Nospiests sēžas nervs?

Aizsāka Ronya 

Nospiests sēžas nervs?
15.02.2017 14:52
Sveiki!

Pie neirologa jau esmu pierakstījusies, taču līdz tam vēl jāgaida, tādēļ ļoti ceru uz kādu padomu, kā varbūt nedaudz uzlabot pašsajūtu, jo ir pamatīgs diskomforts, kā dēļ nesanāk ne izgulēties, ne koncentrēties uz veicamajiem darbiem.

Pagājušo otrdien apstākļu dēļ sanāca ilgāku laiku pastrādāt statiskā pozā ar saliektu muguru - galds bija nedaudz par zemu. Centos ik pa laikam piecelties, izstaipīties, taču, kā rādās, tas neko nepalīdzēja - nākamajā rītā pamodos ar sāpošu sprandu.
Sprandu pamazām atlaida, bet pēc divām dienām sāka spiest pierē starp acīm, ejot galvā tāds kā pulsējošs spiediens, mazliet reibonis. Pirmdien aizgāju uz masāžām, masierei teicu, ka tāda situācija bijusi, viņa izmasēja kārtīgāk kakla zonu. Vakarā pēc masāžām sēdus stāvoklī skatījos seriālu, sāka tirpt abas kājas, pēdas palika aukstas, mazliet savāda sajūta arī labajā rokā. Tas pats arī apguļoties. Sajūtas traucēja aizmigt. Pa dienu staigājot (uz/no darba eju kājām - apm.3 km vienā virzienā) un sēžot darbā (darbs sēdošs, pie datora) ergonomiski pareizi iekārtotā darbā vietā viss bija ok, tikai augšstilbu aizmugurē un nedaudz ikros tāda kā pulsēšana. Vakaros sēžot, guļot atkal tas pats. Šorīt pēc pamošanās augšstilbu aizmugurē un ikros sajūtas kā pēc ļoooti gara pārgājiena - smaguma sajūta, tā kā smeldz, tā kā velk, reibonis, pulsējošs spiediens galvā ejot, savilkta sajūta jostas daļā.
Kas varētu būt pie vainas? Nospiests nervs, asinsrite? Varbūt ir kādi ieteikumi, ko var darīt līdz vizītei, no kā izvairīties?
Paldies jau iepriekš!
Re: Nospiests sēžas nervs?
15.02.2017 15:42
Bez vecuma, dzimuma,auguma un svara man ir grūti ko teikt.Vai tiešām par daudz prasīts?Masāžas kaklam bez rentgena ir neprāts. To varu teikt uzreiz.
Vai ir bijušas pārbaudes (rentgens) uz muguras-kakla skriemeļiem?
Cieņā.
Re: Nospiests sēžas nervs?
15.02.2017 16:16
Sieviete, 29, augums 1,67m, svars 57kg.
Masāžām biju pierakstījusies vēl pirms šiem apstākļiem, pēc pirmdienas neesmu bijusi. Nē, rentgens nav bijis.
Re: Nospiests sēžas nervs?
15.02.2017 19:47
Sievietēm bez tauku kārtiņas, kura nodrošina aizsardzību pret caurvēju,mehānisko aizsardzību un dažādu vitamīnu depo bieži ir problēmas ar nerviem.Viens no iemesliem nav tikai nervu apvalku sliktais stāvoklis bet arī kaulu un skrimšļu dažādas pakāpes bojājumi. Ir jāskatās kakla un krūšu daāļas mugurkaula skriemeļi.Jāsedz vienmēr kakls un bikšu jostas rajons,kas vienmēr ir atkailināti.
Jāatceras,ka kaulus un skrimšļus veido - kalcijas, D un C vitamīni, fosfors un saules gaisma.Pieci pamatelementi. Protams (saules radiācija) bez apdegumiem. .Pat apsārtums liecina par nepareizu saules staru (arī solārija) devu saņemšanu.Tas nākotnē garantē melanomu- ļoti bīstamu ādas vēža formu.
Tagad ieplānot neirologa konsultāciju.
Pašlaik var Diklofenaka ziedi,sāpošām vietām. B grupas vitamīnus. (Btrivit,Neirorubin u.c.) Pie stiprām sāpēm Diklofenak tablets. Šīs tabletes nedrīkst dzert vairāk par 5 dienām.Tikai pēc ēšanas. Ja ir nieru ,alerģiju vai kuņģa problēmas, tad labāk Paracetamola tabletes. Arī nelietot ilgstoši. Uz nakti var Tavegil tableti.
Ideāli to visu saskaņot ar ģimenes ārstu.Pie spranadas stīvuma Tab. Midokalms. Daudzas no šīm zālēm ir recepšu.
Lai veselība un sapratne.
Re: Nospiests sēžas nervs?
16.02.2017 17:30
Ņemšu vērā! Liels paldies par tik izvērstu atbildi!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 15?
Ziņa: