Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.

Aizsāka MrsLav 

Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
17.01.2017 00:07
Sveiki. Esmu apjukumā- nesaprotu, kas notiek ar vīru. Jau vairākus mēnešus gandrīz katru dienu sāp galva, brīžiem redzami trīc/vibrē rokas. Nezinu vai ar šo saistīts, bet brīžiem no rīta, piemēram, tīrot zobus paliek slikta sūša ( bet varbūt tas saistīts ar nesen atklāto kuņģa, barības vada iekaisumu + pylori baktērijas klātbūtbi (to šobrīd ārstē 4 dienas ar antibiotikām)) Svētdien lielveikala pielaikošanas kabīnē pēkšņi sāka rokas trīcēt tik ļoti, ka nevarēja atpogāt kreklu, bet par visām varītēm mēģināja to dabūt nost, jo esot karsti. Novilku, apsēdināju- visa mugura un galva bija slapja, karsts un stipri dauzījās sirds. Pēc minūtes pārgāja, bet vēl kādu brīdi kreisā roka manāmi trīcēja. Šodien pie neirologa sekojot līdzi priekšmetiem vienā brīdī esot apreibusi galva. Nosūtīja uz MR..tā tikai aprīļa vidū.
26 gadus jauns, 173cm, 71kg, sportisks. Strādā par skolotāju. Bieži streso, nervozs.
Oedomājos par veģetatīvo distoniju...pat ceru ka tā nevis kas cits, kas saistīts ar šiem simptomiem. Salasoties googlē, protams, sirms var palikt. Nomieriniet vai apskaidrojiet.
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
17.01.2017 00:13
Aizmirsu pieminēt, ka veselīgs, analīzes vienmer labas. Ir taisīts rentgens kakla daļai, deguna dobumiem utt, tir viss smuki. Pēdējās asinsanalīzēs ir dažās vietās nelielas izmaiņas no normas, bet ģim. ārsts saka, ka nenozīmīgas...piemēram limfocīti 51,5%, neitrofīli 39.5%, eozinofīli 0.90%
Varētu būt ka hipoglikēmijas lēkmes, pārējā laikā cukurs var būt normāls.
Iemesli tam var būt ļoti daudz un dažādi- daudz ātro ogļhidrātu, kas izsauc insulīna līmeņa krasas svārstības, mangāna, cinka, hroma deficīts, vēl citi iemesli kas traucē insulīna normālu producēšanos . Piesārņots organisms.
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
17.01.2017 11:08
Un tas var izsaukt mēnešiem ilgas galvassāpes?
Gribu dzirdēt vēl viedokļus. Šim īsti pamatojumu neredzu.
Varu vēl piemetināt. Ar redzi viss ir kārtībā, izņemot pie neirologa minēto sekojot priekšmetam. Nav sarkanas, nesāp, neniez utt. Vakar ejot vienu reizi tā kā vestebilārais pazuda- nogrīļojās. Pēc sportošanas bieži seja zem acīm kāniekritusi, apsārtuši vaigu kauli. Ispējams daudz kas ko te minu nav saistīts, bet nu pieminu to kas nak prātā.
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
17.01.2017 11:14
Diemžēl, es caur trešajām personām pacienta veselības problēmas neapspriežu. Ētika. Skolotājs pats rakstīt un stāstīt nemāk?
Cieņā.
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
17.01.2017 11:26
Es kā sieva laikam vairāk par viņu pašu satraucos. Es vienkārši nevaru pārdzīvot to ka viņam vēl mēnešiem jāgaida neko nedarot līdz sapratīs kas vainas un pat nav pārliecība ka MR ko uzrādīs. Viņš ir noslēgts sevī visu šo laiku un citam neko neprasīs, pat man knapi izstāsta savus simptomus.
Un tik pat labi es te kā ganjau daudzi varētu rakstīt kā pats pacients un Jūs to tāpat nesaprastu un virtuālā vidē apspriestu šīs veselības problēmas. Tā nu te notiek.
Virtuālā vidē tā prasība protams ir tāda... ka tiešām varēji uzrakstīt- man tā ir.... un viss štokos:)) Es tev pateicu pēc kā tas izskatās, un beigās vēl divus vārdus uzrakstīju, a redzēt pamatojumu- tā jau ir gaumes lieta..Protams ka varu kļūdīties bet- tā tas izskatās.
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
17.01.2017 11:46
Man tas izskatās pēc VD.

Pašai ir bijis gadiem, un forumā rakstu un lasu daudzus gadus. 100% zvērēt, protams, nesākšu, bet tā izskatās.
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
17.01.2017 20:39
Hipoglikēmija ar slapju nosvīdušu muguru un galvu, sirds dauzās- ej nu, ej!??
Tur var būt reibonis,nespēks, grūtības koncentrēties, bet ne jau svīšana un sirds dauzīšanās!



Edited 1 time(s). Last edit at 17.01.2017 20:41 by kachenite.
Nūūū, ko Tu saki?? Njāā, varbūt tas no matu krāsas atkarīgs? Varbūt ka gaišiem matiem sirds nedauzās un sviedri nelīst, ej nu sazini.., ko-kā tur īsti ir?:)))
Runājot par TO pašu vēl- man gan liekas ka sirds sišanās ir tīri normāla parādība, kachenīt, nu-saki kā tur īsti ir?:))
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
18.01.2017 15:47
"Hipoglikēmijas", kas izpaužas tieši veikala (it sevišķi lielveikala) uzlaikošanas kabīnē, ir ļoti "pārliecinošas".

Un VD jau arī te īstenībā ir pievilkts aiz matiem.

Īstie vārdi ir "bieži streso, nervozs".

Un te lielā mērā ir taisnība Mazdakterim. Medicīnā nav ētiski apspriest citu personu veselības stāvokli, ja vien tie nav bērni, ļoti veci vai rīcībnespējīgi ļaudis.

Bet galvenais ar nervoziem un stresainiem cilvēkiem (it sevišķi partneriem) ir tas, ka tur sievas vai vīri neko nevar izdarīt.

Var jau jautāt kaut 10 forumos, paliksi vecāka, tad arī sapratīsi, ka bezjēdzīgi, vari lēkāt apkārt, cik gribi -- iegūsi tikai to, ka pasliktināsies attiecības.

Un cilvēki jau te raksta citu vārdā pirmajā personā. It kā to nevarētu nojaust.

Tas, kas viņam ir, nozīmē "slaveno" darbu ar sevi, kas ir viņa paša darīšana. Un viņš var arī nedarīt neko.

Laimīgā likteņa kārtā esmu precēta pāris gadu desmitus ar vienu un to pašu vīrieti. Jo mazāk viņiem kāšas virsū ar savu "palīdzību", jo labāk, citādi tādas mammas vien esam. Un kam viņam mammu? Viena jau ir bijusi, kas sen līdz kaklam...

BET KĀDA JĒGA, ja viņš pats negrib? Un negrib zināmā mērā arī tāpēc, ka nāk virsū mammas "smarža".
Pievilkta aiz matiem vai aiz kā cita bet.... drusku līdzība ir tomēr..neatceros vai esmu teicis bet par VD man ir savs un ļoti atšķirīgs viedoklis, tāpēc man šī līdzība pat labi patika..nu labi- te laikam neklāstīšu visu..katrs ārstē ko grib, man ar manām metodēm VD ārstējas ļoti labi, citiem arī, lai gan ne visiem vienādi .
Manu viedokli stāsta dr.B. Skačko, krieviski var atrast, varbūt ir vēl citi..
galvenais vd iemesls ir vitamīnu, cinka un magnija trūkums, organisma piesārņošanās skābju līdzsvara zudums starp šūnu telpā un ātro ogļūdeņražu uzņemšana !
īpaši vajag pievērst uzmanību ātro ogļūdeņražu pārmērīgai lietošanai un organisma skābju-sārma līdzsvara uzlabošanai pirms iet kabīnē ar sievu kreklu laikot !
ideāli būtu apēst arī kādu cinku un magniju saturošu tableti pirms izšķirties uz šādu pasākumu

Ja nevarat gaidīt MR līdz aprīļa vidum , taisiet pa pilnu samaksu !
Savukārt hipoglikēmija neesot ja nav lietots insulīns, nevarot būt, tā kāds kaut kur teica.....:)))))
Ir jau, protams, speciālisti dažādās jomās, kas tā arī saka- es pārzinu savu specialitāti ļoti labi, visu citu- nezinu, gandrīz neko.... un to tad arī var saprast, jo kurš gan zin visu? Visādi gadās...
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
18.01.2017 18:22
Te jau vairāk sieva ir stresā, īstenībā labākie padomdevēji būtu sievietes, kas precējušās vairākkārt vai kam bijuši vairāki partneri. Viņas droši zina, ka vīriešus ne uz ko nevajag spiest -- lai paši runā, kad būs īstais laiks. Domāju, ka šajā tēmā tas jaunai sievietei ir svarīgāk saprast nekā visādas psiholoģijas teorijas vai cinka problēmas. :)
Nu, Runcene, Tu jau ar vienu teoriju kā ar rungu... pa citu:) Jāsaka ka man tā praktiskā puse šajās teorijās nav tā stiprākā, tur būs jāatzītst Tavs pārākums:) Nu - ko var darīt, visu nekad nesapratīsi, cerams ka kādu gudrību pamazām iemācīsi:) Nu drusku:)
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
19.01.2017 10:23
Man rādās, ka te iemeties viltus Moljers. Teksti pārāk sakrīt ar dažiem hiperaktīvajiem...:)))
Nu, Mazdakteri, vai tad nav saprotams ka moljera kungs kariķē kaut ko?:)))) Nav, nav viltus, tas taču pat ezītim skaidrs:)
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
19.01.2017 20:23
Vienkārši vajag paņemt līdzi kapu smiltis uz veikalu un tur tās pakaisīt.
Nu gan Tu bišķi ieķērci:)))) Man tak veikalā kājas neslīd:))
Re: Galvassāpes vairākus mēnešus u.c.
20.01.2017 10:39
Es centos papildināt Moljeru. :)

Centos atcerēties, kas vēl palīdz pret mošķiem un ļaunajiem gariem.
Opā:)) Tas no pieredzes vai kā?:)) Centība nav slikta:)
Jā, pieredzes apmaiņa jau ir vērtīga, tā nekad arī neiedomāsies ka kapu smiltis labi palīdz:))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 13?
Ziņa: