Kāpēc tik nenormāla kāre uz saldumiem, pie tam kvantumos?

Aizsāka Lukrēcija 

Ko iesākt? Ar prātu saprotu,ka nevajag, bet kad konču kaste(piemēram Mercy) vai Rafaello ir tukšas, tad attopos. Par kādu slimību tas liecina? Asins analīzes nodevu pirms mēneša, tur viss normā izņemot zema blīvuma holesterīnu un D vitamīnu.
Augums 160cm, svars 75 kg.
Re: Kāpēc tik nenormāla kāre uz saldumiem, pie tam kvantumos?
11.01.2017 22:26
Tu esi rāma vai nervoza pēc dabas?
Runcene drusku citu versiju izteiks laikam..... bet es drusku citu....1- noēd to cukuriņu tā ka trūkst smadzenēm patogēnā flora, 2- trūkst daži mikroelementi kas nodrošina insulīna normālu sintēzi vai cukura līmenis tiek šūpots tieši lietojot ātros ogļhidrātus bet vispār tas viss parasti kopā..... nu un manuprāt kad trūkst cukurs smadzenēm tad cilvēks ir nervozs..... tik tas jautājums- kas vispirms...bet tā ir visai parasta parādība un arī svars no tā kāpj, manuprāt...Ā- tie mikroelementi ir mangāns, cinks, hroms..
Nu mierīga noteikti neesmu, bet nevaru teikt,ka esmu ļoti nervoza. Nu kā jau visi, ir gan stress, gan rūpes, gan neziņa dažbrīd.
Pamē'gināju vienreiz dzert hroma tabletes, sākumā nekas, pēc dažām dienām man palika slikti. Sapratu neder.
Nu teiksim tādas krēmkūkas, cepumus es neēdu, runa tieši pat piena šokolādi vai balto šokolādi, konfektēm.
Domāju mož cukurslimība klāt, nekā cukura līmenis normāls.
Vienas pašas hroma tabletes neko nevarētu dot... dažreiz tā arī var būt ka- ja nav trāpīts tas kas trūkst visvairāk tad var palikt sliktāk...patiesībā hroms nav tas par kura vajadzību es biežāk pieminu..Un ari pat visi pieminētie elementi vēl var nedot rezultātu jo ar glikozi barojas patogēnās sēnes... Protams- ir arī variants ka saldu gribās dēļ stresa un cilvēks ieiet režīmā kad pastāvīgi tiek šūpots cukura un insulīna līmenis, insulīna produkcija pie tam ar laiku krītas...Vispār tas noved līdz cukurslimībai, ja neko nedara.
Re: Kāpēc tik nenormāla kāre uz saldumiem, pie tam kvantumos?
13.01.2017 19:44
Kaut kur i-netā lasīju: ja ļoti gribās šokolādi, tad patiesībā uzturā pietrūkstot cinks.
Man kadreiz nenormalos daudzumos gribejas est cukuru. Tad man atklaja d vitam deficitu. Saku lietot to un nenormala velme pec cukura pargaja
Man nekad nav bijis lieka svara, augums 173, svars ap 59, bet es varēju visu mūžu pārtikt no konfektēm. Vienā jaukā brīdī sapratu, ka tā dzīvot nevar (āda nav stingra, jo trūkt kolagēna, celulīts izteikts, kaut lieka svara nav, garastāvoklis svārstās, jo cukura līmenis ļoti strauji svārstās) un pārskatīju savu ēdienkarti. Sāku ēst vairāk olbaltumvielu saturošu pārtiku(izņemot pienu, jo tas satur laktozi, kas ir ogļhidrāti, no piena tikai siers, beztauku jogurts arī un viss) , no ogļhidrātiem faktiski atstāju tikai dārzeņus, sezonas augļus (nepērku zemenes martā, piemēram) un Latvijas ogas. Pārstāju ēst konfektes. Pirmajā nedēļā man bija slikti kā narkomānei, ļoti sāpēja galva. Pēc tam pārgāja. Tagad ēdu ļoti minimāli medu, kādu tējkaroti dienā, bet ne konfektes. D vitamīns man pie apakšējās robežas, dzeru D vitamīnu visu laiku. Dzeru arī kompleksos vitamīnus, bet hromu atsevišķi nedzeru, mēģināju, bet neredzēju jēgu.
Nekas jūsu vietā to neizdarīs, tikai paši mēs varam mainīt ēšanas paradumus.
Un jā, man tagad pāri 40 gadiem, analīzes visas normā, es arī neēdu ne bulkas, nekā, bet tieši uz konfektēm un šokolādi ļoti izpaudos.
Man jau sen ir pazeminata imunitate (imunalogu izrakstitas zales tik minimali palidzeja),visadas retas infekcijas kjeras klat, mati trausli... kad saslimu ar plaushu karsoni, man ieteica vairak est olbaltumvielas, lai organisman ir speks veseljoties. Saku vairak est galju un olas (var droshi ari vakara, bet tad gan needu taukainus piemeram - tik varitu olu bez taukvielam, tad olbaltumvielas labak uzsucoties). Kad esmu gana daudz edusi olbaltumvielas, tad ir vairak energijas+jutami mazaka kare pec saldumiem (droshi vien tapec ka jutos ilgu laiku paedusi).

Pedeja laika atkal saku domat, ka par daudz edu saldumus. Atklajas dzelzs anemija. Lidz ar to mans secinajums - vispirms jaatklaj no ka ir energijas trukums, tas janoversh un saldumu kari vairs nebus gruti kontrolet
Nu mans viedoklis - ka jūs varat analizēt, no kā tas un šitas, cik gribat. Vai jums tas palīdzēs? Nav ne jausmas. Vai alkoholiķi, narkomāni, pīpētāji daudz analizē un pēta, kāpēc viņiem velk uz šo visu? Ja grib no netikuma atbrīvoties, nepēta neko, neskraida pa laboratorijām. Atmet kaitīgo ieradumu (ja pietiek gribasspēka) un viss. No pieauguša cilvēka atkarīgs - tiek viņš galā, vai netiek.
Ir svarigi atrisinat vitaminu un dzelzs trukumu un, jo tas var radit nopietnas veselibas sekas nakotne. Ja kads ar saldumiem kompense neapmierinatibu ar dzivi, tad tas ir cits jautajums.

Turklat dzelzs trukums neesot slimiba, bet gan ljoti biezhi simptoms kadai citai saslimshanai.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 22?
Ziņa: