Lūdzu padomu

Aizsāka 123456789 

Lūdzu padomu
28.08.2015 09:55
Sveiki! esmu izmisumā.Manam bērnam-1g.1mēn kādu laiku atpakaļ(gandrīz mēnesi) uz dibena,cirkšņu rajonā uzmetās sarkans,niezošs plankums,kas ar katru dienu palika lielāks.Bēŗns viņu kasīja,pilnīgi līdz asinīm,Aizvedu pie ģimenes āŗsta,teica,lai uzsmērēju bepanthen ziedi un papildus vienu reizi dienā fucidin h smērīti.Es izdarīju visu kā ārsts lika,bet bez rezultātiem.Aizgāju uz aptieku,ieteica pamēģināt bepanthen anti-exem,arī tā nedeva rezultātus,bēŗns joprojām kasīja to sarkanumu,kas nu jau ieguva spilgti spilgti sarkanu krāsu.Pa mājām staigāja tikai pliku dupsi,skalojām ar kumelītēm,skatījos ko dot ēst,ko nedot,jo domāju varbūt,tā ir alerģija.Kad pēc 2 nedēļām rezultāti nebija,devos vēlreiz pie ārsta,ar lūgumu lai kaut ko dara lietas labā,jo redzēju ka bēŗnam tas sarkanums tiešām rada diskomfortu.Nosūtīja beidzot pie dermatologa,kas noņēma uzsējumu no tā sarkanā pleķa un atklājās,ka bēŗnam ir rauga sēnīte uz dupša. Izrakstīja pioktanīna pilienus un klotrimazola smēri,kol ietot arī uz sejas,jo bija uzmetušās mazas pumpiņas.Liels ir atkal mans izmisums,jo nākamajā dienā dibena izsitumiem pievienojās ļoti ļoti daudz sīkas sarkanas pumpiņas uz sejas un acu plakstiņi apakšā sapampa,āda ir tādos sarkanos sausos pleķos,asaro acis.Zvanīju dermatologam,viņa teica,lai nelietoju klotrimazolu uz sejas,bet lietoju tikai dibenam un sejai pamēģinu hidrokortizona smēri.To es vēl neesmu mēģinājusi.Es nevaru,man jau tas sāk biedēt,jo bērns izskatās tiešām traki! es cenšos palīdzēt,bet paliek tikai trakāk.Ko vēl varētu darīt lietas labā? varbūt vajag alergologu? ceru uz kādu padomu vismaz šeit.jāpiebilst,ka piebaroju no 5 mēnešu vecuma un ar nekādi izsitumi nekad nav bijuši.kā palika gadiņš,tad sākās.
Re: Lūdzu padomu
28.08.2015 10:36
Baidos, ka šeit tik šauri speciālisti nav.
Jāiet uz bērnu klīniku pie pieredzējuša dermatologa. Kumelītes tas ir labi.Izskatīt veļas pulverus ar ko mazgājam bērna veļu.Jāizslēdz psoriāzi vai citu sistēmas slimību. Arī STS .
Lai veiksme un cerība.
Re: Lūdzu padomu
28.08.2015 10:57
bet es jau biju pie dermatologa,neteiktu,ka viņa būtu no tām sliktākām.veļas pulveris nav mainīts kopš dzimšanas.psoriāzei taču jābūt ar baltām zvīņām,vai ne tā? mazajam ir tikai daudz sīkas sarkanas pumpas un izsitumi,apakšējo acs plakstiņu tūska,sarkanums.Esmu izmisumā.mēģināšu vēl to hidrokortizonu un ja nepalīdzēs,tad jāsazinās ar citiem speciālistiem.Neesmu no Rīgas gan un mūsu ģimenes ārsts nosūtījumus pa labi un kreisi nedāvā.Domāju,ka varbūt šeit kās ieteiks kādu labu smēri līdzīgām problēmām.Bet no otras puses,vajadzētu jau zināt cēloni tam visam.FUCIDIN H smēri drīkstētu kombinē ar hidrokortizona smēri?



Edited 1 time(s). Last edit at 28.08.2015 10:57 by 123456789.
Re: Lūdzu padomu
28.08.2015 11:21
Jā, alegrologs par skādi nebūtu. Kaut gan godīgi jāatzīst, ka dermatoloģija kā medicīnas nozare ir ļoti vāja un alergoloģija ir vēl vājāka. Taču mēģināt var.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Lūdzu padomu
28.08.2015 16:28
skaidrs,jāmeklē vien būs alergologs.
Re: Lūdzu padomu
28.08.2015 18:09
Fucidīnu H nav jēgas kombinēt ar hidrokortizonu, jo tā sastāvā jau ir fuzidīnskābe ( antibakteriāla iedarbība ) un hidrokortizons ( pretiekaisuma iedarbība). Var kombinēt ar klotrimazolu. Vislabāk ejiet atkārtoti pie tā paša dermatologa.
Re: Lūdzu padomu
03.09.2015 12:44
MAZDAKTERI! KĀDS VĒL STS BĒRNAM?
Re: Lūdzu padomu
03.09.2015 13:13
ka tas ir kāds...
piem gonoreja - pateicotie nu tur kopīgam dvielim... īzī

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Lūdzu padomu
03.09.2015 15:27
Reti bet gadās iedzimts sifilis ,AIDS . Arī raksturīgs ar pāpulām Cerēsim, ka tā nav.Ptu,ptu...
Re: Lūdzu padomu
03.09.2015 22:45
Es ieteiktu homeopātu. Dr. Edgars Mednis, par provi, jo ir ari pediatrs. Nosūtījums gan tur neder, un cena arī ir glīta, bet homeopāti parasti skatās cilvēku kopumā un it labi prot izlobīt cēloni.
Re: Lūdzu padomu
04.09.2015 11:10
Manā pieredzē - homeopāti, osteopāti, imunologi utt utjp.. tikai naudu kāš... to pašu apgalvo arī mana sievasmāte, kura vēzi pieveica. Varbūt mums tikai pieredze slikta?

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Lūdzu padomu
04.09.2015 11:16
Nē, Mateus. Es vēl pie homeopātiem, osteopātiem un imunologiem varu pievienot alergologus, dermatologus un psihoterapeitus. Tie visi ir ar ļoti mazu efektivitāti.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Lūdzu padomu
04.09.2015 11:25
Homeopāts ir lielā līmenī psihologs. Maziem bērniem palīdz diezgan labi, ja vien mammas nav šausmīgi noskaņotas pret šo metodi.

Nezinu, Mateus, par Tavu sievasmāti, bet Tu esi ļoti racionāls cilvēks, kas pārsvarā strādā ar prātu, kā tipisks vīrišķīgs vīrietis. Pēc parastas loģikas pieņemu, ka Tev tiešām homeopāts var vienkārši nederēt, jo viņu filosofija ir mazliet, ja tā var teikt, saistīta ar ticību, uzticēšanos, viņi sniedz arī emocionālu atbalstu, mazu bērnu mammas ir nogurušas, iztukšotas, un bērni vnk atspoguļo viņu stresu. Un tad ar homeopātiju var sasniegt labus rezultātus. Kad sieviete vairs nav maza bērna mamma, viņa arī kļūst racionālāka, lai gan ir pieauguši cilvēki, kas teju visu risina pie homeopāta.

Es pilnībā neņemos definēt to, kā homeopātija strādā, bet tas arī nav vajadzīgs. Tur ir kaut kas no babenes un placebo, bet reāli zinu, cik sīkajiem tas labi strādā. Un, kā mēs zinām, arī babenēm ir rezultāti, ja vien izveidojas pareizā ķīmija.

Turklāt dr. Mednis pieņem arī "savu" mammu zvanus ārpus darba laika. Un tas ir īpašs bonus tieši visu minēto iemeslu dēļ, un bērni nav jāzāļo ar ķīmiju, kas mazam rumpim ir svarīgi.

Tāpat esmu diezgan skeptiska par medicīnisko jēgu "ārstēt" mazuļu alerģijas. Tās bieži pāriet pašas no sevis, tikai vajag kādu nomierinošu pieeju. Ķermanis visticamāk ir sastapis kaut ko jaunu un vnk ceļ dumpi uz kuģa.

Visas psiholoģiskās pieejas ir atkarības no sazobes, arī psihologi, osteopāti utt. Dermatoloģija ir mazliet kas cits, jo tikai atspoguļo ķermenī notiekošos procesus, un tur tikai pa ārpusi ņemties ir bezsaturs.

Freidam tur ir citi skaidrojumi, bet racionalizēšanai te nav jēgas. Pietiek ar patīk-nepatīk, strādā-nestrādā principu.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.09.2015 11:29 by Runcene.
Re: Lūdzu padomu
10.09.2015 13:42
Labs homeopāts nav nekāds psihologs. Labs homeopāts cītīgas izmeklēšanas rezultātā atradīs precīzu vainu un atbilstošu preparātu. Ādas izsitumi ir ļoti zīmīga liecība, kas ir nevis jāapspiež ar brutālām smērēm, bet jāsaprot, ko viņi liecina un tad attiecīgi jāārstē pamatslimība. Aizejiet pie Dr.Pokatovas - viņai bija lielisks seminārs par bērnu veselību - seminārs neprofesionāļiem-pacientiem, kur skaidro šīs lietas. Tagad zinu,ka iet par imunitāti....
Re: Lūdzu padomu
10.09.2015 14:23
Neviens homeopāts, nekad neko reāli nav izārstējis.
Regulāri, lielās homeopātijas kompānijas tiek ņemtas priekšā, jo atklājas, ka viņu homeopātijā atrod pretiekaisuma līdzekļus un antibiotikas...
Homeopātija ir sava veida reliģija.
Lūdzu nejaukt ar dabas preparātiem.

Homeopātija balstās uz molekulārās atmiņas teoriju... lai gan atsevišķos gadījumos, pudelītē nomierinošo "zāļu" vai ir tikai 1 (!!!) aktīvās vielas molekula :)
Re: Lūdzu padomu
10.09.2015 22:20
Stāstīt jau viņi nez ko stāsta... :)

Var saukt arī par reliģiju, jo pamatslimība, grozies kā gribi, ir galvā.

Un ir viņi riktīgi psihologi, gan pati esmu bijusi, gan mana ome savulaik tur čakli gāja ārstēt savu VD :) Padomju laikā ļoti saprātīgs ceļš.
Nedēļu atpakaļ uzmetās viena pumpa uz dibena netālu no cirkšņa.tagad to jau ir vsm 10.visas vienā bariņā.tumši sarkanas,gandrīz violetas.neniez,baigi sūrst gandrīz vai sāp.sēdēt ir sāpīgi.help!
Re: Lūdzu padomu
20.04.2017 08:48
Dzimums,augums,svars,gadi? Vai ir veiktas kādas manipulācijas( skūšana...)? Kāpēc neejam pie dermatologa?
Lai saprāts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 20?
Ziņa: