Viegli narkotiski augi

Aizsāka Agnese88 

Agnese88
Viegli narkotiski augi
29.05.2016 18:51
Sveiki! Vai jūs nezinātu, kādi Latvijā sastopami augi uzlabotu pašsajūtu nomierinošā veidā, bet viegli un būtu legāli, protams. Līdzīgi ārstnieciskajam baldriānim, bet tur, kur es esmu to veikalā nepārdod un aptiekāre saka, ka tik no 18 gadiem. Muļķīgi. Dzirdēju, ka, kaķumētru smēķējot, līdzīgs efekts.
Paldies!
Re: Viegli narkotiski augi
29.05.2016 18:59
Manuprāt, visi tie augi tējās ir labāki. Arī kaķumētra dod nomierinošu, relax sajūtu dzerot. Mazāk psihoaktīva ir melisa. Lielākā daļa cilvēku narkotisku efektu no tās nejūt. Bet nomierinošais efekts ir reālāks nekā no kumelītēm, ne tik stiprs kā baldriāņiem.
Sirds mātere satur vieglu psihoaktīvu halucinogēnu leonurīnu, ko satur arī Latvijā nelegālo narkotisko augu 1. sarakstā iekļautā savvaļas mātere (wild dagga), par kuras dzeršanu var arī cietumā tikt. Sirds mātere gan ir pagaidām pilnīgi legāla. Tikai tā jādzer lielākā daudzumā kā savvaļas mātere, lai sajustu stounīgu sajutu, tas ir vieglāks kā kaņepes, bet diezgan līdzīgs.
Tie ir galvenie ieteiktie augi... kaķumētra, melisa, mātere...
Ja godīgi, man daudz eiforiskākas sajūtas ir no parastās tējas. Tas gan nav no nomierinošajiem līdzekļiem. Patīkamākā ir zaļā tēja. Tās sastāvā ir L-teanīns, kas novērš negatīvos kofeīna blakusefektus. Kamēr melnajā tējā tāda nav. Melnā tēja daudz vairāk ceļ trauksmi un pēc tam var būt pašnāvnieciskas domas un viegla psihoze, kad efekts iet nost. Zaļā tēja ir pure euphoria... iesaku... varbūt tas ir tas, ko meklē. Daudzi jaunieši to nedzer sliktās garšas dēļ. Tik atkal nav pārāk spēcīgi un ne visi to jūt, īpaši tie, kuri jau ir atkarīgi un dzer katru dienu.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.05.2016 19:01 by Synapscape.
Re: Viegli narkotiski augi
29.05.2016 20:42
...



Edited 3 time(s). Last edit at 14.09.2017 01:23 by crucial333.
Re: Viegli narkotiski augi
30.05.2016 11:06
Hmm? Māteri būs jāpapēta rūpīgāk... Kaut kā nepievērsu pienācīgu vērību drogām. Bet uz likumiem man nospļauties...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Viegli narkotiski augi
30.05.2016 17:54
Jebkuru atkarību veidojošo vielu lietošana noved pie neizbēgami bēdīgām beigām. Neatkarīgi no likumu ievērošanas vai neievērošanas.
Cieņā.
Autors nezināms
Re: Viegli narkotiski augi
31.05.2016 01:18
Tikai tadi mikstie ka Mazdakteris nelieto narkotikas!!!
Re: Viegli narkotiski augi
31.05.2016 11:38
Par ko ir runa?
Visus tos augus var nopirkt Maximā. :D Vienīgi sirds mātere ir nedaudz jūtamāka nekā baldriānis, pārējie tādi nekādi. Mazdakteris iedzertu, pat nesaprastu, ka tā ir narkotika. :D
Tā strīpiņa, kad kas paliek nelegāls un legāls ir ļoti niecīga. Bet juridiski tur izrok veselu grāvi. Viena (savvaļas mātere, Leonotis leonurus) ir narkotika, kas sabojā dzīves un kuras pārdošanu traktē kā sevišķi smagu noziegumu (par slepkavības izdarīšanu mazāks sods). Otra (sirds mātere, Leonurus cardiaca) ir ārstniecības līdzeklis, panaceja, ko tējiņās bez receptes pārdod aptiekās un iesaka visiem pie atsevišķiem stāvokļiem. Ķīmiskais sastāvs tāds pats.
Viena cita savvaļas māterei līdzīga suga - klip dagga (Leonotis nepetifolia) - Latvijā ir legāla un tā saturot it kā vēl lielāku psihoaktīvo vielu daudzumu nekā savvaļas mātere. Nezinu, vai Latvijas veikalos kaut kur var nopirkt, bet ebay un citur var.
Sibīrijas māteri (Leonurus sibiricus) savukārt es Rīgā tējnīcās esmu redzējis, tur arī leonurīna ir tikpat daudz.



Edited 3 time(s). Last edit at 31.05.2016 11:41 by Synapscape.
begGo12
Re: Viegli narkotiski augi
31.05.2016 12:20
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Hmm? Māteri būs jāpapēta rūpīgāk... Kaut
> kā nepievērsu pienācīgu vērību drogām. Bet
> uz likumiem man nospļauties...


Nemēģini. Māteres nav drogas, bet gan narkotikas! Jālieto tikai, ja ārsts tā nozīmējis. Domāju, ka legālas tāpēc, ka aug pļavās un puķu dobēs. Nav iespējams aizliegt. Bet dzīvi var sabojāt tāpat kā marihuāna.
Melisas un kaķumētras ieteiktu dzert arī tikai ar ārsta atļauju! Tas nav tas, ko varētu katru dienu dzert kā ūdeni. Nav jājokojas ar visiem šiem augiem! Labāk iedzert kādu Lipton tēju vai Valmiermuižas aliņu, lai uzlabotu garastāvokli, kas pārbaudīta vērtība.
july12
Re: Viegli narkotiski augi
31.05.2016 12:51
Pag, pag. Pirmoreiz dzirdu, ka melisa ir narkotika. Tā tā pati citronmētra vien ir. Mēs viņu liekam pie ēdieniem un bērniem kokteiļus vasarā taisam. Mazdakteri- vai gribat teikt esam narkomāni?
Re: Viegli narkotiski augi
31.05.2016 12:57
Nezinu, ko viņš gribēja teikt, bet melisai ir sen pierādītas vājas nomierinošas īpašības. Protams, nevar salīdzināt kvasu ar šņabi...



Edited 1 time(s). Last edit at 31.05.2016 12:57 by Synapscape.
Re: Viegli narkotiski augi
31.05.2016 18:15
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Jebkuru atkarību veidojošo vielu lietošana
> noved pie neizbēgami bēdīgām beigām.
> Neatkarīgi no likumu ievērošanas vai
> neievērošanas.
> Cieņā.

Mazdakteri, dzīve mūs jebkurā gadijumā novedīs pie bēdīgām beigām. Ļoti bēdīgām... Tāpēc tādi draudi pie vieglajam narkotikām ir kā kaķa lāsti, kas debesīs nekāpj...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Viegli narkotiski augi
31.05.2016 18:22
begGo12 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nemēģini. Māteres nav drogas, bet gan
> narkotikas! Jālieto tikai, ja ārsts tā
> nozīmējis.

Jau nozīmēju. Atbilstoši veselības likumam...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Viegli narkotiski augi
31.05.2016 23:43
KU! Ko tu tik ļauns? Katrs savas laimes kalējs. Bija kreņķi un padzēru aptiekā nopērkamu tabletēs nakts maisījumu. Tur bija Baldrians,Apīnis,Pasifloras extr.. Pat melatonīns. Pēdējais ir tas kas rada atkarību,manuprāt. Izdzēru paciņu un miegs pazuda. Sapratu,ka joki mazi un lietoju ilgāku laiku ko citu,kas nesatur to. Par laimi miegs atgriezās. Organisms neražo to, ko saņem no malas.
Tāpēc es saku,ka jābūt uzmanīgiem. Ne visi kļūst atkarīgie. Neliels procents ir ārkārtīgi jūtīgi un atkarība veidojas zibenīgi.
Tas ir bēdīgi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 13?
Ziņa: