Magnētiskā rezonanse pirms un tagad

Aizsāka Juvenils 

Juvenils
Magnētiskā rezonanse pirms un tagad
02.08.2015 02:41
Vēlējos pajautāt vai ja ir veikta magnētiskā rezonanse pirms aptuveni 5 gadiem un nebija nekādu problēmu ar rezultātiem, vai veicot to tagad var būt būtiskas izmaiņas galvas smadzenēs, kā piemēram multiplā skleroze kas nebija redzama pirms 5 gadu pārbaudes un ar tamlīdzīgām saslimšanām? Paldies
Re: Magnētiskā rezonanse pirms un tagad
02.08.2015 11:28
Tev ir tikai uzmācīgas domas par multiplo sklerozi vai arī kāda ārsta viedoklis?
Re: Magnētiskā rezonanse pirms un tagad
02.08.2015 14:07
Viss tek un mainās.Ārsts vadīsies arī no citiem simptomiem un analīzēm. . Jautājums ir nekorekts un atbilde arī var būt tikai nekorekta.
Ārstējošais ārsts zina jūsu diagnozi, vecumu, augumu un svaru. Viņam pastāstīsiet par pašreizējām sūdzībām. Tad arī atbilde būs tuvāk patiesibai.
Lai veselība un veselais saprāts.
Nē tās nav uzmācīgas domas, bet gan patiesas izjūtas un dažādu simptomu kopums gan garīgi, fiziski, psihiski, tomēr līdz šim veicot visas citas nepieciešamās pārbaudes un veicot visas analīzes viss ir normas robežās un nav kādu pataloģiju, taču simptomi progresē. Ir pārbaudīts gandrīz viss nepieciešamais manā gadījumā, tikai palika magnētiskā rezonanse kuru jau pirms aptuveni 5 gadiem veicu tādēļ arī jautāju par to vai šoreiz var ko uzrādīt, jo ārstam ir aizdomas par kaut ko, taču multiplo sklerozi es minēju kā piemēru vai vispār tā mēdz notikt ka pirms 5 gadiem nekā, bet tagad jau šādas izmaiņas? Paldies
Re: Magnētiskā rezonanse pirms un tagad
02.08.2015 17:57
Aiziet sieviete pie ārsta, tas viņu izmeklē, viss ok, bet pēc 2 mēn. viņa satausta sev bumbuli krūtī, kas izrādās palielas stadijas vēzis pat ar metastāzēm.

Tātad teorētiski var būt viss, bet kāda jēga taujāt forumā, ja mēs Tevi nedz zinām, nedz izmeklējam. Ārsts, kas Tevi redz, var atbildēt arī uz šo jautājumu.

Vispirms veic to rezonansi, kāda jēga štukot, kas būs vai nebūs.

Un multiplo sklerozi jau nu redz gan tai rezonansē, tāpat arī daudzko citu.

Bet viss stāsts tik un tā izklausās pēc uzmācīgām domām, turklāt pēc ļoti hrestomātiskām un klasiskām. Nopietna fiziska slimība 5 gadu laikā jau būtu manifestējusies.
Nē tās nav iedomas ne paranoja, jo tas tiešām ir un notiek, ir dažādi simptomi kurus uz doto brīdi neviens ārsts nespēj pamatot, katram ir sava versija un es biju pie daudz ārstiem un izmeklējumiem, simptomi progresē taču kas par problēmu nav skaidrs, es tikai pajautāju par magnētisko rezonansi par to vai 5 gadu laikā var būt būtiskas izmaiņas galvas smadzenēs vai tas prasa gadu desmitus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 25?
Ziņa: