Mistiska varikocele.

Aizsāka fuckmylife 

Isti nezinu kur griezties un pie ka griezties, tik maksa visiem, bet atbilde ne tada ne sada.
Jau vairakus gadus esu ar varikoceli, palielinatam venam sekliniekos. Arsts teica, ka tas ir normali un pus pasaulei tadas ir. Lieta tada, ka tas ir teiksim sakusas kusteties, izraisa dazbrid nepatikamu sajutu. Jajau arsts saka ka tas tik normali, tad laikam sedet lidmasina un kasit olas ir etiski pareizi. Es jau piekristu operacijai, bet mani sie pa visam varitem grib atrunat un skalo man smadzenes par to ka manos 22gados vispar nevajdzetu sedet pie uraloga kabineta, bet man nodarboties ar sportu. Nesu tas turigakais cilveks, kas pec darba vardoties uz sporta zali. Dzivoju varetu teikt pat aktivi visu dienu pavadu uz kajam liela slodze. Staigaju no 1-5 stavam, pa jumtiem, veicu visadas montazas darbussakot ar vertnem beidzot ar metala konstrukcijam ut.. Nav speka pec darba. Tagad nodarbojos ar metinasanu 7h diena visu dienu uzkajam. Nav nekada sedosajs darbs. Izstudeju internetu par varikoceli. Neko pozitivu tur neredzu - samazinats spermas daudzums, uzbudinajums, mits par neauglibu, pavajinata erakcija utt. Mani grib no ta atrunat, bet es tomer gribu tik vala no vinjas. Kadas var but sekas? Tagad jau ir parmeriga velme pec sexa, mazak un skidraka sperma, man vnk jau apnika atstat 130€ par jauku terzesanu ar arstiem, varbut ir kads ieteikums pie kada JAUNA uraloga ,kas studejis arzemes... Nebutu ta kustiba, nesatrauktos, skiet kkada anomalija, ka nevaru dabut skaidru atbildi...
Arsts vel piekodinaja, ka interneta pilns ar mulkiem un mulkibam sarakstits. Kkada skeneri parbaudija un diagnozeja abpuseju varikoceli... Godigi sakot nekada dzivotprieka vairs nav.
moljers
Re: Mistiska varikocele.
12.01.2017 09:36
dzīvot prieks pazuda no kā ? no neliela diskomforta olās, vai no tā , ko izlasīji ?
medicīniska indikācija operācijai ir tikai viena
- ģimenē nav bērnu, pasliktināta spermas kvalitāte
visas sarunas par pazeminātiem hormoniem, erekcijas problēmām, libido samazinājumu ir nepierādītas pļāpas, agrāk operēja VISIEM un pierādījās, ka nekāda labuma no tā nav, ne cilvēkam, ne valstij !
Un viss !
Pārējais ir relatīvs - kosmētisks defekts, diskomforts, no šīs situācijas, pat negribu to nosaukt neviens nav nomiris, nedraud nekādas komplikācijas, bet no ķirurģijas šad tad nomirst, 1 nāves gadījums apm. uz 20 000 narkozēm, sakrā ar neparedzamu medikamentu iedarbību.
Ja cilvēks grib šo problēmu likvidēt, nav problēmu, bet tad jāiet pie urologa, kas operē, un konkrēti jāsaka - man ir varikocele, traucē, gribu to likvidēt !
Un nevis jāuzdod jautājumi - kāpēc, ko darīt, ut.t.t, jo tad atbilde būs - dzīvojiet , neko nedariet !
Ejot pie ārsta ir jāsaprot, ko jūs gribat, konsultāciju, vai konkrētu darbību.
Ja ir abas puses, tad droši vien optimāli ir operēt laparaskopiski, izmaksas ap 1500 eu
ņemiet vērā, ka ķirurģijai var būt komplikācijas , šajā gadījumā hidroceles ! (krājas ,,ūdens,, starp oliņu apvalkiem )
Re: Mistiska varikocele.
13.01.2017 19:05
Diezgan optimistisks un vaross ir Stradiņu urologs Dr. Vaganovs.Pieraksties pie viņa , un viss notiks. Ir pozitīva pieredze.
Varikocele var radīt traucējumus .Nekarsēt bet arī nekarināt oliņas brīvi karājamies.
Lai veiksme.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 7?
Ziņa: