Androgēni

Aizsāka salavecis 

Androgēni
08.01.2017 12:51
Labdien! Paskaidrojiet nedaudz cilvēkam kuram nav saprašanas. Androgēni tas ir tas pats testosterons? Un kā to androgēnu līmeni var paaugstināt?
Re: Androgēni
08.01.2017 15:04
Par androgēniem parasti sauc vīrišķos hormonus un to atvasinājumus.
Drusku datus par sevi.Vecums,dzimums,svars augums. Kāpēc vajag paaugstināt, jūsuprāt? Tad labāk varēšu izskaidrot.
Kaut gan te ir gaišie prāti kuri māk izskaidrot visu, nemaz nezinot ar ko runā- bērnu, pusaudzi,sievieti vīrieti. Resnu, tievu un citādu.
Cieņā.
labais
Re: Androgēni
08.01.2017 15:32
Androgēni ir testosterons, androstendions un dehidroepiandrosterons, bet es tā tikai zinu ka paaugstināt testosteronu- tas saistīts ar cinka un D vitamīna daudzumu galvenokārt, vēl ir daži faktori bet no galvas neaceros, vrb ilggadīgie speci uzrakstīs, patiesībā es tos tik labi nemaz nezinu. Nu jā- pārāk ilga atturēšanās no seksa samazina bet vairāk nepateikšu tiešām. Pārsvarā ir pieticis ar tiem 2 faktoriem ja viss pluss/mīnuss kartībā. Laikam vajadzētu arī tad zināt cik tad zems ir tas līmenis jo ja galīgi lejā, tad arī grūti pateikt.
Re: Androgēni
09.01.2017 11:41
25,180cm,77kg. Nav liekā svara. Ar sportu nodarbojos, ēdu daudz maz pareizi, alu nedzeru.
Lieta tāda, ka laika gaitā saprotu, ka manī kavējas/neveidojās vīrišķās pazīmes. Augsts balss tembrs, rets sejas apmatojums, seja arī tāda bērnišķīga. Principā paniku neceļu, jo sadzīvoju ar to visu mūžu. Bet nedaudz palasot internetā informāciju, ka testosterons izdalās līdz 25 gadiem un pēctam samazinās, saprotu, ka laikam nekādus uzlabojumus vairs var negaidīt :)
Re: Androgēni
09.01.2017 18:21
Tur jāskatās ģenētika. Pie seksologa vai ārsta -androloga. Tas apskatīs oliņas. Testosterona līmeni.Oliņas nedrīkst nospiest un pārkarsēt. Arī sauļojoties ne nospiedošas melnas peldbikses. Nestaigāt ar slapjām peldenēm. Ja esi "vēsais" tad uzlabot neko daudz nevarēs.
Stāvokli neveicina sēdošs darbs. Jāpalasa par sievišķo hormonu (estrogēni) saturošiem produktiem.Tos nelietot. Nedaudz vairāk pipariņus, sīpolus, kafiju, ingveru,ķiplokus.Olbaltums ,kā celtniecības materiāls. B grupas vitamīnus ražo normāla zarnu flora. Ja ir iziets antibiotiku kurss, tad kefīru tūri un B grupas vitamīnus .kādu laiku. Bet neaizrauties, Jo var dabūt zarnu iekaisumu problēmas. Saulīti sub eritēmās devās.
Pārējo pateiks ārsts-andrologs. Bet pārliecināties, ka viņam ir diploms un androloga sertifikāts. To var pārbaudīt arī ārstu reģistrā.
Viskaitīgākie ir fix idejām pārņemtie .
Re: Androgēni
12.01.2017 12:39
Nē, nu it kā mēs visi ģimenē izskatamies jaunāki. Varbūt tur tā vaina.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 4?
Ziņa: