Sēne? Dermatīts? Psoriāze?

Aizsāka Slimais 

Slimais
Sēne? Dermatīts? Psoriāze?
12.03.2017 17:47
Pirms 2 mēnešiem uz locekļa uzsmērēju Clotrimazole smēri, parasti to smērēju pēc seksa, ja kau kas saniezas, jo man ir jūtīgi alerģisks krāns. Diemžēl tā kā biju uz smaga plosta to smēri nenomazgāju 4 dienas un vislaik masturbēju. Kad nomazgāju beidzot krānu, šausmas parādijās pilnīgi viss gals un priekšāda vienveidīgi sarkana, tā kā sērskābē būtu mērcējis. Pēc dienas uz plaukstām uzmetās sarkani pleķi, pēc vēl 2 dienām arī uz pēdām sākās. Pēc nedēļas sākās plaukstu āda lobīties nost, kad nolobijās, tad vienveidīgi arī pirkstu gali un pēdu gali palika sarkani. Nav tā ka niez, bet tāda sajūta, ka vislaik ar žileti graiza pirkstu galus un drausmīgi sāp. Visu dzīvi man plaukstas ir nenormāli svīdušas, bet nekas tāds nav bijis. Loceklis pēc 3 nedēļām palika normālā krāsā, bet pat ja tagad ieeju vannā tad atkal paliek sarkans. Plaukstām ārējās pazimēs ir vislaik, jo vislaik viņas svīst un pirkstu gali ir sasprēgājuši sarkanā krāsā.

Cik googlee atradu, tad no krāna uz plaukstām tik sēne var ko tādu izdarīt? Vai arī kau kāda traka alerģiska reakcija, dermatīts vai psoriāze, bet psoriāze tak nevar būt uz krāna gala? Pie dermatologiem NAV naudas iet un ja tā ir psoriāze, tad jau tā pat nav jēgas iet ārstēt neizārstejamo.
Re: Sēne? Dermatīts? Psoriāze?
13.03.2017 10:44
Vajadzētu lūdzu, vecumu,augumu un svaru.
Ieteiktu tomēr aiziet pie dermatologa.Caur ģimenes ārstu.Jo tad lētāk. Jo bez asins analīzēm maz kas jēdzīgs sanāks.
Lai veiksme.
Slimais
Re: Sēne? Dermatīts? Psoriāze?
13.03.2017 16:29
190cm 110kg 30 gadi
Ja tā ir sēne tad jau varētu Briāna ielas sts centrā pa 5 eiro pie venerologa, bet ja nav sts ta liks pa pilno programu maksāt, to mēģinu saprast, kas tā pa zarazu, galu galā ja pirmais palika krāns sarkans, tak jabūt kaut kam ar sts saistītam?
Re: Sēne? Dermatīts? Psoriāze?
13.03.2017 16:39
Apaļīgiem puišiem alerģiska reakcija no organisma izdalās lēnām. STS,vajag būt pietūkušiem limfmezgliem cirkšņu apvidū. Paaugstinātai t* vakaros.
No rīta pirms urīna izdalīšanās "paslaukt" krāniņu. Vai izdalās dzelteni- zaļganas strutas?

Padzert tavegilu uz nakti, kumelīšu tējas, Kalcija glukonāta tabletes. Nesvīst.Karstas dušas izslēgt.Šķidrums vismaz 3 l dienā.
Pie ilgas alkohola lietošanas var tikt bojāta zarnu mikro flora. Tas noved pie B grupas vitamīnu trūkuma. Tas var izsaukt minētās pazīmes.
Tomēr, Briāna ielu apmeklēt būtu svētīgi. Jo viņi labi atpazīst arī alerģiju un sēnīti.
Lai saprāts un atturība.
Slimais
Re: Sēne? Dermatīts? Psoriāze?
14.03.2017 13:27
2 mēneši nav bišķīt par ilgu, lai alerģija izdalītos? No krāna nekas neizdalas un pietūcis ar nav. Principā jau tā varētu būt tikai alerģija no tās dumjās pretsēnes smēres, kuru kā instrukcijā tagad izlasiju ir obligāti janomazgā 2 reiz dienā nevis jatur 4 dienas. Vai arī pretsēnes smēre spēja radīt sēni.
Alerģiska reakcija uz krāna jau nav iekļauta valsts apmaksātā apmeklējumā Briāna ielā? Ja man būtu sēne tad 2 apmeklējumi maksātu 8 eiro, ja nav sts ta divas 10 min konsultācijas 60 eiro, gandrīz noģību..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 4?
Ziņa: