temperatūra, bāli, gļotveida izdalījumi fēcēs

Aizsāka nemiers 

Temperatūra ir jau ceturto dienu - no 37.5-38.00, pirmās dienas pat pāri 39.00 grādiem. Sāp acis, visas maliņas, nu, kā jau pie temperatūras. Daktere saka, ka kāds vīruss, kas pats pāriešot četru dienu laikā. Tomēr šodien apmeklējot tualeti atklāju, ka fēcēm klāt ir daudz bālu, gļotveidīgu piejaukumu, daži pat ar asins krāsu. Nekas TUR neniez. Aizcietējumi ir bijuši vasaras sākumā, pēc grūtniecības, bet sāku dzert daudzāk ūdens, sekot tam, ko ēdu, un aizcietējumi pazuda bez tālākiem sarežģījumiem. Esmu ļoti nobijusies (un briesmīgi kauns), ka tie varētu būt kādi parazīti. Vai pie parazītiem var būt paaugstināta temperatūra?
Re: temperatūra, bāli, gļotveida izdalījumi fēcēs
20.08.2014 16:48
Vecums,augums/svars, dzimums . Kaunēties vajag no liekulīga kauna.
Bez visa tā ieteiktu steidzīgu infekcionista konsultāciju. Vai esam kontaktējušies ar kādu no Āfrikas? Ja jā tad jābrīdina ātrie telefoniski. Atbrauks speciāla brigāde kosmonautu tērpos un speciālā boksā aizvedīs uz stingra režīma izolatoru.



Edited 1 time(s). Last edit at 20.08.2014 16:51 by Mazdakteris1.
26g.siev. 165cm, 77kg, ar Austrijā un Vācijā esošajiem, tāpat kā ar Āfrikas iedzīvotājiem neesam kontaktējušies. Pagaidām mana burka tiek izmeklēta, cerams, ka rīt jau būs zināmi rezultāti. ģim.ārsts papildus izrakstīja arī vermox - par skādi nenākšot pat tad,ja tie nav apakšīrnieki. šodien arī plaušu rtg uztaisīts, un asins analīzes arī noņemtas.
Re: temperatūra, bāli, gļotveida izdalījumi fēcēs
20.08.2014 21:27
Apakšīrnieki tie točna nav...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: temperatūra, bāli, gļotveida izdalījumi fēcēs
20.08.2014 21:29
Vispār, izskatās pēc vēdera vīrusa. Vai kolīta.
Re: temperatūra, bāli, gļotveida izdalījumi fēcēs
20.08.2014 23:15
Tas vēdera vīruss jau arī ir tas kas izrisa to kolītu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Nu tā, parazītu olas neatklāja nekur, temperatūra ir mazinājusies (šorīt 37,3, tagad 36 ar kaut ko) , analīzes iekaisumu gan uzrādīja, bet tā cēlonis joprojām paliek nezināms. burku analīzes drošībai jānodod pēc mēneša vēlreiz uz tiem pašiem parazītiem. daktere saka, ka tā varbūt ir bijusi nesagremota pārtika. Nu nezinu, tad jau skatīšos, kas tur par brīnumiem tālāk būs.
Un tā nu mani prieki tomēr turpinās tomēr. pie simptomiem pieskaitās kopš 20.datuma neesoša vēdera izeja (sajūta, ka tur aizcietējums, bet klizmiņa saka,ka vienkārši nekā uz āru dabūjama tur vispār nav), kopš vakardienas vakara nežēlīgas galvassāpes, ar sīkoņu ausīs, ir brīži, kad galva sāp viscaur gandrīz, bet kad ''akūtais'' posms norimst, tad stiprākās galvas sāpes nāk no pakauša, kur kakla savienojas ar galvas pamatni (tā, it kā kāds to galvu mēģinātu raut nost), un deniņiem, kad eju (un,protams,ka ir jāiet) liekas,ka sāpes nāk no mugurkaula, nedaudz zem lāpstiņām, tā, it kā tur būtu pazudusi amortizācija gandrīz vai, un katrs solis tā asi iesāpas galvā. Tad vēl ir jau no 20.datuma nedaudz sāpošs (kad uzspiež,tad ļoti sāpošs), bet nepalielināts limfmezgls kreisajā padusē (ko sākotnēji pie simptomiem nemaz nepieskaitīju, jo likās saistīti ar temperatūru, bet varbūt tomēr nav). Un vēl purkšķināšana pārmērīgi bieža, bet šo es norakstu kā iespējamu blakusefektu vermox zālēm (kuras tomēr esot jāizder viss trīs dienu kurss).
Ak jā, temperatūra ATKAL 38,2. Viss, mans sūdzību sarkasts, cerams, ir izsmelts.
Protams, vizīte pie ģ.ārsta (kārtējā ikdienas) jau ir ieplānota, tas pats par sevi.
Prieks, kur tu rodies.
nē, aizcietējums tas tomēr beidzot vairs nav, ir atkal gļotainais/(it kā nesagremotās pārtikas) brīnums.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 4?
Ziņa: