Āda lobās no rokām ja nav sakosti zobi

Aizsāka Madness 

Čau visiem.
Pirmkārt - nais foruma un vispār mājaslapas renovācija! Man tiešām patīk, izskatās labi, kvalitatīvi.

Amm, jā, lai arī cik dīvaini tas izklausās, es esmu pamanījis ka āda uz rokām takā lobās nost, it kā būtu uzlieta skābe vaine.. pirmais ādas slānis. Nu un visdīvainākais ir tas, ka tad, kad no rīta pamostos ar sakostiem zobiem, paveru žokli un tādā veidā aizvadu savu dienu, līdz atkal aizmiegu un, ja žoklis ir pavērts, tad man sākas ādas visādas atdalīšanās tieši uz rokām. Bet ja es turu saspiestu žokli, tad mani zobi smaganās paliek valjīgi, kas drusku biedē, jo tas intuīcija saka, ka zobiem jābūt stingriem un nevar būt nekāda kustība. Vispār ar sakostiem zobiem mainās apkārtējā uztvere, elpošanas ritms un attieksme. Njā, es ceru ka uztverat mani. :D Aprakstot savu problēmu tāda sajūta ka esmu no citas planētas.:D Bet ja nopietni, vēlos noskaidrot vai kādam ir līdzīgi vai kāds var momentēt situāciju.

Pīīsssssss, Artūrs
Man 24 gadi.
Re: Āda lobās no rokām ja nav sakosti zobi
09.01.2017 09:44
Jāiet pie zobārsta un laba psihiatra.Protams ar asins analīzēm. Jo dažreiz šādas sajūtas izsauc tārpu (arī toxoplazmoze, lamblijas) invāzija smadzenēs.
Lai veiksme.
Labs vakars..
Paldies par atbildi.
Tagad gan neatkarīgi no tā vai ir vai nav sakosti zobi āda lobās tāpat. Esmu pamanījis to, ka elpojot attiecīgi (ir līdzsvara elpa - kad nemainās frekvence visu ieelpas vai izelpas laiku skanai un piedevām ieelpa un izelpa "skan"/"ir venā frekvencē un amplitūdā") var izārstēt šo ādas lobīšanos. Tautā sādu elpošanas veidu sievietes dēvē par "zvanīšanu - cik tas ir manā pieredzē, BRĪDINU!, ka neuznemos nekādu atbildību par sekām, ja lasītājs sāk eksperimentēt ar šīm šamaniskajām lietām). Man pašam ir milzums daudz jautājumu neskaidru un es vēršos pēc palīdzības vienkārši.

Tad ir tā sauktā "ārstēšanās", kad ieelpa ir ar lejupejošu frekvenci un izelpa ir ar augšupejošu (spiedošu/"blaujošu") frekvenci. Un, kad es sāku tādā veidā elpot, jo tad parādās tāda kā dzīvības energija, vairs nav garlaicīgi pat tad kad nav ko darīt un nav iespēju izklaidēties, man sākās duroša sajūta dibenā it kā kāds sveškermenis tur raktos. Plus pārkāpu savu 4 gadus ilgo vegetāro diētu ar galas ēdieniem un tagad piedevām acs rajonā ik pēc laika zem acs ābola apmēram 1cm zemāk sāka parādīties konvulsijas - pulsēt ādas rajons kaitinoši un acīmredzami. Vairāk sliecos domāt uz to ka tas ir parazīts/-i nekā vienkārši nervs.

Ir trešā veida elpošana, kas ir otrādi "ārstēšanās" metodei. Tad ir besis, apātija, bieži gribas pīpēt, strīdēšanās vēlme utt vārdsakot iznīcības tendence. Šo korelāciju starp apzinātu elpošanu un tās veidiem un uztveri esmu vairākkārt pārbaudījis un ir tā kā esmu aprakstījis.

Visticamāk dala problēmu ir dēl parazītiem. Kuri tieši ciemojās manā kermenī es nezinu, to arī vēlos noskaidrot. Tagad ir parādījušies finansiālie līdzekli kurus labprāt ieguldītu savas veselības uzlabošanai. Izlasīju rakstu internetā par parazītiem smadzenēs, kādi veidi ir un kā noskaidrot vai vini ir kermenī.

Lai noskaidrotu vai kermenī ir parazīti jāveic MRI, CT, asins analīzes (kādas tieši?) un lumbālpunkcija.

Jautājums ir - kur šīs pārbaudes var veikt lētāk nezaudējot kvalitāti?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 7?
Ziņa: