū - ar tādu šalti manuprāt i degunā var trāpīt, i pašai būs nepatīkami. :((
Īsti ok tas laikam nava. Draudzenes puikam, vēl divgadniekam, ārsti, liekas koriģēja vainu, kuras dēļ varot būt Tevis aprakstītā situācija. Aizej pie urologa, gan ju paskaidros vismaz. Ieteikt nevarēšu, jo tā draudzene dzīvo ASV.
Latvju puika
Re: Spermas ejakulācijas spiediens?
09.05.2017 13:09
Nja, saprotu. Es vienkārši domāju, vai tas fizioloģiski ir slikti - jo it kā ne čurājot ne orgasma laikā nekādu nepatīkamu sajūtu vai sāpju nav. Vienkārši mani tiešām izbrīna, kas par iemeslu tik spēcīgai spermas strūklai. Varbūt ka tas ir ok, un vienkārši atšķirās starp vīriešiem, un es velti satraucos, bet gribētos no sākuma kāda speciālista viedokli, pirms iet risināt kaut ko, kas varbūt ir pilnīgi normāli.
latvju vecis
Re: Spermas ejakulācijas spiediens?
10.05.2017 01:16
Ak Dievs' kaut nu visiem ta sautos. Mans pazina sauj ka lielgabals, bet man tik 20 30 cm. Jums abiem paveicies ar muskulaturu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 8?
Ziņa: