Nakts vēders

Aizsāka Kārlis 29 

Kārlis 29
Nakts vēders
10.01.2017 13:29
Sveicināti, vēlētos painteresēties, varbūt kādam/ai ir bijusi līdzīga problēma, pēc jaunā gada svinēšanas notika jocīga lieta, pēc apmēram 18:00 sāk sāpēt vēders nabas apvidū,sāp tā dīvaini,tā kā velk,tā kā tās saucamās trulās sāpes,pretsāpju līdzekļi nepalīdz ibustar,nalgedol,meeginu no-spa tagad, viss izbeidzas ap 7 no rīta,pēc 7 jūtos labi, vakarā pēc 18:00 sākās sāpes,
29 gadi,130kg, 185 cm, sēdošs darbs,mazkustīgs dzīvesveids, ir riepa. brūnas acis,brūni mati.
Re: Nakts vēders
10.01.2017 15:52
Ar vēderu uzmanīgi. Sevišķi pie tāda svara, Tur pat speciālistam būs grūti ko pateikt. Nabas trūce? Diafragmas trūce. Vajag ķirurga apskati,lai izslēgtu akūtas lietas. Pēc tam jau var pārējo. Gastroenterologs vai nav kuņģa, zarnu iekaisums,čūla.Atviļņa slimība u.c.
Galvenais uzdevums ,ar visiem līdzekļiem cīnīties pret lieko svaru. Tas velk gan uz prostatītu, gan hipertoniju,diabētu un aknu hepatozi.
šeit visi līdzekļi labi. Zaļā tēja. Rīta kafija. Porciju samazināšana bet biežāka ēšana. Nelietot baltmaizes un ceptus produktus. Kafiju,tējas dzert bez cukura. Man no sākuma bija grūti. Tagad ir pierasts kafiju un melno tēju bez cukura jau 10 gadus. Zaļo,tomēr pielieku nedaudz cukura.
Pagaidām ar ģimenes ārstu koncentrēties uz vēdera problēmām. Jo tur vajag asins analīzes (leikocītus) noteikti.
Lai spēks un apņēmība.
Kārlis 29
Re: Nakts vēders
10.01.2017 16:20
Paldies, jums arī,
kafiju dzeru neregulāri,tēju arī bieži nedzeru, ja dzeru kafiju tad bez cukura, tēja garšo stipra un salda, ar ēdienreizēm ir kā ir, dažkārt dēļ darba nākas ēst arī 4:00 no rīta, esmu tālbraucējs,teorētiski es nevaru ieplānot kad un cikos ēst, jo bieži vien sanāk pa naktīm strādāt,pa dienu gulēt un tas arī var būt vienu dienu tā,citu dienu atkal normāli sanāk iet gulēt ap 23:00, ir man viens netikums, kas laikam mani ir novedis līdz vēdersāpēm, tas ir, garšo ļoti asi ēdieni,ļoti asi nenozīmē tas kas rakstīts uz produkta,piemēram parastais tabasco man vairs neliekas ass,un tie visi kečupi un mērces kur rakstīts ass,ugunīgs u.t.t vairs nelietoju,jo nav ass priekš manis,Latvijā nevar nopirkt tiktiešām asu mērci,tās adžikas ir vnk etiķis ar tomātu pastu manā uztverē, ļoti asi tas ir tiktiešām ļoti asi, habanero pipari un cayennes pipari, laikam tas ir tas iemesls.
Kā arī nebiju lietojis majonēzi uzturā kādus vairākus gadus,ja neskaita to ka majonēze ir kādos salātos iekšā, nesen sāku atkal ēst majonēzi, varbūt tas ir vēlviens iemesls.
Re: Nakts vēders
10.01.2017 17:43
Kārli, vai Tev izglītība un prasmes neļauj darīt darbu, kas nav naktīs?
Re: Nakts vēders
10.01.2017 22:32
Runcene, tālbraucējiem maksā ap 1000, kas Latvijas apstākļos ir gana laba alga.

Nu nez, es padomātu, vai vesels kuņģis nav vērtīgāks par baudu no superasa ēdiena.
labais
Re: Nakts vēders
10.01.2017 22:48
Ass ēdiens veselam kuņgim nu nekādi nav kaitīgs. Tad kad jau slims... bet- dienvidu tautas, kalnieši ēd visu aso un dzīvo ilgi, visas asās garšvielas ir antiparazitāri līdzekļi kas iznīcina arī patogēno floru.
Kārlis 29
Re: Nakts vēders
11.01.2017 13:57
Dīvaini, vakar atkal ap 18:00 sāka sāpēt vēders, iedzēru D3 vitamīnu, viss pārgāja.
labais
Re: Nakts vēders
11.01.2017 15:39
Loģiski ka vitamīnus vajag- visus vajag, diemžēl daudzi lieto saules aizsargkrēmus.....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 7?
Ziņa: