kamols kakla

Aizsāka lieniite 

kamols kakla
15.01.2017 09:54
sveki, jau nedelu sajuta, ka kakla kaut kas trauce, tur kur adamabols. No ritiem minimalas sajutas, bet uz pecpustdienu, gan liekas ka loti trauce. Vakar biju pie LOR vinjs izskatija, un teica, ka esot neliels pietukums pie elpvada mugurejas sienas. Tas esit no atvilna, lai dzeru omeprazolu divas reizes diena.Bet ka tad es nejutu atvilni? man nesap, nededzina, tik ta riebiga sauta kakla. Vai tiesam atvilnis var but bez dedzinasanas? pirms diviem gadiem kad taiwiju kobru teica ka man nesledzas kardija, tas ir tas pats atvilnis?
Re: kamols kakla
15.01.2017 09:56
P.S
nevis elpvada pietukusi nedaudz mugureja siena , bet baribas vada
Re: kamols kakla
15.01.2017 11:36
Kardijas neslēgšanās veicina atvilni.

Kardija parasti neslēdzas diezgan nervoziem cilvēkiem.

Jādomā par stabilitātes un brieduma veicināšanu.
Re: kamols kakla
15.01.2017 13:13
Lienīte,cien. Ja būtu dzimums,augums un svars, tad atbildēt varētu daudz niansētāk.
Cieņā.
Re: kamols kakla
15.01.2017 14:26
31 gads 158garums 60 kg
labais
Re: kamols kakla
15.01.2017 14:37
Garums laikam nav gluži tas ko jautā Mazdakteris:)))) Nu - sīkums:) Laikam jau ja kardija neslēdzas tad ir atvilnis... bet es tās zāles nedzertu..kko citu.
labais
Re: kamols kakla
15.01.2017 15:06
Omeprazols ir protonu sūkņu inhibitors un neveicina kardijas slēgšanos bet samazina skābes daudzumu kuņģī, bet- tas ko omeprozol sūknē ir kālijs un ūdeņradis.Kāliju ārā no šūnām, ūdeņradi iekšā, skābe jau ir samazināta, jā....bet cena par to... kālijs ir vitāli nepieciešams tieši šim sfinklerim lai pārvadītu nervu impulsus un lai nodrošinātu spēju sarauties .
Re: kamols kakla
15.01.2017 15:09
bet ko tad lai lieto lai noslegtos kardija?
labais
Re: kamols kakla
15.01.2017 15:22
Pilnīgi nekaitīgs veids kā samazināt skābes daudzumu kuņģī ir regulāri pieņemt sodas ūdens vannas- paciņa sodas uz vannu, stunda sādā vannā... tālāk- vajag visus mikroelementus kas veicina nervu impulsu pārvadīšanu un nodrošina muskuļu spēku, arī tieši kāliju, D vitamīnu un citus, daudz kas no tā ir dārzeņu sulās, jā- arī dzelzs ir ļoti svarīgs. Jālieto un jāskatās- ar laiku kardijas spējas sarauties pieaug, procesa efektivitāti var novērtēt kaut vai uz trenažiera- pat ļoti primitīva... nu nav spēka ja minētais trūkst un starpšūnu šķidrums ir skābs, kad pieaug spēks rokās, tas ir arī sfinklerīm..Un vēl daudz kam- sirdij utt.
Re: kamols kakla
15.01.2017 15:22
Es neticu, ka to var kaut kā panākt.

Ja kardijas nepietiekamība ir, tad tā ir.

Turklāt tā ir tik daudziem cilvēkiem, ka šaubos, vai kāds par to vispār domā.
labais
Re: kamols kakla
15.01.2017 15:27
Pacietīgi to darot, kardijas darbība atjaunojas bet laiku var vajadzēt tomēr visai daudz, tā metode nav pretsāpju zāles iedzert. Pacietību un ir labi. D vitamīnu - sauļojoties vislabāk, sodas vietā cik var - pelnus, tur ir dažādi mikroelementi, arī kālijs. Bet var iztikt arī bez tiem ja nav pieejami.
Vēl- vitamīnu komplekss kur iekšā b un citi vitamīni.. b vitamīni arī nodrošina enerģiju un impulsu pārvadi.
labais
Re: kamols kakla
15.01.2017 15:29
Es zinu ka netici, Runcene... zinu. Tomēr- kurš vai cik cilvēki ir mēģinājuši to darīt tādā veidā? Tieši- nevis izsūknēt kāliju bet nodrošināt tā daudzumu, ir taču zināms ka bez tā sirds nespēj strādāt, kardiologi zin... nav spēka..
labais
Re: kamols kakla
15.01.2017 15:34
Tu, Runcene, ļoti pareizi pateici- šaubos, vai kāds par to vispār domā...... perfekta doma.
Re: kamols kakla
15.01.2017 15:36
Runcene, vai tad to atvilni nevajadzeja just?
Es tiesam neko nejutu tikai stulbu sajutu kakla(kamolu).
Re: kamols kakla
15.01.2017 18:57
Tas kamols var būt cita opera -- Tavs konstantais stress.

Atvilnis nav kļuvis tik stiprs, ka Tu justu dedzināšanu.

Es zinu, ka padomju laikos šito visu puslīdz saturēja kārtībā ar nošpu un festālu 30 min. PIRMS ēšanas. Nervozam cilvim kuņģis sasprindzis un šauj uz augšu saturu, ar laiku muskulis paliek ļurīgs.

Vitamīni un minerālvielas tikai daļēji kompensē emocionālo nenoturību. Un tur ir ļoti labi jāzina, kas katram precīzi vajadzīgs, es neticu, ka der viena recepte.

Jācenšas sev nelikt virsū stulbas situācijas. Cilvēkam riebjas darbs, riebjas kolēģi un arī alga, bet viņš tur paliek. Cits skrien kā traks, lai glābtu pasauli utt. Tā ir mūsdienu norma. Kaut kā jāmācās sevi labāk iekārtot dzīvē.
labais
Re: kamols kakla
15.01.2017 19:11
Tomēr diez vai ir lietderīgi padarīt sfinkleri vēl ļurīgaku izsūknējot no tā kāliju. Savukārt dārzeņu sulas visai bagātīgi satur dažādus mikroelementus tā ka ar laiku organisms ar tiem bagātinās un tiek kompensēts arī piemēram kāda mikroelementa deficīts ko tā uzreiz grūti noteikt vai iedomāties... vienkārši pateicoties lielam sulu daudzumam, ja kaut ko nevar sasniegt tadā veidā tad nevar..... bet stress noteikti mazinās šajā procesā. Bet- kas grib, var tam pieiet rūpīgāk, uztaisīt kādas analīzes lai saprastu vai īpaši kaut ko nevajag vēl.. šis ir ļoti vispārīgs ieteikums kas der jebkuram, tik ļoti neiebraucot- vai tur dzelzs trūkst vai varš.. ir analīzes, ir vēl citas metodes kā saprast precīzāk.... bet diez vai ir lietderīgi ļurināt sfinkleri papildus..
labais
Re: kamols kakla
15.01.2017 19:27
Vitamīni un minerālvielas tikai daļēji kompensē emocionālo nenoturību./c/ Es būtībā visai īsi uzrakstīju būtiskāko no sava viedokļa... ir visai daudz papildus visādas nianses, protams ka ir arī liela nozīme strādāt ar savu psihi, domām lai sevi lieki nestresinātu un iegūtu spējas saglabāt mieru arī tad kad atgadās kaut kas nepatīkams.. Es neapstrīdu to kas ir pareizi bet to kas pēc manām domām ir katastrofāli greizi.
labais
Re: kamols kakla
15.01.2017 19:40
Daudz sīkāk ņemot- tur vēl daudz kas notiek, uzlabojās skābekļa apgāde šūnām,ATF sintēze, kas dod spēku, attīrās arī kapilāri , daudz kas... ļoti daudz bet autorei diez vai tas viss ir tik svarīgi jo tur laiku vajag lai saprastu- kas tas ir.. nu un protams ka ir dažādi vēl pasākumi kas uzlabo veselību, ieskaitot dzīves situācijas izmainīšanu.
labais
Re: kamols kakla
15.01.2017 20:09
Nu un vēl drusku:
Nervozam cilvim kuņģis sasprindzis un šauj uz augšu saturu, ar laiku muskulis paliek ļurīgs./c/

Tas ko es iesaku, noregulē vēdera izeju un radikāli samazina vēdera gāzu daudzumu, stimulē žulti, līdzarto saturs brīvi aiziet pa zarnu traktu, nekāds būtiskais spiediens kuņģī vai zarnu traktā nav.. Tā ka te nav tikai vitamīni un mikroelementi, nebūt nē.
Re: kamols kakla
16.01.2017 20:07
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Kardijas neslēgšanās veicina atvilni.
>
> Kardija parasti neslēdzas diezgan nervoziem
> cilvēkiem.
>
> Jādomā par stabilitātes un brieduma
> veicināšanu.
______________________________________________
Jāveic "kobra".Tā arī apstiprinās vai noliegs kardija slēgšanos vai neslēgšanos.
Nervi nosaka daudz ko. Pēdējā laikā ir parādījies jauns faktors kardija neslēgšanās iemeslā. Tie varētu būt neirotoksīni. Sakarā ar "dog sāgu" pavīdēja informācija, ka pie zināmiem apstākļiem , alumīnijs (trauku,folga ) veido neiroparalītiskās vielas,kuras mazās devās izsauc lokālus nervu bojājumus. Ja bojāts nervs,tas tajā apvidū nevar notikt normālas orgānu funkcijas. Suņiem tas izsauca barības vada paplašināšanos. Jo suņi ēd un guļ" uz 4rām kājām. Cilvēks ir taisni staigājošais. Tātad toksīni vairāk var iedarboties tieši uz kuņģi. Kardija neslēgšanās iemesli vēl nav pietiekoši izpētīti. Tur varētu būt vainīga retāka bet apjomīga ēšana. Sava loma ir B grupas vitamīnu deficītam .Jo B gr. vitamīni atbild par tonus (nervu signāli). Pie vainas varētu būt arī VD. Vai no abām kaitēm kopā.Par kardijas slēgšanas operācijām, to efektivitāti nezinu.Par to jārunā ar ķirurgiem.
Padomi:
Ēst mazākām porcijām. Gulēt ar paceltu gultas galvgali. Neēst treknu ,kairinošu barību. Lietot ārsta norādītos medikamentus.
Kā te teica kolēģi- ārstēt nervus.
Lai saprāts un veselība.



Edited 1 time(s). Last edit at 21.04.2017 17:20 by Mazdakteris1.
Re: kamols kakla
17.01.2017 11:43
Uz kobru man loti loti negribas iet. Dzeru ko arsts izrakstija omeprazolu un smilterksku ellinju.
Divus kadus atpakal nesledzas kardija tad biju taisijusi kobru.
Dakteresos
Re: kamols kakla
19.04.2017 08:41
dzeru 2reiz diena omeprazolu, kamer dzeru ir okey ka parstaju dzert ta atkal kamola sajuta kakla. Pa lieldienam mazliet sagrekojos bijam gadatirdzinja un sapirkos visadas galinjas zavetas. Protams saedos, un vakar un aizvakar slikta dusa un dedzina baribas vadu. Ar visu omeprazolu.
Daktere izrakstija nolpaza lai pamegina, saka ka varbut esmu jau pieradusi pie omeprazola. Ta varetu but? un vel cerucalu izrakstija
Re: kamols kakla
19.04.2017 08:42
lieniite Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> dzeru 2reiz diena omeprazolu, kamer dzeru ir okey
> ka parstaju dzert ta atkal kamola sajuta kakla. Pa
> lieldienam mazliet sagrekojos bijam gadatirdzinja
> un sapirkos visadas galinjas zavetas. Protams
> saedos, un vakar un aizvakar slikta dusa un
> dedzina baribas vadu. Ar visu omeprazolu.
> Daktere izrakstija nolpaza lai pamegina, saka ka
> varbut esmu jau pieradusi pie omeprazola. Ta
> varetu but? un vel cerucalu izrakstija
P.S Uz kobru gaidu rindu
Re: kamols kakla
21.04.2017 17:21
Ievērot augstāk teikto.Ja prasa padomus un tie tiek doti,tad tie ir jāievēro.
Lai saprāts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 22?
Ziņa: