Miegs, slinkums vai slimība?

Aizsāka sieva 45 

sieva 45
Miegs, slinkums vai slimība?
11.02.2017 13:41
Esmu nobažījusies par vīra veselību. Jau krietnu laiku vīrs atbrauc no darba, paēd un aizmieg. Tad pamostas, iet dušā un atkal nāk gulēt. Trakākie ir piektdienas vakari,kad lieto alkoholu(katru piektdienu un uzskata,ka tas ir ok), sestdienās guļ līdz 10, tad paēd un atkal gultā un tā visu dienu. Svētdien arī tas pats. Nevaru saprast vai pie vainas ziemas laiks vai slinkums, bet man šķiet,ka tas nav normāli.
Vasarā ir savādāk, jo tad ir silts, ir iespējams padarboties lauku darbos.
Rodas iespaids,ka cilvēkam iestājies kaut kāds miera periods no eudens līdz pavasarim,kad neko negrib. Fonā grab TV vai dators, pie tiem atplīst.
Madara255
Re: Miegs, slinkums vai slimība?
11.02.2017 16:49
Slinkums un vitamīnu trūkums organismam.
Re: Miegs, slinkums vai slimība?
11.02.2017 17:45
Viņš tāds agrāk nebija?

Tikko lasīju žurnālā DOCTUS rakstu par vīrieti, kurš arī bija palicis "slinks", pēc sievas vārdiem. Bet viņam bija arī asinsanalīzes izmainītas un stāvoklis 2 gadu laikā progresēja tā, ka cilvēks vislaik bija apmulsis un vairs paiet nevarēja. Slimnīcā pēc 101 izmeklējuma veikšanas, rezonansē atklājās, ka smadzenēs uz hipotalāma ir 2mm liels knipucītis uzaudzis. Hipotalāms vairs pareizi nestrādā, līdz ar to arī vairogdziedzeris pareizi nestrādā un hormoni ir "sagājuši tūtā". Cilvēks gandrīz kājas atstiepa, kamēr atrada, kas par vainu. Kad atrada to knipucīti smadzenēs, izrakstīja hormonu zāles un cilvēks pēc 3 dienām paziņoja, ka braukšot mājās un gribot iet slēpot! :)

Es Tevi te biedēju. :) Bet: Cik sen Tu vīru pazīsti un vai viņš tāds ir bijis vienmēr? Kā bija iepriekšējā ziemā? Ko viņš pats par to saka? Varbūt, jāaiziet pie ģimenes ārsta un jānodod asins analīzes- vai tur viss kārtībā?

Varbūt, darbā ir kāds stress un viņš grib no tā aizbēgt, nedomāt, "atrubīties"?
sieva 45
Re: Miegs, slinkums vai slimība?
11.02.2017 21:58
Agrāk bija aktīvāks, vairāk visur piedalījās. Tiesa gan alkoholu mīlējis vienmēr. Pie ārsta ar mietu aizdzīt pat nevar, neiet un viss. Vitamīnus lieto uz pavasara pusi.
Negrib nekādas aktivitātes.Darbdienās kā paēd vakariņas, tā atplīst...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 22?
Ziņa: