Galvas Trauma

Aizsāka kitija888 

Galvas Trauma
12.01.2017 16:32
Sveiki,esmu sieviete 28.gadi ,1.69m,54kg

Aizvakar stipri sasitu galvu.Nemu kaut ko no sominas,kas bija uz zemes,celos strauji augsa un sasitu kreisas puses deninus pret asu sienas sturi.Sapes bija loti stipras,bet paliku pie apzinasPieliku uzreiz klat ledu..Saka sapet galva,un neliels zilums virs acs.
Aizgaju gullet,nakosaja diena pamodos ar sliktu dusu un galvas sapem,tadu ka spiesanu visapkart,loti paaugstinata sensitivitate uz skanam.

Devos,protams,uz slimicu,lai parliecinatos vai viss kartiba.Tika parbaudits mans asinspiediens,uzdeva dazus jautajumus,pasmejas un pateica ,lai ejot majas un naku atpakal,ja saku vemt.Un,ka tas visas esot normalas sajutas pec galvas sasisanas.

Vakar vakara saka tirp un durstit labaja roka.Galva sajuta ,ka notirpusi,gulet ari gribas visu laiku un jobropjam slikta dusa(ne vemsana),galva sap,bet vairak tada nospieduma,tirpsanas sajuta,akcenteta gan preteja puse..Kad pieskaras denieniem un acs zonai-sap.

Zvaniju arstam atkal,teica,lai atpusos,un,ja pec ve dazam dienam nepariet,lai eju atpakal.

Vai sadi simptomi ir normali?
labais
Re: Galvas Trauma
12.01.2017 16:36
Nu - kādā ziņā normāli, pēc smadzeņu satricinājuma izskatās, jāguļ. Vairāk neko daudz nepateikšu. Jāskatās kā būs pēc kādām 10 dienām, tās vēlams maksimāli mierā pavadīt.
Re: Galvas Trauma
12.01.2017 22:37
Mainiet speciālistu un ejiet pa taisno pie neirologa. Ir visas smadzeņu satricinājuma pazīmes. Domāju,ka jātaisa rentgens.Te nepalīdzēs-atpūšaties.
Nostājaties taisni izstiepiet rokas plecu platumā un aiztaisiet acis. Ja nelīgojaties vai nevelk uz krišanu, tad jau ir labāk.
Rīkojamies lenām bet neatlaidīgi. Ja var,tad pa taisno uz traumatoloģijas klīniku. Ir tāda - Sarkandaugavas virzienā.
Lai veselība .
Re: Galvas Trauma
13.01.2017 19:52
Paldies,par atbildem
Butu jauki,ja butu Latvija,tad ta ari daritu.Diemzel dzivoju Londona,seit ta Sistema svakakaaka.
Joprojam galva sap-tagad jau vairak spiez,nevar nokoncentreties neuzko ilgak par 10 sekundem.Tada sajuta,ka galva triceklis butu,slikta dusa joprojam.Aizgaju atkal pie GA ,vina pateica,ka tas viss ir normali ,dazas dienas ta busot.Pabraukaja ar pirkstu gar acim...viss.
Un man te nav nekadas iespejas tikt pasai pie specialista vai uz CT vai MRI.
Re: Galvas Trauma
13.01.2017 22:12
Ja nav acu zīlīšu raustīšanās. Izstieptu roku tremors. Ja ir normāla pirksta-deguna prove. Ja nerādās rrīs pirksti ,tad kadas 10 dienas gultas režīms tomēr ir vajadzīgs.
Svešums tāpēc man nepatīk.Ne sapratnes,ne pretīm nākšanas, ja nav liela nauda.
Par visu ,savā veidā, ir jāmaksā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 24?
Ziņa: