pumpa uz locekļa un sekliniekiem

Aizsāka Es un Es 

Sveiki!
Pirms kada laika uz sekliniekiem paradijas 2 baltas , cietas pumpas. un tagad arī kautkas līdzīgs uz locekļa stumbra? Kas tas varetu būt?
Re: pumpa uz locekļa un sekliniekiem
19.11.2014 09:52
Ja nav vecums,augums/svars,tad maz ko varu minēt. Vai nav nieze? Vai nav jūtīgi limfmezgli? Vai citur izsitumi nav?
Lai saprāts.
nav niezes, un arī citur to pumpu nav! Vecums 30 , augums 181cm un svars 77kg! Kur tie limfmezgli jāmeklē uz ķermeņa?
Re: pumpa uz locekļa un sekliniekiem
19.11.2014 16:54
Limfmezgli? Nu protams, ieinteresētajās zonās-cirkšņos.Tie būs palielināti ja ir infekcija.
Parasti šādi veidojumi veidojas pie hiper seksualitātes. Uz ko norāda arī svara un auguma attiecības. Pie liela daudzuma testosterona pastiprināti darbojas visi dziedzeri. Tauku,sviedru. Pastiprinās arī hiperkeratoze- sausais ādas slānis.
Ja dikti traucē vajag iet pie dermatologa. Labi ir Stradiņa poliklīnikā.
Jāizvēlas ko gribam silti apklājot oliņas (ciešākas peldbikses un siltāka apakšveļa) var pazemināt testosterona ražošanu. Turot vēsumā pastiprināt. Ādu un gļotādu remontē zivju eļļa un burkāni, termiski apstrādāti. Pirts un bērzu slota atver un "iztīra" ādas dziedzerus.
drumrum
Re: pumpa uz locekļa un sekliniekiem
29.11.2014 15:50
šitādas pumpas?
http://www.channel4embarrassingillnesses.com/episodes/episode-guides/embarrassing-bodies-series-4/episode-3--bristol/sebaceous-cyst/
pumpa pie locekļa
30.01.2017 17:52
Labdien! Man pirms 3 dienām pie kūša matiņiem (ja pastiepj locekli, tad uz locekļa) parādijās neliela pumpa. Tā nesāp, bet kad uzspiež tad nedaudz iesāpas. Kas tas varētu būt? Man ir 17 gadi. Kā es varētu tikt galā ar šo lietu? Pie ārsta it kā negribās braukt, jo ļoti tāls ceļš. Varbūt pumpa pati pazudīs?
Re: pumpa uz locekļa un sekliniekiem
30.01.2017 23:23
Nomazgājies.Noskuj to apvidu . Apstrādā to vietu ar briljantzaļo un uzliec plāksteri ar Wišņevska ziedi. Var turēt pat 2vas dienas. Tad noņem,notīri ar 3kārtīgo odekolonu. Ja nav uzsūkusies,tad vēlreiz ar Višņevska ziedi. Ja vaļā, tad ziedi nelikt. Marles 3 k-4 kārtīgi salvetīti ar furasol (furadon) ūdens šķīdumu. Pārdod tādus pulverīšus ,dzeltenus. Vai pat sausu marlīti ar briljantzaļo. Nespaidīt.
Ja zemādas bumbulīši cirkšņos (limfmezgli), tad skriešus pie ādas ārsta vai ķirurga.
Lai veselība un saprāts.
Sveiki, vai kadam ir pieredze ar tam sauktajam angikeratomam,paradijusas uz sekliniekiem nelielas tumsi sarkanas, zilganvioletas,ieksa ta ka asins, biju pie dermatologa -esot asinsvadu jaunizveidojumi, bet man vinji paliek ar vien vairak un vairak nu jau kadi 15gb abas seklinieku maisa puses var kaut ka apstadinat to? Smereju smeres isti nepalidz.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 13?
Ziņa: