strādāju ar ķīmiju

Aizsāka cheguevara 

Labdien! Ir tā, ka kādu laiku strādāju vietā kur ķīmija. Krāsotājs. Iegremdēju detaļu, izvelku ārā. Detaļas ļoti dažādas, dažāda smaguma, dažāda daudzuma. Saspringts darbs, vienas un tās pašas kustības. Iegremdē, izvelc un tā visu dienu..
Strādāju maskā ar filtriem un uz rokām ir cimdi, bet uz rokām tāpat nonāk krāsa.
Sāku kādu laiku pamanīt, ka ik pēc pāris dienām veidojas ļoti mazas plaisas uz pirkstiem (2 cm garumā) un šodien pamanīju ka rokas tākā nedaudz tirpst, vai ir nedaudz aukstas..
Nedaudz painteresējos internetā un nevaru īsti saprast kādi ir 100% iemesli.
Teoretiski plīst āda uz pirkstiem varētu no ķīmijas jo uz pirkstiem tā nokļūst. Rokas tirpt no tām vienveidīgajām kustībām ar smagajām detaļām. Vai arī to visu atmetam un ir vienkārši problēmas ar endokrīno sistēmu, jo kaut arī ir maska ar filtriem, tomēr kaut kādus krāsas putekļus šad tad atklepoju.
Kā domājat Jūs?
Re: strādāju ar ķīmiju
18.03.2017 10:50
ES neieteiktu šo darbu,ja ir sekas.Vai jāuzlabo aizsardzība. Vēdināšana, labāks specapģērbs.Roku kopšana.Var kaitēt paši cimdi.
Tomēr,labāk meklēt citu darbu.Gaistošas vielas viegli iekļūst organisma.Car elpošanas sistēmu,gļotādām,ādu, Vajag nodot asinis uz stāvokli. Ģimenes ārsts zinās uz ko. Aknu rādītāji u.c.
Lai saprāts un veselība.
Nezinot dzimumu,vecumu un auguma/svara attiecības citus argumentus neminēšu.
Mazdakteri, es savā studenta vecumā, lai vismaz jel kādu darbu atrastu, tiku pie šā darba pēc pāris mēnešiem cītīgas meklēšanas un nosūtītiem desmitiem CV. Tas nav tik vienkārši te Latvijā.
Un rokas labāk manuprāt aizsargāt nevar. Pirmā kārta plānie gumijas cimdi kuri viegli plīst un šad tad vēl citus pa virsu velku, atkarībā no detaļām kuras jākrāso. Varbūt problēma ir cimdos, jo plānie gumijas cimdi varētu nelaist gaisu cauri.
Re: strādāju ar ķīmiju
18.03.2017 20:50
Paldies,sapratu,Students,tātad vīrietis. Jauns.
Jāskatās kas par cimdiem. JO ir cimdi,kuri izsauc paši par sevi alerģiju.
Jāsaprot,ka jaunu vīriešu organisms ir mazāk aizsargāts pret toksīniem un stresiem Jo stresus rada testosterona virzītājspēks. Tāpēc jau atradi,ka gudri cilvēki šādu darbu neņem.Seko veselībai un ievēro augstāk minēto. Piemeklē cimdus.Konsultējies ar dermatologu.
Vairāk šķidruma. Izslēgt citas indes- smēķi, alkohols,miega deficīts.Piedegušus produktus,Colas. Kafiju I -II pakāpes grauzdējuma. Visur svaigu gaisu. Mājās, kopmītnē, atpūtā.Zaļā tēja, Kumelīšu tēja. Paralēli tomēr meklē jēdzīgāku darbu.
Lai saprāts
Re: strādāju ar ķīmiju
18.03.2017 22:19
Darba devējam būtu Tevi jānodrošina ar atbilstošiem cimdiem. Vai esi pārliecināts, ka Tavs ekipējums atbilst visiem standartiem?

Arī iesaku turpināt meklēt citu darbu.

Tirpšana var būt saistīta arī ar mugurkaula problēmām, kas rodas no vienveidīgas slodzes.

Pamēģini pamasēt sprandu, paskaties vai nepaliek vieglāk. Vajadzētu pie ārsta.
Sveiki! Nesen tiku pie polises. Domāju drīzumā apmeklēt dažādus speciālistus, pārbaudīties. Varbūt kāds var ieteikt kādus ārstus būtu jāapmeklē, ņemot vērā manu darba specefiku? Paldies. Man pašam pagaidām liekas, ka jāapmeklē Kardiologs, andrologs, jāpārbauda plaušas....
Re: strādāju ar ķīmiju
13.06.2017 14:44
Asins analīzes,urīna analīzes un ģimenes ārsta norīkojums pie neirologa. Lai apskatās kakla-krūšu muguras kaulu.Par ādu atbild dermatologs.Skaidrību pie kāda speciālista iet var saprast tikai ģimenes ārsts apskatot analīzes un uzklausot sūdzības.
Lai veiksme.
pārbaudīt kaklu uz audzējiem jāiet pie LOR`a?
Re: strādāju ar ķīmiju
02.07.2017 11:46
Protams.
Lai ticība un veiksme.
Paldies! Sakiet lūdzu vēl, kas izņemot testosteronu vēl ir jāpaskatās, lai saprastu, kas ir ar hormoniem? Prolaktīns? kas vēl?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 6?
Ziņa: