iesakiet lūdzu neirologu galvai

Aizsāka Ilžuks 

Iesakiet lūdzu kādu daudz maz labu valsts apmaksātu neirologu. Galvā pirms pieciem gadiem magnētiskā rezonasē atrada arahnoidālu cistu. Tagad ir problēmas ar koncentrēšanos un redzi. Ģimenes ārsts teica ka vajag MG ar likvora dinamiku. Es labprāt aizietu arī pie laba maksas neirologa, bet cik saprotu, ka tad man magnētisko rezonanse NVD neapmaksā, bet tikai par pilnu summu, un to es tagad diemžēl atļauties nevaru.
Ja kāds zina, kā vispār var tikt pie NVD ārstiem, kur tikai jāmaksā pacenta iemaksa. Es atrodu NVD ārsts, tad zvanu pa tel.67000610, bet man saka tikai par maksu, un tā gribēdama pierakstīties pie vairākiem valsts apmaksātiem ārstiem - esmu pierakstīta tikai par pilnu maksu.
Re: iesakiet lūdzu neirologu galvai
13.02.2017 21:25
www.rindapiearsta.lv - Nacionālā Veselības dienesta veidota mājas lapa. Tur var atrast Excel tabulu, apmēŗam cik garas šobrīd ir rindas pie valsts apmaksātiem ārstiem. Pazvanies- pēc manas manas pieredzes, lielākoties var tikt apmēram mēneša laikā. Ja vien Tu negribi tikt uz konsultāciju pie ZVAIGZNES. :)
Paldies kachenite! Zinu to excel tabulu, bet kad zvanu, tad saka ka pie tā ārsta tagad varot piedāvāt tikai maksas vietu. Nu labi eju pa maksu, bet vai ar tā ārsta norīkojumu man magnētisko rezonansi apmaksās?! It kā jau NVD ārsts, bet tikai par maksu?! Īsti nesaprotu...?
Re: iesakiet lūdzu neirologu galvai
14.02.2017 12:48
NVD tagad (savā datorsistēmā?) zinot, vai Tu gāji pie tā ārsta par maksu, vai par valsts naudiņu.
Ja gribi pie neirologa Gaiļezerā vai Stradiņos, tad tiešām būs lielas rindas. Ja mēģina uz kādu mazāku poliklīniku, var tikt ātrāk. Piem. neirologs Sarkandaugavas poliklīnikā "Vesels" varētu būt ātri.
Re: iesakiet lūdzu neirologu galvai
14.02.2017 16:54
Apmaksās ja būs ģimenes ārsta nozīmējums pie neirologa un uz MR. Man tā liekas.
Re: iesakiet lūdzu neirologu galvai
14.02.2017 18:20
Mazdakteri, pēc pašreizējiem noteikumiem, ĢĀ nevar aizsūtīt uz rezonansi. Vispār- varbūt, var pazvanīt uz 80001234 un pajautāt?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 7?
Ziņa: