Slapjais sapnis.

Aizsāka archax 

Slapjais sapnis.
31.07.2014 19:20
Pēc ilga laika pēkšņi parādijās šonakt slapjais sapnis ar skaistu nobeigumu. :D jautājums - vai tas nav sakars ar testosterona paaugstināšanos? Jāpiebilst, ka no pārtikas produktiem pēdējā laikā ir izslēgti produkti kuri samazina testosteronu un pielikti tie produkti kuri paaugstina testosteornu. Kā arī ir pēdējās nedēļas strādāju jaunā darbā, kurā visa diena tiek pavadīta fiziski.
Re: Slapjais sapnis.
01.08.2014 18:34
Vecums,augums/svars? Apmatojums( krūtis,vēders,kājas)? Matu krāsa? Kādi produkti samazina testosteronu?
Re: Slapjais sapnis.
03.08.2014 20:01
23,182,73kilo+-, apmatojums visur normaals, vieniigi uz rokaam taa pamazaak. Matu kraasa kaut kas starp tumsho un blondo. Cik esmu lasijis - saals,cukurs,etiķis, gaazeetie dzeerieni, kofeiins lielos daudzumos.
Re: Slapjais sapnis.
05.08.2014 09:59
Nesapratu par pēdējo teikumu. Tie produkti samazina vai palielina testosterona daudzumu? Testosterons un viss ap to saistītais tiek ražots no olbaltumiem (proteiniem). Kofeīns,asas vielas pastiprina dziedzeru darbību. Gāzētie dzērieni satur konsrevantus un dedzinātus cukurus,kas nekādi neveicina sekmīgu organisma darbību.Seksuālo uzbudinājumu nosaka vairāki faktori. Testosterona līmenis. Pilns sēklas pūslītis ar priekšdziedzera šķidrumu (Prostataas).Arī seksuālie signāli.Redzes kairinājums un pretējā dzimum feromonu iedarbība.Jaunā darba vietā kāds tos ražo....
Slapjie sapņi liecina,ka organismam netiek dota iespēja izlādēties sekuālā ziņā.Tas ir drošības vārstulis, kas noņem seksuālo un psihisko spriedzi.
Tiko būs draudzene sapnīši pazudīs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 5?
Ziņa: