Ragi aug griezdamies

Aizsāka Vodila iz nizhnivo tagila 

Vodila iz nizhnivo tagila
Ragi aug griezdamies
02.09.2015 19:13
Sveicināti visi, man ir tāda diezgan dīvaina problēma, esmu pēc profesijas tālbraucējs, esmu pa vairākiem mēnešiem prom no mājām, ir tāda sajūta ka sieva liek ragus virsū, katru reizi es reisā bezmazvai jūku prātā no tā, bet kad mājās esmu nekā tāda nav neko nenovēroju tādu kas man liktu domāt, kā atkal reisā, tā atkal mācās virsū tās domas, kā tāda paranoja, kā var ar to sadzīvot? mainīt darbu, bet darbs ir labi apmaksāts, 2 000 eur mēnesī nemaksā latvijā cik zinu nekur, dažkārt pa telefonu ar sievu strīdos tikai dēļ manas stulbās paranojas, kā to izbeigt? ir kādas zāles varbūt? Es arī nekrāpju sievu ar citām un tām kas uz ielas stāv arī ne reizi nēesmu ņēmis, diezgan tizla tēma.
Re: Ragi aug griezdamies
02.09.2015 22:06
Hmm? Grūti ko ieteikt. Zāles te nepalīdzēs. Vajag mainīt dzīves filosofiju. Tā lai Tevi neuztrauktu tas ko dara Tava sieva kad neesi mājās. Viņa arī ir cilvēks un viņai ir tiesības uz savu dzīvi tādu kā viņai patīk. Un viņai nevajadzētu ciest no tā, ka Tu mēnešiem esi prom no mājas. Kas Jums tur? Kaut kāds mazohistu klubiņš?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ragi aug griezdamies
03.09.2015 15:41
Pievienojos Ku.
Smalkāk varētu runāt ja es zinātu apmēram vecumu,augumu/svaru. Apmatojumu uz krūtīm? Matu krāsu. Jārunā ar sievu par drošu seksu. Bieži. Lai viņai sākas paranoja no C un B hepatīta. NO AIDS. No Sifilisa. Jānopērk sieviņai vibrātors, citas seks rotaļlietas. Pa telefonu seks sarunas līdz orgasmam.
Diemžēl, ja tu esi tīrais alfa tēviņš, tad jautājums ir jārisina ar endokrinologa palīdzību.Brauciena laikā jāsamazina testosterona līmenis. Te tā tēma ir aprunāta. Gan ar siltiem pamperiem. Gan izslēdzot kofeīnus un asas vielas.:)))))).
Lai veicas.
Vodila iz nizhnivo tagila
Re: Ragi aug griezdamies
03.09.2015 15:54
28 gadi ,190cm/120kg uz krūtīm nekā diži nav, uz galvas tumši brūni mati, apmatojuma krāsa, pelēka, melna, cieti mati. Mantiņas sievai ir, pat vairākas, par drošu seksu zin sieva labāk par mani reizes 10 ja ne vairaak :) jādomā laikam aiziet pie psihoterapeta vai kā tos filosofus sauc, iedošu ķepā dažus simtus eur un tad jau dzīve būs kā rožu dārzs ;)
Re: Ragi aug griezdamies
03.09.2015 17:41
Vairākas pazīmes liecina,ka jūs pats saprotiet savu greizsisrdības iemeslu. Jā, svars, kas nevar neizsaukt šaubas. Tas nav mīlnieka un sapņu priņča standarts.
Tiko būs nomests liekais svars,tā pašapziņa un sirds miers atgriezīsies.Pārējais ir pateikts iepriekš.
Lai miers un degsme.
Vodila iz nizhnivo tagila
Re: Ragi aug griezdamies
03.09.2015 19:01
Tad jau laikam man taisnība ka krāpj mani, paldies, es no malas nebīju paskatījies, bet zinu kad būs svars nomests es uz viņu virsū nespēšu skatīties, jo uz pasaules tak ir tik daudz brīvu un burvīgu sieviešu, tik dzīve ir īsa :D
Re: Ragi aug griezdamies
03.09.2015 22:33
Paranojas ir arī cilvēkiem, kam divreiz jāienāk pa durvīm, lai viņus ieraudzitu, bet svars ir zināmas emocionālas "bruņas". Nez pret ko Tev tas? :)

Noej vien pie kāda psihoterapeita.
Vodila iz nizhnivo tagila
Re: Ragi aug griezdamies
03.09.2015 22:39
Bet cik zinu no savas pieredzes tukli un aptaukojušies cilvēki mūsdienās ir neīpaši labs zīmols, un vispār es domāju ka sievietēm ja pretējais dzimums ir resns un tukls, vispār izraisa riebumu un pretīgumu, es nerunāju no tā viedokļa ka kāds izmanto savu resno draugu vai draudzeni lai paspīdētu, lai cilvēki redzētu atšķirību, vot kāds viens smuks a otrs speķa gabals staigājošs....
Re: Ragi aug griezdamies
03.09.2015 22:43
Nesaki vis, zinu vienu pāri, kur vīrs nu tāāāds tusnis, bet abi kā cukurdūkulīši jau 20 un ciktur gadus.
moljers
Re: Ragi aug griezdamies
04.09.2015 17:38
nekad neesmu varējis saprast tādas emocijas kā greizsirgība
nemaz

un kas tur slikts, ja mana sieva ar kādu citu guļ ?
ja viņai to vajag, lai taču dara

Ja man viņa patīk, es taču viņai izdabāju
Personīgi es domāju, ka ragi attiecībās piedod tādu kā asumiņu. Nu nevajag jukt prātā, ka sieva guļ ar kādu citu, tas taču reizēm ir tik uzbudinoši. Galvenais, lai viņas dzīvē nav neviena cita vīrieša, viņas sirdī un viņas prāta. Bet apmierināt savas fiziskās vajadzības - bet lūdzu!
Re: Ragi aug griezdamies
29.03.2018 13:34
Izdali savu algu ar stundu skaitu ko tu pavadi ārpus mājas un tava alga vairs neliksies tik konkurētspējīga.
Montekora
Re: Ragi aug griezdamies
30.03.2018 17:54
Nesen pieķēru sevi pie domas ka paziņu tālbraucēju krāpj sieva.Nesaprotu no kurienes šādas domas.
Mīlestību nevar izdzēst ar dzēšamo gumiju .Pirmajā riska grupā ir pāri kuriem darbs ir ilga prombūtne vienam
no otra. Un ne jau tamdēl ka krāpj , bet tamdēļ ka mūsu fantāzija liek sev vaļu brīdī kad esam viens no otra tālu.
Neko neiesaku, bet viens no veidiem kā nebūt greizsirdīgiem ir baznīcas apmeklējums un psihoterapija.
Tikai nesitiet mani,izteicu savu viedokli:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 18?
Ziņa: