Nespeja aizmigt

Aizsāka AleksaV 

AleksaV
Nespeja aizmigt
31.07.2014 16:05
Sveiki. Jau kadu laiku esmu nomocijusi sevi ar nespeju aizmigt dienas laika. Brizos kad esmu nogurusi vai vienkarsi velos atslabinaties un pagulet, es nespeju aizmigt, lai ari loti nak miegs. Esmu izmeginajusi visadus veidus, kas itka aplidzet iemigt, bet nekas nepalidz, tapec staigaju ka "zombijs." Lidz miega zalem nevelos nonakt. Vakaros itka iemigt ir vieglak.
Sana
Re: Nespeja aizmigt
31.07.2014 19:51
Kāpēc dienā vispār jāguļ? Guli naktī, ej gulēt agrāk vai celies vēlāk. Ja būsi naktī pietiekamu laiku gulējusi, dienā miegainumam vajadzētu pazust. vai iedzer kafiju, lai nestaigātu kā zombijs.
Re: Nespeja aizmigt
31.07.2014 22:28
Uz jautājumu nav iespējams atbildēt. Dzimums,vecums,augums/svars. Kāpēc gribam gulēt , ja organisms to negrib? Ar kādām kaitēm jau esam paspējuši saslimt? Vai šis jautājums ir apspriests ar ģimenes ārstu. Neko nezinot par pacientu ,pat profesors neko nepateiks.
Lai apskaidrība un saprāts.
AleksaV
Re: Nespeja aizmigt
31.07.2014 23:39
Lai ari cik daudz nakti es guletu, pa dienu ir loti liels nogurums tik un ta. Mans organisms ir visu laiku noguris, acis vala noturet nevaru, bet mans prats strada bez apstajas.
Vecums 18, svars 46, augums 166 cm un dzimums -sieviete.
Šis tiešām nav normāls stāvoklis 18-gadīgai meitenei, un to nevajadzētu atstāt bez ievērības. Te var attīstīties daudz nopietnākas lietas. Ir jāveic dažas analīzes, lai saprastu, kas notiek organismā, un es ieteiktu griezties pie laba homeopāta, jo šī medicīnas joma ļoti rūpīgi izpēta visus slimības iespējamos iemeslus, ka arī savlaicīgi koriģē organismā iesākušos disbalansu.
Re: Nespeja aizmigt
01.08.2014 18:32
Jāiet pie sava ģimenes ārsta. Tas zina vairāk.Analīzes.Vairogdziedzera pārbaude.Ja cilvēks normāli neēd (46 kg), ko tad var gribēt. Kā ar kfiju,kolām smēķiem?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 15?
Ziņa: