Vai locekļa pīrsings un tetovējumi parādās urologa atzinumā priekš invaliditātes ārstu konsīlija?

Aizsāka laimonis3 

Hi. Man ir viens draugs, kuram loceklī ir pīrsings - viens locekļa galviņā un kādi desmit kulītē. Pats loceklis un vēdera lejasdaļa virs tā ir ar tetovējumiem. Viņam ir 3. invaliditātes grupa (kaut kas saistībā ar nerviem vai sirdi) un tagad ir pienācis laiks atkārtotai pārbaudei un izvērtējumam. Viņš ir pilnīgā stresā par to, ka būs jāiet pie urologa un ka urologs varētu savā slēdzienā minēt to, ka ir pīrsings un tetovējumi. Un minēt tāpēc, ka varbūt šie fakti ir svarīgi garīgās veselības izvērtējumam vai arī pīrsings varbūt ir vērtējams kā patoloģija un kropļojums?

Katrā ziņā viņš gribētu saprast, kas tagad notiks. Un vai ir iespējams aiziet pie privātā urologa, kurš vienkārši slēdzienā neko neteiks par pīrsingu un tetovējumiem?

Man personīgi liekas, ka urologam ir pilnīgi vienalga attiecībā uz pīrsingu (un attiecībā uz tetovējumiem vēl vairāk), bet viņš ir pilnīgā izmisumā. Viņš aŗī baidās no tā, ka urologs varētu būt sieviete un viņa redzēs to visu.

Viņam ir 40 gadi, pīrsings ielikts pirms dažiem mēnešiem.
Kā Tu tik labi zini, cik un kas viņam tur ir? (Divi geji?)

Tu gadījumā neprasi par sevi?

Labāk pārdzīvo par urologu, kurš varbūt noģībs un sasitīsies. :)

Ja nopietni, tad pilnīgs bleķis, komisijas un ārsti strādā kā mašīnas, pie kājas Tavi pīrsingi, bet, ja urologs būs ierakstījis par pīrsingiem un tetovējumiem (bet šaubos par to!), tad taču psihiatrs būs priecīgāks, jo ar tīrāku sirdsapziņu varēs iedot grupu.
Labāk pateikt nevar.
Urologam, ja pacients aizliedz , nav tiesības izpaust intīmos sīkumus. Kaut gan , ja tas saistīts ar psihi, tad tas ir simptoms.Ja tas neietekmē veselību, tad urologs var neko neteikt.
Lai veicas.
Atzinumā jāatspoguļo medicīniskas problēmas. Kosmētiskas īpatnības, defektus, efektus nav jāatspoguļo. Ja ārsts traktēs pīrsingus kā medicīnisku problēmu, tad atspoguļos, ja kā kosmētisku, tad nē.
Bet nu problēmas esence stipri dīvaina. Pieaudzis cilvēks var darīt ar savu ķermeni, ko grib, kā grib, nevienam nav jāatskaitās. (Ja nevienam citam tas netraucē, piemēram, milzīgs pīrsings, kurš citiem duras tramvajā)
Turklāt, ja problēma kardioloģiska vai psihiatriska vai neiroloģiska, visticamāk, ka neviens no ārstiem uz oliņām neskatīsies vispār, ja pacients nesūdzēsies par uroloģiska rakstura simptomiem.
Manuprāt tetovējumi un pirsingi tajā vietā tikai atvieglo invaliditātes grupas iegūšanu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
stella_ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Pieaudzis cilvēks var darīt ar savu ķermeni, ko
> grib, kā grib, nevienam nav jāatskaitās. (Ja
> nevienam citam tas netraucē, piemēram, milzīgs
> pīrsings, kurš citiem duras tramvajā)

Milzīgs pīrsings TUR, kurš citiem duras tramvajā :D :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 20?
Ziņa: