Mana pozitīvā pieredze jeb kā tiku galā ar herpess un tonzilīta problēmām

Aizsāka SolarStone1 

Sveiki!
Laikam nav ļoti raksturīgi tādiem forumiem, bet gribas padalīties ar savu pozitīvo pieredzi cīņā ar herpesu un kakla problēmām.
Nedaudz vairāk kā pirms gada es te rakstīju pussuicidālas tēmas, ka tāda dzīve man nav vajadzīga, nu tad lūk, jau gadu es dzīvoju bez kakla problēmām un aukstumpumpām.
Mani nemitīgi mocīja herpess pāris reizes mēnesī, nemitīgs nogurums, tad nesaprotamas lietas ar kaklu, pirms gadiem 3 sākās ar angīnām, bet pēc tam balts aplikums uz mandelēm ik pa laikam, pietūkušas mandeles, papilomas, kas diezgan intensīvi veidojās uz sejas un vēl viss kaut kas.
Ko tik nebiju izmēģinājis, ehinocejas, supresīvu aciklovīra terapiju, jā, kamēr katru dienu dzēru pa divām 400 mg Aciklovīra tabletēm bez apstājas, tikmēr varēja novērot herpesa remisiju, bet kopumā stāvoklis nepalika labāks.
Pie tam kaklā G grupas streptokoks, kuram normālvariantā nebūtu jāizraisa saslimšanas.
Entie apmeklētie lori teica, ka vajag griezt ārā mandeles, bāžot man papīru parakstīšanai.
Virosoloģe arī noplātīja rokas, sakot, lai dzeru Aciklovīru, kad aukstumpumpa parādās, ka neko nevar izdarīt.

Tad , lūk, jau gadu, veselu gadu man nav bijusi neviena herpess epizode, papilomas vairs neveidojas, vecās dabūju nost ar duofilm, hroniskais tonzilīts kaut kā vairs neliek par sevi manīt. Dzīve ir atguvusi krāsas.

Ko es izdarīju, jautāsiet jūs? Aizgāju beidzot uz privātklīniku, nepažēlojot naudu, kur satiku beidzot profesionālu ārsti- loru. =)
Pirmais, kas noskaidrojās - man ir D vitamīna deficīts. 6 ng/ml. Tika nozīmēts D3 vitamīns milzīgās devās, ar ko līdz augustam (vasarā, protams, pārtraucot to dzert) izdevās sasniegt 60 ng/ml. Tad vēl izgāju kursu ar Bronhomunālu, lai pasupresētu streptokokus + Bioselēns ar cinku no PharmaNord un kas diezgan svarīgi kursu ar jaunas paaudzes pretvīrusu zālēm, kas pirms gada bija nopērkamas tikai vienā aptiekā , pie tam uz pasūtījumu - Isoprinosine 500 mg, kas ir imunolodulators ar pretvīrusu darbību.

Tagad profilaktiskajos nolūkos iziešu vēl vienu kursu ar Isoprinosine un Luivak, jo ASO vēl tomēr turas virs normas. Un jā, no rīta dzeru zaļo tēju ar citrona šķēli. Sārminu organismu. =)

Secinājumi. Nekad neticiet ārstam uz vārda, pārbaudiet, domājiet līdzi, meklējiet risinājumus, ja jūs neapmierina esošais un viss izdosies. Jūtos ļoti pateicīgs tai ārstei, kura saprata, kā jārisina situācija, nevis mandeļu griešana ārā un aciklovīrs simptomātiskai ārstēšanai. Mokoties ar to visu gadiem.. es pat nezinu cik gadus, kādus 4-5, likās, ka cauri ar mani ir. Bet risinājums atradās un es varu dzīvot priecīgu dzīvi! Pat darbā, kad bija gripas un iesnu epidēmija, visi kolēģi saslima viens pēc otra, bet man vienīgajam izdevās nesaslimt. Pa ziemu arī neviena rinīta. Tā lūk. =))
D3 vitamīns un Isoprinosine rullē!
Varbūt kādam palīdzēs arī tikt pāri līdzīgai problēmai kā man.
Šādos gadījumos vienādas ārstēšanās shēmas nav. Vairāk izklausās pēc zāļu reklāmas.
Varu derēt-pasakaini dārgu zāļu un privāt klīnikas reklāmas.
Var jau būt, ka izklausās pēc reklāmas, bet kā tad var pastāstīt pozitīvo pieredzi par ārstēšanos, neminot zāļu nosaukumus? Es pat apzināti neminēju nedz klīniku, nedz ārsti, lai nepadomā, ka kaut ko te reklamēju.

Jā, zāles ir dārgas. Bet palīdzēja, tāpēc arī sagribējās padalīties, jo kādam citam arī varbūt tāda ārstēšanās shēma varētu palīdzēt.
Un D3 vitamīns neko daudz nemaksā, bet varu derēt, ka tā ir puse no veiksmes stāsta. Sāku pēc tam lasīt par jaunākiem atklājumiem šajā jomā, izrādās nesenie pētījumi diezgan skaidri norāda uz to, ka D vitamīnam ir milzīga loma imunitātes funkcionēšanā.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.03.2017 10:25 by SolarStone1.
To ka jāmeklē individuālie risinājumi konkrētas problēmas risināšanai, tas fakts. Man arī bija viena problēma kuru pirms 5 gadiem ar izslēgšanas metodi sapratu kas pie vainas, kaut gan, uz ko tik nebija pārbaudījuši mani, pat uz astmu un alerģijām...
Tas ka Solarstone atrada savu individuālo risinājumu atkal lieku reizi apstiprina ka ārsti pēta cilvēku pa daļām un nevis kā vienotu kopumu. Bet ir arī ļoti labi ārsti, varu apliecināt, ar vienu tādu man 'pat izdevās vakar runāt, kurš mani atrunāja no vienas pilnīgi nevajadzīgas pārbaudes manā gadījumā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 11?
Ziņa: