Vai ārsti kļūdas?

Aizsāka klasiks 

Vai ārsti kļūdas?
12.03.2017 23:24
Sveiki!

Gribas pajautat , vai arsti kļūdas ar diagnozem ?

Uz pedas pie maza pirkstiņa paradijās sarkans 1 santīma lieluma sarkans plankumiņs , aizgāju pie ģimenes dakteres , iedeva nosūtijumu pie dermataloga, paskatijas pateica kāju senite , lika nopirkt smēres un vis būsot labi, pec laika ievēroju ka plankums izaug lielaks atkal devos pie dermataloga atkal ārsteja kaju sēnīti , ta beigas esmu apstaigajis vairakus dermatalogus izdevis naudu par vizītem zalem un jegas nekadas. sarkanais plankums ir izaudzis pa visu pēdu un jau lien uz pedas virspusi .
Aizgaju uz infekteloģijas centru vel uz otro nodaļu tur es vispār nogibu kad pateica ka tas esot sifilisa pazīmes , uztaisija analīzes un protams nekada sifilisa man nav , bet plankums aug un nesaprotu vairs kam ko jautat un kur iet ?
Kapec visi arste kāju sēniti bet īsto celoni nemekle ?
Varbūt varat ieteikt kadu specialistu pie ka versties labu kas savu darbu labi zin nevis izdoma diagnozes ar aci paskatoties!
Paldies jau iepriekš saku.
Re: Vai ārsti kļūdas?
13.03.2017 10:40
Ja nav dzimums,vecums,augums un svars, tad ar minēšanu nenodarbojos.
Piedodiet.
Vēl papildus jautājumi. Vai zilo graudiņu vanniņas ir taisītas? Vai ir pārbaudīts uz Laimas boreliozi?Vai ir vēnu paplašinājumi (varikoze) ?
Vai ir kāju skatījies ķirurgs?
janis99
Re: Vai ārsti kļūdas?
13.03.2017 11:43
Man kaut kad sen vasarā bija pa roku sarkani plankumi santīma lielumā izskatījās kā padadzināts apkārt. Bet tad bija, ka peldējos netīrā dīķī. Es ar briljantzilo pasmērēju un pārgāja pafr kādu nedēļu vai divām..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 17?
Ziņa: