Smaka no peņa pēc seks

Aizsāka neerti 

Jau no pusaudžu vecuma pēc masturbācijas ja uzreiz neiet nomazgāties no peņa izdalās tāds kā aromāts - smaka, kas atgādina kaut kur zivis, varbūt pat šprotes. Venēriskā tā nav jo ir gan pārbaudīts, gan arī laikā, kad notika vē tikai masturbācija.
Sanāk pēc masturbācijas uzreiz jāmazgā loceklis, citādi neērti iet uz darbu, vai vispār cilvēkos, jo pats "savu" samaku jūtu.
Bet vai tiešām tas ir normāli?
vecums 30
Re: Smaka no peņa pēc seks
20.11.2014 11:33
Jā,jāapmazgājas pēc katras masturbācijas un pat urinēšanas. Parasta lieta. Nekas nesaprotams.
Pat pēc urinācijas?
Re: Smaka no peņa pēc seks
20.11.2014 12:44
Nu, nav tik traki kā Mazdakteris stāsta. Bet apmazgāties šad tad vajag :) Kas attiecas uz smaku, tad tomēr nevar izslēgt, ka pie vainas ir Gardnerellas. Taču tās ir grūti diagnosticēt un vēl grūtāk izārstēt. Var teikt, ka praktiski neārstējamas.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Smaka no peņa pēc seks
20.11.2014 13:13
Jāmazgā, jāmazgā...

Nezinu gan, vai pēc katras urinācijas (kā to realizēt?), bet pēc katra seksa gan. Vasarā ir traki būt sabtransportā. Jebkura sieviete, kurai ir seksuālā dzīve, tak to aromātu atpazīst, tāpat vīrieši. Viens otrs jauns puisis iekabina bomžiem.

Vienkārši čakli jāmazgājas, un tur viss būs ok.

Tēvi nav iemācījuši. Nepārmetu, bet vienkārši iesaku :)
Re: Smaka no peņa pēc seks
21.11.2014 17:42
Pēc katras urinācijas ir vismaz jānoskalojas.Tāpēc katrā mājā jābūt bidē. Tas ir, dušiņa pie poda lai varētu apmazgāt visu starpeni.
Biju ārzemēs. Tur pat kazarmās pie katra poda ir bide. Arī muzejos un kafejnīcās.
Mēs vēl dzīvojam gaišajā sociālismā. Cik nepatikšanas nebūtu,ja no bērnības bērns( puisis) saprastu,ka ir jāapmazgājas pēc katras urinācijas un defekācijas. Te neiet runa par ziepēm. Ar tām apmazgājas kad iet dušā.
Dažreiz kinoteātrī no jauniem puišiem smird. Ne jau kājas vai urīns. Drīzāk pēc fekālijām.Tā sakot no vienas puses sasvīdušas zeķes.No otras puses apmīzies puisis apenēs. Bet ārēji uzfrisējušies ar caurumiem ausīs un visādām saitītēm ap rokām. Bet smird naturāli.



Edited 1 time(s). Last edit at 22.11.2014 18:44 by Mazdakteris1.
Re: Smaka no peņa pēc seks
21.11.2014 18:55
Mazdakteri, mēs laikam esam bijuši dažādās ārzemēs :D Bet ne par to runa. Cilvēki smirdīgi ir ne jau no bidē trūkuma. Un ja to krāna galu neizdodas 2...3 dienas nomazgāt, kas dzīvē gadās, no tā arī vēl nekāda baisā smirdoņa neceļas. Tas viss ir katra konkrētā cilvēka izpratne par tīrību. Un bidē neko daudz tur nemainīs.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Runājot par urināciju, tā arī ir problēma. Pēc urinācijas nedaudz nopil. īpaši jaa daudz dzerts šķidrums un bieža skraidīšana.
Re: Smaka no peņa pēc seks
22.11.2014 18:48
Vajag pakonsultēties ar urologu. Tur ir divi sfinkteri. Varbūt kāds neslēdzas? Ir jau iespēja nosusināt ar tualetes papīru. Kādu laiku panēsāt sieviešu klipsīšus:). Ja glaunā apģērbā, glaunā sabiedrībā:). Cerēsim,ka labs urologs vai neirologs šo problēmu varētu atrisināt.
Ar urlogu negribu par to runāt, jo neerti + to atrisināt noteikti gan jau varēs tikai operācijas ceļā. Bet operācijas ir kas tāds no kā es paniski baidos. Un tajā vēl vietā piedevām.... Nav mirstamā kaite un tāpat dzīvoju viens.
Re: Smaka no peņa pēc seks
22.11.2014 19:20
Tu esi unikāls.

Operē jau arī tikai urologs, tāpat būs jārāda.

Griezt esi gatavs (kaut paniski baidies), bet tāpat parunāt nē; hei, būtu jau tā kā laiks izaugt!
Nē, Runcene, neesmu gatavs griezt.
Par izaugšanu, jā piekrītu.

Bet tā ir psiholoģiska problēma - man tik ļoti nebiedē sāpes varbūt, kā vispār viss tas pasākums, kad tevi ved uz operācijas zāli.
MAn ir bijušas 2 operācijas, abas ar komplikācijām, 1 vietājā narkozē - kur tika justas sāpes un vienaldzīga un izsmejoša attieksme pret manu sāoju slieksni, 2 vispārīgajā, bet nedzija rēta, vēra vaļā vēdera ādu, lai tiktu pie vēderplēves un izņemtu diegu, kas neizsķīda.(bez atsāpināšanas).
Re: Smaka no peņa pēc seks
22.11.2014 19:49
Nē nu es jau saprotu, neviens taču baigi nealkst citiem rādīt savas privātās vietas, kaut vai tas būtu ārsts, tas tak saprotams.

Bet kas ir sliktāk: mocīties kā tagad vai vienreiz saņemties un kauču parādīt? Būs vismaz kāds jēdzīgs viedoklis.

Neviens jau ar varu neliks griezt, turklāt ārsti ir dažādi.

Bet varbūt Tu krietni pārspīlē, un pietiks ar rūpīgāku mazgāšanos un papīra lietošanu. Katram jau āda arī citāda. Es gan neesmu kompetenta :), bet vīriešiem tak arī vajadzētu būt visādiem intīmās higiēnas līdzekļiem. Aizej uz kādu pašapkalpošanās aptieku un izpēti. Domāju kaut ko ziepjveidīgu utt.
Re: Smaka no peņa pēc seks
22.11.2014 20:21
neerti

Varbūt problēma ir tur, ka Tu pārāk bieži masturbē vai izmanto kadus kairinošus papildus līdzekļus lai pastiprinātu sajūtas. Un vēl, ja moka neērtības sajūta, vari rakstīt privāti.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Smaka no peņa pēc seks
23.11.2014 11:43
Man bija saskarsme ar zobrstu-sadisti. Es vienkārši pie vņas vairs neeju.Nožēloju, ka nebija laiks uzrakstīt iesniegumu veselības inspekcijai vai prokuratūrai.Tagad jau par vēlu.
Esmu operēts daudzas reizes.Gan lielā operācijas, gam mazās.Kādas 6-8 reizes.Divas no tām zem vispārējās narkozes.Zobārstus neskaitot.
Nav nekādas sūdzības.Tikai pateicības vārdi.Liekas ka pēc rakstura esmu mazohists.Varbūt tāpēc pie tās zobārstes nedabūju infarktu.
Re: Smaka no peņa pēc seks
23.11.2014 13:32
Hmm? Es laikam esmu sadists. Ļoti labi protu pateikt citiem, ka vajag paciesties. Bet pašam ne visai sanāk... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Jola
Re: Smaka no peņa pēc seks
25.11.2014 10:46
Domāju tās ir garnirellas jāarstē ar Metranidazolu. Partnerei arī jārstējas.
Re: Smaka no peņa pēc seks
25.11.2014 12:04
Jā, tikai viena maza problēma ir tur, ka Gardnerellas ir sastopamas brīvā dabā un drīz vien būs atpakaļ. Problēma ir imunitātē bet to tik vienkārši nevar ietekmēt :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Meklējot līdzīgas problēmas tēmu atradu savējo pirms 3 gadiem, kad tā pilēšana pēc mikcijas vēl nebija tik liela.
Un kas man jāsecina, ka LV ir problēma ar urologiem.
Būtībā neesmu radis nekādu risinājumu savai problēmai, kaut darbā šķiet jau sēžu uz nočurāta krēsla.
Tikai otrā uroloģe kaut ko sāka darīt ar mani. Tika noņemtas urīna analīžes, ultrasonogrāfija urīnpūslim, nierēm, prostai, urodinamika. Bet nekur neko neatrod. Kegela vingrinājumi, kas neko nedod.
Ieliktņi nepalīdz, jo nenovērš smaku, bet podā nolaist nav iespējams - var aizdambēties.

Tad nu es pats rokos pa netu ārzemju lapās meklēju informāciju un uzdūros uz šo, ka svarīgi ir arī ko ēd. Nezināju, ka citrusi negatīvi ietekmē visu šo lietu un kafija!!!! Izrādās netikai urīndzenoša(kas nav labi), bet atslābinot visus sfinkterus, īpaši apakšējos.
Nu es agrāk dzēru pa 5 krūzēm dienā lielos daudzumos. Tagad ceru kas uzlabosies, kad esmu atmetis pavisam.
Fizioterapeite teica, ka jāskatās vai velosipēds neesot pie vainas, bet man kauns braukt sabiedriskajā dēļ savas smakas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 6?
Ziņa: