polipi zarnās

Aizsāka zikurnika 

zikurnika
polipi zarnās
09.02.2017 11:05
sveiki! man ir tikai 37 gadi,un esmu nosutita uz kolonoskopiju. bija 3 dienu epizode ar sarkanam fecem un pec tam brunas feces ar asins svitram un mazinu glotas gabalinu. nobijos,aizskreju pie arsta,tad biju uz rektoskopiju,tur viss labi, tagad suta uz kolonoskopiju. tas bija decembri,kops tas reizes feces brunas. domaju ko man darit,iet vai neiet, mazliet bail ir no narkozes.
Re: polipi zarnās
09.02.2017 13:37
sveika! man bija TIKAI 20 kad es tiku nosūtīts uz kolonoskopiju un? vai tad tur gadi kautko nozīmē?....no narkozes nevajag baidīties,nepatīkamāk esot bez narkozes...man kolēģim bija bez,nu nekas patīkams tur neesot....tākā nerausties un dari,kas jādara...

ja tomēr bail,varu aizbraukt iedrošināt un paturēt rociņu,tas,protams,maksas pakalpojums...

lai Jums viss izdodās!!
labais
Re: polipi zarnās
09.02.2017 15:16
filja Rakstīja:
-------------------------------------------------------

,tas,protams,maksas
> pakalpojums...


Opā:)) Kādi tarifi?:)
Re: polipi zarnās
09.02.2017 16:07
labais,cenu nosaku uz vietas,jo jāredz kada rociņa jātur....lab,nevar rakstīt te pekstiņus,ka VIDs neatbrauc ciemos...hi hi
labais
Re: polipi zarnās
09.02.2017 16:47
Nu, bet vismaz savus parametrus varēji iemest lai sievietes zin....jeb vīrieši arī?:))
A man viens paziņa nesen no narkozes nepiecēlās.... komā nogulēja dažus mēnešus un kirdik.. nu labi- uz ielas jau arī ķieģelis var uzkrist.. bet es tomēr neskrietu ja tur vienreiz pirms 2 mēnesiem kkas bija un tagad viss ok.
Re: polipi zarnās
09.02.2017 17:08
man pašam tas izrādījās lieks pasākums 140 ls vērtībā...tjip analīzēs kautko atrada,nosūtija uz kolonoskopiju...piezvaniju uz slimnīcu,izrādījās 6 mēn. rinda .Par savu naudu bez rindas...nauda bija un gribējās ātrāk tikt galā ar savām vēdera problēmām un aizbraucu,pēc izmeklēšanas izrādījās,ka viss kārtībā.

njā,ja tagad viss ir kārtībā,tad es arī divreiz apdomātu vai ietu...bet ,ja jāizvālas ar narkozi vai bez...es par narkozi...

labais,ja vīrietim vajag turēt rociņu,vai tad tas būs vīrietis?
labais
Re: polipi zarnās
09.02.2017 17:31
A cik resns diez ir tas aparāts... nu- kolonoskops šajā gadījumā? Ja zin tad var pamēģināt- kā tas ir - bez narkozes...
Bet ar vēdera problēmām procedūra diez vai palīdz tikt galā.... nav dzirdēts.

labais,ja vīrietim vajag turēt rociņu,vai tad tas būs vīrietis?/c/

Nu- es vrb neizteikšos, citādi kāds vēl apvainosies:)
Re: polipi zarnās
09.02.2017 17:46
tajos laikos bija tieva caurulīte...es apgūlos uz galda, man uzlika masku un viss-atrubons,pēc tam ,kad pamodos nekā neatcerejos un neko nejutu no procedūras...ā un braukt ar mašīnu nevarēja pēc tam...tagad nezinu ,varbūt,kas ir mainījies..
katrā ziņā rīt kobru ir nepatīkamāk...manā gadījumā nekas no tā visa nepalīdzēja...itkā atklāja virspusēju gastrītu,bet nevienas no zālēm rezultātu nedeva...man trāpijās laba daktere,kas rakstija zāles,bet deva mājienus ,ka var arī savādāk....
labais
Re: polipi zarnās
09.02.2017 17:59
,bet nevienas no zālēm rezultātu nedeva...man trāpijās laba daktere,kas rakstija zāles,bet deva mājienus ,ka var arī savādāk..../c/

Nu- tad jau ļoti paveicās ka vismaz kādu mājienu deva... jo tā vienkārši- konstatēt ka polipi vai hemoroīdi vai vēl kaut kas- a jēga ta kāda? Ja pasaka ka ir citi varianti, tas jau super. Protams- mirst no narkozes niecīgs skaits, tikpat cik no pusdienu vistas kaula..Es vnk domāju ka kaut ko darīt vrb ir jēga arī bez kolonoskopijas, jo tāpat vien jau arī asinis neparādās.
Re: polipi zarnās
09.02.2017 19:24
Dažiem procesiem ir tendence asiņot ik pa laikam, kamēr sāk jau it smuki asiņot.

Domāju, ka labāk to lietu nodarīt.
labais
Re: polipi zarnās
09.02.2017 20:58
Protams, nebij doma ka neko nevajag, lai kaut ko risinātu savādāk kā ar zālēm manuprāt nekas nav vajadzīgs, bet tas jau jāizlemj autorei.
Piecdesmit
Re: polipi zarnās
09.02.2017 22:31
Offropic - labais - vai Tu, lūdzu, varētu nosaukt precīzi savu vecumu un izklāstīt arī anamnēzi?
Citādi šķiet, ka Tev ir tuvu 100 un no visām medicīnas enciklopēdijā uzskaitītajām zarazām esi atbrīvojies, ilgstoši (!) piekopjot nemitīgu atindēšanos un saindēšanos no jauna ar uztira bagātinātājiem un vitamīniem ...
labais
Re: polipi zarnās
09.02.2017 22:57
Es pretenzijas uzklausu no pastāvīgajiem rakstītājiem ar zināmu stāžu. No pārējiem īpaši nē.:)
Re: polipi zarnās
10.02.2017 20:41
Jā, labais, kā Tu paspēji noķert 90% no medicīnas enciklopēdijā minētajām kaitēm? Cik Tev gadu un kuras kaites tu vēl NEESI SAĶĒRIS?
Mans stāžs šajā forumā lielāks par Tavējo,- atbildi nu!
labais
Re: polipi zarnās
10.02.2017 21:03
Atbildu, bet ne stāža dēļ, labprātīgi....man ir 55 gadi,precīzi visas kaites neesmu uzskaitījis un laikam nezinu... bet ir bijuši ļoti daudz nepatīkamu simptomu, 55 gadi laikam ir pietiekoši lai saķertu visu ko negribās..domāju ka tas nav lielāks trūkums kā kaut ko ieteikt no savas pieredzes esot pilnīgi veselam, vai ne? Es vismaz neredzu pamatu pārmetumiem par visai lielo atrisināto problēmu skaitu vai precīzāk- gandrīz atrisināto.
Es , kā jau saprotams, nevarēšu precizēt- ko vēl nebiju sāķēris, jo es esmu risinājis vienu problēmu, jau iepriekš pieņemot ka tā ir cēlonis daudz kam vai visam.Tā saucas- parazīti- visu veidu un toksīni plus vajadzīgo barības vielu deficīts.
Ja problēmu nebūtu tik daudz tad laikam es nebūtu riskējis arī tik radikālā veidā ar tik lielām joda devām. Man vnk nebij izvēles kādā brīdī.
Re: polipi zarnās
11.02.2017 14:05
Ko nu jods, labāk uzreiz kādas pretrāpuļu vielas, vislabāk tās, ko var nopirkt celtniecības veikalos. Visi parazīti tikai notirinās ķepiņas.

Spriežot pēc Labā līdzšinējās izturības, indes viņam pašam nekaitēs.
labais
Re: polipi zarnās
11.02.2017 14:36
Runcene iesaka no savas pieredzes?:))) Jauki:))

Būtu neslikti dzirdēt ko Runcene domā par neirologa dr D. Klinghardt rakstīto un 30 gadus praktizēto, var palasīt krieviski šeit:
http://www.childneurologyinfo.com/treatment-text-klinghardt1.php

Jo- tā vai citādi, bet jūs, mīlīši, līdz šim metat dubļus uz vienu no manuprāt izcilākajiem mūsdienu doktoriem, dr. D. Klinghardt, kas manuprāt nav īpaši gudri, ņemot vērā to ka viņš lasa lekcijas ASV un Eiropas universitātēs. Nē, nu es jau saprotu, ka izcils ieguvums būtu tas ja viņa vietā tās lasītu Runcene:)))
Tā vai šitā, bet es daru to ko iesaka cienījamais doktors un vēl šo to, jā- ar dažām būtiskām izmaiņām.:)
labais
Re: polipi zarnās
11.02.2017 14:44
Lai kāds nebaidītos vērt vaļā svešu linku, iekopēšu šo to:

За последние десять лет большинство врачей, озабоченных качеством жизни своих пациентов, пришло к важному выводу: мы осознали, что наши пациенты больны не из-за нехватки витаминов или гормона роста. Мы обнаружили, что чаще всего причиной страданий пациента были токсины и хронические инфекции. Мы следили за дискуссией о том, какая инфекция может быть первичной – микоплазма, не поддающиеся обнаружению вирусы, вирус герпеса 6 типа, трихомонады, Chlamydia pneumoniae , лептоспироз, мутировавший стрептококк или что-то еще…

Новым пунктом в этом списке оказалась бактерия Borellia burgdorferi ( Bb ), и некоторые из нас долгое время предполагали, что, возможно, она и есть тот ключ, который открывает дверь всем остальным инфекциям. Болезнь Лайма стала модным словом в альтернативной медицине. Поскольку ни один из рекомендуемых видов лечения не направлен только на одного конкретного из перечисленных микробов, мы не можем с уверенностью сказать, от чего же мы в действительности лечили выздоровевшего пациента.
..........................................................................................................................
Сопутствующие инфекции – это бактерии, вирусы, грибы и паразиты. Поскольку спирохеты парализуют многие элементы иммунной системы, организм беззащитен перед многочисленными микробами. Многие, если не большинство сопутствующих инфекций, на самом деле являются следствием спирохетной инфекции, а не полноценным одновременно протекающим заболеванием.
....................................................................................................................
Следующий этап – это лечение лямблии, entamoeba histolytica ( амебы) и трихомонад, которых очень часто упускают из вида. Лабораторная диагностика крупных микробов в США просто безнадежна. Амебы и лямблии можно обнаружить в свежем стуле только в течение первых 20 минут. Ни одна из лабораторий не в состоянии выполнить анализ при таких условиях. Частота обнаружения этих микробов настолько низка, что опытный врач может поставить диагноз только на основании ART -тестирования

Rakstot liriku, gan aicinu atcerēties ka to raksta amerikāņu doktors, neirologs Dietrich Klinghardt.
Re: polipi zarnās
11.02.2017 17:25
Es nevaru uzmest dubļus profesoram, par kura esamību man nav bijis ne jausmas :)

Kamēr es neredzēšu, kā viņi savās laboratorijās pierāda, kā vainīgas ir tieši spirohetas, lamblijas, amēbas, vai vēl kāda cita Dieva radība, es tam visam neticēšu. Pārāk daudz dažādas teorijas ir pēdējā laikā lasītas. Katras teorijas autors pretendē uz absolūto patiesību un cer nopelnīt ievērību, slavu un naudu piedevām.
Teorijas nāk un iet. Kādreiz bija arī tāda teorija, ka Saule griežas ap Zemi. Un bija teorijas, ka raganu rituāli izraisa slimības. :)

Mazliet par daudz teorijas manā ceļā gadās. No tā visa tik tiešām var apmulst.
Man nav laika patstāvīgi apgūt fizioloģiju, histoloģiju, endokrinoloģiju, patofizioloģiju, ģenētiku un vēl... Ja to vispār iespējams apgūt un izvērtēt- jo 21.gs. informācija vairojas milzīgā ātrumā?

Manis pēc, profesors, kurš mīl parazītu teoriju, var doties turpat, kur pārējie :)
Re: polipi zarnās
11.02.2017 17:48
Vēl, labais, Tu kā tā vēsturniece no "Limuzīna Jāņu nakts krāsā"- gribi visiem podiņiem būt par vāciņu?
labais
Re: polipi zarnās
11.02.2017 18:05
Kamēr es neredzēšu, kā viņi savās laboratorijās pierāda, kā vainīgas ir tieši spirohetas, lamblijas, amēbas, vai vēl kāda cita Dieva radība, es tam visam neticēšu/c/

Nu- tās ir Tavas tiesības un izvēle, jadomā ka Tu nolaidīsies līdz nabaga doktora līmenim un ļausi viņam kaut ko pierādīt, man gan liekas ka apbalvojumi par darbu doktoram D. Klinghardt runā paši par sevi, acīmredzot rezultāti viņam ir.

Mazliet par daudz teorijas manā ceļā gadās. No tā visa tik tiešām var apmulst.
Manis pēc, profesors, kurš mīl parazītu teoriju, var doties turpat, kur pārējie :)

Jā, nu kāda skāde doktoram..... nabadziņš, neatzīst šo dr.lv zvaigzne kachenīte.... a man godīgi sakot vienalga, man rezultāts interesē:)
labais
Re: polipi zarnās
11.02.2017 18:10
Baigais jau nu tas dr. D. Klinghardt, nemaz neprasa atļauju dr.lv zvaigznēm un lasa lekcijas pa visu pasauli par šitādām muļķībām, ko, ne?:))
labais
Re: polipi zarnās
11.02.2017 18:20
Mazliet par daudz teorijas manā ceļā gadās. No tā visa tik tiešām var apmulst.
Man nav laika patstāvīgi apgūt fizioloģiju, histoloģiju, endokrinoloģiju, patofizioloģiju, ģenētiku un vēl... /c/

Ja trūkst jods smadzenēm, tad tās nestrādā, paskaties joda deficīta simptomus- tas ir pilnīgs stupors...sāksi lietot jodu, ko gan es neticu- un iespējas pieaugs visai būtiski, tā ka lasīt iemācīsies ātrāk un atmiņa uzlabosies..varbūt:) Bet tas nav muļķības, tiešām paskaties...Kamēr dzīva, vajag cīnīties, vismaz meģināt.
Re: polipi zarnās
11.02.2017 19:24
Es esmu lasījusi lekcijas, iespējams, ka kādreiz to vēl darīšu. :)

Un, ja runa par dažādiem mikroorganismiem, tad medicīnas mikrobioloģijā laboratoriskās iespējas ir tālu progresējušas, un var atklāt diezgan daudz.

Daļa no tā, kas minēta krievu citātos, ir visās Latvijā izdotajās grāmatās, kur ir vismaz viena nodaļa par medicīnas mikrobioloģiju. Ārstēšanas metodes infektologiem kļūst arvien labākas. Un arī par Laimas boreliozi ir arvien jauni atklājumi, tikai Latvijā valsts nabadzības dēļ šīs iespējas tik ātri neierotē, bet tās ir zināmas, jo mūsu ārsti brauc uz kongresiem visā pasaulē.

Otra citātos minētā daļa cer uz galvā esošo tarakānu remisiju.



Edited 1 time(s). Last edit at 11.02.2017 19:26 by Runcene.
Re: polipi zarnās
11.02.2017 19:36
Es domāju, ka Tev ir laiks mazliet pierauties, jo mums ir sūdzības no 3 pastāvīgajiem lietotājiem.

Tu pats vari lietot tādas metodes, kādas gribi.

Turklāt mums bija noruna, ka Tu te neatgriezīsies. Tu atgriezies, kaut solīji svēti.

Nu Tu pārkāp jau citas norunas -- Tu nespēj nepiesieties.
labais
Re: polipi zarnās
11.02.2017 19:38
Negribu traucēt Tavus ezotēriskos centienus, Runcene:)) bai, bai:)
Re: polipi zarnās
11.02.2017 21:51
kachenīt,tas, kas šodien labaratorijā ir zinātniski pierādīts,kā labs,pēc nedēļas citā labaratorijā,pierādīts kā ne īpaši labs...ei nu saprotu,kas tad īsti ir tas pareizais...
Re: polipi zarnās
12.02.2017 21:39
Iepriekšējā dienā man veikalā gadījās žurnāls "Ko ārsti tev nestāsta". Tur arī bija vairākas teorijas, kas mani interesēja saistībā ar hroniskiem artrītiem. Facebook domubiedru grupā kāds visu laiku iemet kādu rakstu par artrīta ārstēšanu un cēloņiem.
Man šobrīd nav darba, bet es lasu visādas teorijas, par kurām man neviens nemaksā... Šobrīd nebūs prātīgi- tajā visā vēl vairāk iedziļināties.
Man vajag saprast, cik uzticams, vērā ņemams ir informācijas avots un tad var runāt tālāk. Man gribas apdomāt izsvērt, to, kas lasīts, salīdzināt ar citur lasīto, lai zinu, vai varu pielietot informāciju savā dzīvē. LU med fak. bibliotēka ir pilna ar manā gadījumā noderīgām/ interesantām grāmatām. Nav laika...
Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.