sāpes pie ribas

Aizsāka maris86 

maris86
sāpes pie ribas
15.02.2017 18:26
Man 30, vīrietis, ir liekais svars +10 apmēram. sportoju diezgan bieži.. Nu apmēram 2 gadi moka šī nepatīkamā sajūta pie labās ribas gar sānu, bet nav zem ribas. Ārsts teica, ka tas ir kunģa rajons. Sāpes tās nav, bet liekas dažreiz, ka kamols kaut kas iebāsts. Citreiz vispār pazūd. Dažreiz braucot auto liekas, ka kamols itkā stāvētu. Gultā guļot skatoties tv jūtu tādu kā vieglu smagumu, bet pamainot pozu pazūd... Gadu atpakaļ pārbaudīja kunģi un atrada kunģa gļotādas iekaisumu(hronisks gastrīts).2x esmu bijis uz usg un pilna asins aina+alat arī tīrs un tas viss gada laikā. Pēdējā pārbaude usg bija oktobra beigās jo likās, ka aiz ādas iebāsts balons vai itkā būtu pārslogoti muskuļi, bet pārgāja. Ejot pa trempēm ar pilnu vēderu bija sajūta, ka kaut kas iekšā uzpsiež ar roku uz ārpusi viegli kairinot. Vienīgie lietotie medikamenti 30 dienu Nolplaza kurss 1x dienā. Rudenī jau vēlējos iet uz magnētisko rezonansi par saviem līdzekļiem, bet īsti nav saprašanas ko pat pārbaudīt..Ģimenes ārsts saka, ka kunģis un lieki nevajag satraukties.. Varbūt kādam ir bijusi pieredze ar kaut ko līdzīgu.. Es jau sāku baidīties, ka USG varbūt nav pamanījis kādu plīsumu vai citu kaiti..
Re: sāpes pie ribas
15.02.2017 19:55
Esam pārāk jūtīgi un ieklausamies sevī. Fobijas?
Vai ir rīta "kobra". Tā varētu noteikt vai nav diafragmas trūce. USG ir diezgan neprecīza izmeklēšana.Arī atviļņa slimība. Sevišķi ja ir klepus bez iemesla un sūrstēšana krūšu kaula( rīkles) rajonā.
maris86
Re: sāpes pie ribas
15.02.2017 21:18
Kobra ir rīta. Diagnoze bija hronisks gastrīts, atvilnis. Rijot kobru daktere teica, ka ir barības vada trūce, kas ir vairums cilvēku.. Tā nav fobija. Citreiz pieceļoties no rītiem jūtu spēcīgu dažreiz ar vieglu vieglu kā sāpi, bet pastaigājot uz reiz pāriet..
maris86
Re: sāpes pie ribas
15.02.2017 21:31
Daktere skaidroja, ka kuņģa sula ceļas uz augšu un netiek aizturēta ar to trūci. Varbūt tas arī ir vainīgs...?
Re: sāpes pie ribas
16.02.2017 16:22
Nu ,protams.
Kāpēc neticam savam ārstam. Atvilnis,trūce,gļotādas iekaisums.
Lasiet te par to ir daudz runāts.
Lai veselība un sapratne,
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 1?
Ziņa: